Šta je novo?

Diablo IV

Ma i sto bi to radio, mislim da nije vredno.

Jel ima neko da je uzeo Standard verziju igre? Jel moze kasnije da se uradi upgrade na Delux ili Ultimate ako bude potrebe.
Koliko znam moze, ali ne znam da li ima svrhe, ako nisi odmah uzeo. Vecina perkova je vezana za prvi pass i early access.

Koliko znam moze, ali ne znam da li ima svrhe, ako nisi odmah uzeo. Vecina perkova je vezana za prvi pass i early access.

Svi perkovi su vezani za 4 day early access i post launch content, potpuno je irelevantno da li je uzeo odmah, da li uzme sad ili uzme 5 dana pred izlazak igre, sve isto će dobiti

Ne trebaju mi skinovi, 20 boost lvl-a i 4 dana ranije igranje ali pitam zbog dlc-a ali tu verovatno da ni oni ne znaju kako ce to da izvedu ali mislim da ce se placati dodatno nebitno koju verziju igre uzeli.

Posto ce se sezone moci igrati svakako samo zavisi sta bude bilo u free battle pass-u a sta u onom deluxe, jer ako ce biti vise misija kroz battle pass onda vredi uzeti delux ali ako ce biti isto a samo bude razlika sto cu ja u free BP da imam 50 nagrada a oni u premium BP 100 nagrada onda me ne zanima dodatno trosenje para.

Ako bude neki DLC za godinu dve, gde ce ubaciti dodatnu klasu i jos nesto, to ce se placati posebno.
Nema ni 1% sanse da ti sad ova Ultimate verzija to donese kasnije free.

Sada dobijas samo ono sto tacno pise u opisu, nista viseno od toga.
Ne znam zasto razmisljas na taj nacin da ces kasnije dobiti neki DLC.

tako je, vrlo je jasno naznaceno uvek za svaku igru koja ima vise verzija na launchu da li ce buduci dlc ili expansion biti ukljuceni. ovde nema ni govora o tome.
Ja sam uzeo ultimate vise iz postovanja prema svojoj omiljenoj igri, u sustini mi nije mnogo bitno sta dobijam.

1681925277463.png

Battle pass košta 10$ i izlazi svaka 3 meseca? Znači svaka 3 meseca po 10$?

I ako ga kupiš dobijaš mogućnost da igraš igru (isto kao i svi ostali) i otključavaš kozmetičke nagrade dok dobijaš xp?

Jel sam dobro shvatio?

@DBraveZ tako je, nigde ne spominju SeasonPass ili neki fazon da si kupio unapred neki DLC.
Čak šta više ja mislim da neće ni biti tako skoro neki content DLC, možda kad spreme još 2 klase i neki novi kontinent (ufff kako ovo zvuči kao WoW). Spominje se na netu da ciljaju da kroz sezone proširuju i priču, i dodaju nove eventove (što je cool).
Mada ne znam na koji fazon priču da prošire ako sa ovim što je napravljeno će se verovatno završiti prilča.

Battlepass će biti verovatno free varijanta gde dobiješ neke bezveze kozmetičke nagrade i plaćeni 10$ gde ćeš dobijati više i "lepše" kozmetika.
I u svakom trenutku dok traje sezona ako kupiš battlepass trebalo bi da dobiješ sve kozmetike do levela kojeg si stigao. Tako to rade u ostalim igrama.

Videćemo kako će to biti implementirano.

Ko kupi battlepass brže će ga otključavati isti, tipa 3% battlepass XP boost ovako većina igara sa ovim sistemo radi. A realno ako su ****** kozmetike što bi pukao 10$, ja ću gledati tako, svidi mi se nešto daću im 10$ ako ne onda možda sledeći put.

EDIT: I sad vidim da samo Deluxe i Ultimate edition sadrže 4 dana ranije igranje. Realno 20$ razlika da se igra ranije, ali zato mislim da će biti sigurica da će igra raditi jer ako su izdržali open betu serveri ne znam što ne bi na izlasku 4 dana ranije bila frka. Neće svi kupiti Deluxe ili Ultimate, mada je teška navlakuša. Ako sam za Lost Ark puko 14€ da ga igram ranije a igra je free mogu i za D4. Uzeo Ultimate jer još 10$ nije neka razlika.

Za mene je onda standard verzija. Ko zna da li ću moći da ga igram čim izađe zbog obaveza, možda uspem da igram sat dva svaki drugi/treći dan. A usput me ne zanima ni u RL kakva mi je kozmetika a kamoli u igri :D

Šta me briga što mi se ne slažu cipele sa trenerkama i što mi je majica izgužvana kao da je krava žvakala. Bitno da je udobno, toplo i da pokriva šta se pokriti mora.

Ja sam Deluxe uzeo cisto da ne izgledam genericki sam sebi i zanima me kako izgleda taj battle pass i sta moras uraditi da bi dobio tu kozmetiku.Nista vise.
Sumnjam da cu kupovati ubuduce BP posto me kozmetika nimalo ne zanima.

