zokocx
Slavan
- Učlanjen(a)
- 17.02.2007
- Poena
- 465
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 5900X & Noctua NH-D15S chromax.black
- Matična ploča
- Gigabyte X570 AORUS Ultra
- RAM
- G.Skill Trident Z Neo DDR4 2x16GB 3600Mhz 16-16-16-36 1T
- GPU
- MSI RTX 4080 16GB Suprim X
- Storage
- Samsung 980 Pro 1TB, 970 Evo Plus 1TB, Intel 545s 512GB SSD, Seagate 2TB HDD
- Zvuk
- Creative Inspire 5.1 P580
- PSU
- Corsair RM1000x
- Kućište
- Fractal Design Torrent RGB (Black TG Light Tint)
- Monitor
- LG 38GN950-B
- Miš & tastatura
- Logitech G402, ASUS ROG Strix Flare II Animate | Glorious Model O
- Mobilni telefon
- Realme GT2
- Pametni uređaji
- Kindle Paperwhite 11th gen.
- Pristup internetu
- Optički internet
Pročitao sam ovaj članak i mogu da kažem za neke stvari ima pravo, ali većinu je prenaduvao. Nije da branim D4, ali mislim da bolje da sad dobijemo igru da je igramo i da ima manje mehanika a da vremenom ih dodaju. Jer očigledno papan i ako u opisu ima da igra ARPG i strategije nije igrao Path of Exile na početku, D3 kad se pojavio a Lost Ark sigurno nije igrao i video kako su tamo naklemili mehanike.![]()
Class balance is still an absolute joke in Diablo 4—but the game has far bigger problems
I no longer care who needs buffs and nerfs—none of these classes are any fun to play.www.pcgamer.com
I ovo za balans klasa u prvih 25 levela za takvo pisanje nema reči. Izvinjavam se ako neko ovde novinar ili se bavi novinarstvom, ali ovakvi članci su čisto parazitiranje i uzimanje tuđeg vremena.
Samo ću da ubacim qoute iz njegovog drugo članka od ranije (vezan za beta vikend).
Those long cooldowns and tight constraints on what generates and what spends resources all discourage experimentation or unusual combinations.
Realno da je igra dizajnirana da bude kompetitivna onda ajde klas balanse, ali nije ovo Dota, Valorant ili CS:GO.
Ni u WoW-u nemaš sve klase maksimalno balansirane. I koja je čar da sve bude balansirano pa kad dođe sezona bude ti isto sa kojim god likom igrao, nećeš osetiti da si jači od drugih tj. neki power spike.
Meni bilo baš zabavno u D2R sa cold sorc (Frost Spike + Frost Orb + Blizzard) a vidim da je ljudima u prošloj sezoni bilo za Assassins. Ako je baš prejaki build malo ga nerfuju što su uradili sa Cold Sorc. ali i dalje melje sve pred sobom ali tipa 10-15% slabije što nije sad da kažeš uništili mi build neću više da igram.
Evo ovaj drugi njegov kolega PCGamer novinar se žali lik na dizajn boss borbi (Ashava):

I have serious regrets about wasting my weekend fighting the Diablo 4 beta's awful world boss
A couple of days with Blizzard's latest has tempered my enthusiasm significantly.
Evo jedne glupoisti.
Diablo 3 je isti ako ne i gori, Path of Exile sličan fazon. Za Lost Ark nemam reči.The early game is never where ARPGs shine, but even by the standards set by the likes of Diablo 3, Path of Exile and Lost Ark, Diablo 4 is very restrained, revealing little in the way of novelties or fresh ideas. From the skill trees to the quest design, it all just felt incredibly basic—not what I'd expect from ARPG royalty.
Lik misli da ti D4 sve sune odmah u prvih 2 sata igre, i PvP, mount, one endgame dungeone.
A D2(R) nije spomenuo, gde endgame build se vrti oko 2 skilla max. i eventualno teleport iz Enigme. A sigurno bi se začudio da to ljudi igraju.
Neka svi ovi lepo canceluju igru, neće Blizzard propasti, bar će manje smeća pisati po Internetu. Iskreno treba da se uvede provera datuma rođenja i neki digitalni identitet koji bi bio privatan ali ako pišeš smeće onda nisi relevantan.
@KovacTibor Strašno davno sam igrao D3 (negde kad su počele sezone tipa 3. ili 4. sam igrao).
Ovo u klipu je dosadno dosadnije i od D2(R) čak i gore, jer samo ideš brzo ne vidiš ni šta ubijaš. A razlog zašto je dosadno jer ne igraš protiv neprijatelja nego protiv vremena, nije ti bitno koja elita se pojavi kad je ubiješ za 0.3s nego timer u igri.
Nadam se da će u D4 ispoštovati koliko je moguće da borba bude taktička i bitno je pozicioniranje, što bar recimo sa Barbom u early game-u je bitno.