@DBraveZ tako je, nigde ne spominju SeasonPass ili neki fazon da si kupio unapred neki DLC.
Čak šta više ja mislim da neće ni biti tako skoro neki content DLC, možda kad spreme još 2 klase i neki novi kontinent (ufff kako ovo zvuči kao WoW). Spominje se na netu da ciljaju da kroz sezone proširuju i priču, i dodaju nove eventove (što je cool).
Mada ne znam na koji fazon priču da prošire ako sa ovim što je napravljeno će se verovatno završiti prilča.
Battlepass će biti verovatno free varijanta gde dobiješ neke bezveze kozmetičke nagrade i plaćeni 10$ gde ćeš dobijati više i "lepše" kozmetika.
I u svakom trenutku dok traje sezona ako kupiš battlepass trebalo bi da dobiješ sve kozmetike do levela kojeg si stigao. Tako to rade u ostalim igrama.
Videćemo kako će to biti implementirano.
Ko kupi battlepass brže će ga otključavati isti, tipa 3% battlepass XP boost ovako većina igara sa ovim sistemo radi. A realno ako su ****** kozmetike što bi pukao 10$, ja ću gledati tako, svidi mi se nešto daću im 10$ ako ne onda možda sledeći put.
EDIT: I sad vidim da
samo Deluxe i Ultimate edition sadrže 4 dana ranije igranje. Realno 20$ razlika da se igra ranije, ali zato mislim da će biti sigurica da će igra raditi jer ako su izdržali open betu serveri ne znam što ne bi na izlasku 4 dana ranije bila frka. Neće svi kupiti Deluxe ili Ultimate, mada je teška navlakuša. Ako sam za Lost Ark puko 14€ da ga igram ranije a igra je free mogu i za D4. Uzeo Ultimate jer još 10$ nije neka razlika.