tebe će baš skupo da košta ovaj D4 , ti igraš a drugi dobijaju kozmetiku i kostimeIgra super radi na PC-u nocas bio mali que 1-2. Ja sam od danas na odmoru tako da igram dok ne padnem. 😃😃 Zenu i cerku saljem u shoping. 🤣
Ako tako razmisljas onda nemoj ni da kupujes igru. Ovo ce se igra jako dugo, mozda neki ovde nece igrati toliko ali budi ubedjen da ce D4 sigurno da nadmasi D3. Ako je D3 onakakv kakav je bio pa je istrajao 10 godina zivota neka D4 samo pozivi upola pa je vec uspeh.Je l' ovo uopste ima poente igrati, ili ce za par meseci da bude dead game, pa klasicno cekanje sezona, igranje od nedelju dana i onda gasenje do sledece?
Kad se vec trejduje zivot za grind, da li ce imati poente za par meseci?![]()
Posljednje rješenje, a koje pali uvijek je pokretanje tzv. kauč multiplayera. Radi se na jednoj konzoli i potrebno je posjedovati dva kontrolera, a kada izvršite ovaj postupak, možete nastaviti igrati svaki na svojoj konzoli.
- Ulogirajte se na račun koji je kupio igru i krenite s novim likom.
- Na istoj konzoli se s drugim kontrolerom ulogirajte u račun drugog igrača i joinajte se prvom
- Nakon što se oba igrača pronađu u istoj sesiji, možete izaći i nastaviti igrati svatko na svojoj konzoli
Ima logike ali opet i nema. Bar sa moje tacke gledista.A logicno je, oni to rade jer hoce sto pre da izleveluju i dodju do end-game, streameri su.
Ne moramo da radimo sve kao sto vidimo na Twitchu, neka svako uziva tempom koji mu odgovara, i na tezini koju hoce.
Svi kazu da pravi gameplay pocinje na WT3
Onaj ko igra kampanju njemu je sve jedno na kojoj ce tezini da igra.
Ja trenutno uživam sa barbom na W1, idem lagano kroz kampanju i rešavam ostale sitnice uz put, hoću da mi ovo traje što duže.
Nego pitanje za ostale, na kojoj tezini ste krenuli da igrate WT1 ili WT2?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari