zokocx
Slavan
- Učlanjen(a)
- 17.02.2007
- Poena
- 465
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 5900X & Noctua NH-D15S chromax.black
- Matična ploča
- Gigabyte X570 AORUS Ultra
- RAM
- G.Skill Trident Z Neo DDR4 2x16GB 3600Mhz 16-16-16-36 1T
- GPU
- MSI RTX 4080 16GB Suprim X
- Storage
- Samsung 980 Pro 1TB, 970 Evo Plus 1TB, Intel 545s 512GB SSD, Seagate 2TB HDD
- Zvuk
- Creative Inspire 5.1 P580
- PSU
- Corsair RM1000x
- Kućište
- Fractal Design Torrent RGB (Black TG Light Tint)
- Monitor
- LG 38GN950-B
- Miš & tastatura
- Logitech G402, ASUS ROG Strix Flare II Animate | Glorious Model O
- Mobilni telefon
- Realme GT2
- Pametni uređaji
- Kindle Paperwhite 11th gen.
- Pristup internetu
- Optički internet
Kad ubace jednog dana Ray Tracing u igru definitivno će biti potrebno paliti DLSS
(inače svi osim 4090/4080 ce imati daleko ispod 60 FPS zavisno od rezolucije).
Izašao novi driver za D4 DLSS 3.0 i System Shoch DLSS 2.0 (link sa objavom na videocardz.com)
Download NVIDIA GeForce Game Ready 535.98 WHQL
Day 1 Diablo 4 Patch will have balance changes
tl;tr; Server slam i verzija za recenzije je 0.9 early access i lacunch day će biti 1.0 Joseph Pieiora kaže da biće neki balance changes & bug fixes.
Tako da nećemo se uzdati tolko u razne buildove
Što se tiče recenzija evo za Neverne Tome koji su mislili da će igra flopnuti, mislim ko to nije zaključio iz 3 beta vikenda onda ni ove brojke neće mi nušta značiti.
Mene lično zabole šta pišu ovi strani novinari, jedino recenziju koju ću pročitati to će biti u SK časopisu posebno ako nakleme neku lepu crvenkastu naslovnu za sličicom iz D4
opencritic.com
Izašao novi driver za D4 DLSS 3.0 i System Shoch DLSS 2.0 (link sa objavom na videocardz.com)
Download NVIDIA GeForce Game Ready 535.98 WHQL
Day 1 Diablo 4 Patch will have balance changes
tl;tr; Server slam i verzija za recenzije je 0.9 early access i lacunch day će biti 1.0 Joseph Pieiora kaže da biće neki balance changes & bug fixes.
Tako da nećemo se uzdati tolko u razne buildove
Što se tiče recenzija evo za Neverne Tome koji su mislili da će igra flopnuti, mislim ko to nije zaključio iz 3 beta vikenda onda ni ove brojke neće mi nušta značiti.
Mene lično zabole šta pišu ovi strani novinari, jedino recenziju koju ću pročitati to će biti u SK časopisu posebno ako nakleme neku lepu crvenkastu naslovnu za sličicom iz D4

Diablo IV Reviews
Diablo IV is rated 'Mighty' after being reviewed by 174 critics, with an overall average score of 88. It's ranked in the top 2% of games and recommended by 93% of critics.