Meni BP kozmetike su na poslednjem mestu, možda budem u fazono e hoću ovaj skin pa ga otključam kroz plaćeni BP.
Više mi znači 4 dana ranije igranja na miru. Tamam petkom lepo uzmem slobodan dan i izigram se bezbrižno ko malo dete od 35 ipo godina 😊.
Kao 2000-te kad mi crko neki AMD Pentium 1 od zakrčenog ventilatora na CPU kad sam prašio leti Diablo 1 :ROFLMAO:.

Znači ovaj CPU sam njakao kad je zaglavio CPU kuler od prašine, šta sam ja znao da to treba da se čisti. Pokušavao danim da igram nešto i komp se zamrzavao posle 5-10minuta.
Dok na kraju kad je serviser očistio kuler i kao malo spustio klok da ne brljavi komp. nije crko samo tokom igranja Diablo 1 po vrućini (tada još nismo imali klimu, a nije ni baš trebala).

I posle znam da mi ugradio AMD K6 166 166 Mhz (Model 6, K6, 350 nm) čoveče tada procesori su imali samo L1 keš 32 + 32 KB (data + instructions). I što nije bilo potrebno menjati matičnu nego i AMD i IBM procesori radili na istoj.
Na njemu sam ubio prvi put Diabla, mada onog bossa u Hellfire ekspanziji nisam uspeo, nisam skontao foru kako da se ubije.
Sad ću videti koga ću na AMD-u da ubijem :) .

Svi perkovi su vezani za 4 day early access i post launch content, potpuno je irelevantno da li je uzeo odmah, da li uzme sad ili uzme 5 dana pred izlazak igre, sve isto će dobiti
Tako je, ali cenim da ce upgrade biti moguc i nakon izlaska igre.

Moj komentar se odnosio na tvoju konstataciju da ne znas da li ima svrhe da uzima ultimate sad ako vec nije uzeo odmah.
"Jel ima neko da je uzeo Standard verziju igre? Jel moze kasnije da se uradi upgrade na Delux ili Ultimate ako bude potrebe."

Kasnije je sirok pojam. Mozda sam nesrecno rekao "odmah", a ne "pre izlaska", ali mislim da sam bio relativno jasan.
U svakom sllucaju, to je to ;)

Večras u 20:00 po našem vremenu.
Lepo je što uključuje ove Diablo content creatore, realno bilo bi bolje da uključe nekog ko je više D2(R) fan nego D3. Ove koji su dali komentar za D4 a PoE im je primarna igra ih ne računam, oni neće biti zadovoljni ništa jednostavnijom igrom od PoE, možda im i PoE2 bude njesra.

Večras u 20:00 po našem vremenu.
Lepo je što uključuje ove Diablo content creatore, realno bilo bi bolje da uključe nekog ko je više D2(R) fan nego D3. Ove koji su dali komentar za D4 a PoE im je primarna igra ih ne računam, oni neće biti zadovoljni ništa jednostavnijom igrom od PoE, možda im i PoE2 bude njesra.
Ovo su ti neutralni kreatori tj. nikada nisu rekli lošu reč o Blizzardu.
Inače nisu svi PoE hejteri mada većina jeste. Ziz je rekao da je D4 OK igra za ciljanu publiku.

Pa to. Sigurno neće da uključe nekog ko će da kaže nešto loše o igri.
Sad da ne nabrajam neke od manjih kreatora koje pratim povremeno (mislim na D2R, jer to igram). Imaju klipove tipa "5 stvari koje mi se sviđaju u D4" i onda klip tipa "od 6 do 10 stvari koje mi se ne sviđaju".
Nešto od tih stvari koje im se ne sviđaju su legit a nešto će kasnije da ubace, nešto mogu da poprave na vreme ili tako je to urađeno u igri jer teško je bilo drugačije.

Login 12-14. maj!!!!

Šuškalo se da će biti još jedan termin, sad je i potvrđeno.

Untitled.png
Untitled.png

reward, potrebno ubiti Ashavu sa lvl 20 char

Čoveče, ovi se sad ne zezaju opako se spremaju za release. :eek:
48 sati fore da se dobije još jedna beta nagrada i da se njakaju serveri.

Ashava će krenuti da se spawna posle 24 sata na svaka 3 sata.

31313.PNG

Poslednja izmena:
tako je, vrlo je jasno naznaceno uvek za svaku igru koja ima vise verzija na launchu da li ce buduci dlc ili expansion biti ukljuceni. ovde nema ni govora o tome.
Ja sam uzeo ultimate vise iz postovanja prema svojoj omiljenoj igri, u sustini mi nije mnogo bitno sta dobijam.

Pogledajte prilog 386476
Isto.

Cuh na Raxovom strimu sinoc, pa reko da potvrdim
1682066763616.png

Izmedju ovoga i sadrzaja koji je isti kao u prethodne 2 bete, ne verujem da ce imati vise igraca no drugog vikenda prethodne bete.

Nazad
Vrh Dno