Šta je novo?

Diablo IV

Dogod je kozmetika uopste me ne zanima da li ce prodavati na stotine razlicitih skinova i ko ce da ih kupuje. Uopstalom i da prodaju power i slicne zavrzlame ni to me ne dotice je pvp me ne zanima ali ni malo cak ni kada sam igrao Diablo Immortals nisam igrao te gluposti jer sam znao da ce doci b*dala koja je grunula 100k eura na nalog i sada mi siri m*da u pvp bitkama.

Da li ce neko brze da se leveluje ili nece ni to me ne dotice jer igram igru zbog sebe i svog zadovoljstva, ako se napravi klan a hoce mozemo igrati tamnice i ostalo kada se zavrsi mainstory, dok to ne zavrsim ne zanima me igranje u grupama.

Da li ce neko brze da se leveluje ili nece ni to me ne dotice jer igram igru zbog sebe i svog zadovoljstva, ako se napravi klan a hoce mozemo igrati tamnice i ostalo kada se zavrsi mainstory, dok to ne zavrsim ne zanima me igranje u grupama.
Dotiče te zato što u tom slučaju developeri namerno produže grund kako bi prodali što više bustera.
Ok, možda tebe ne dotiče ali ja nemam vremena za veštački produžen grind.

Koji produzen grind, pa nece prodavati boostere za exp nego ce svima biti isto, i da prodaju kakve veze ima kada dodjes do 50-60 lvl koji je vec max onda idu paragon leveli a tu opet ce da ide lvl relativno brzo jer ce biti teze tamnice, neprijatelji i samim time vise expa ces dobijati a to znaci opet brzi ces prelaziti sa paragon 1 na 2 ali kako bude veci paragon to ce vise trebati exp-a ali ni to nije bitno toliko ako ce pojedini da jure sto veci lvl.

Tako svi na početku kažu. a onda....
PoE je i dalje takav. Moze da se mozda kaze da su stash tabovi potrebni za igru, ali posto je igra besplatna i tabovi traju zauvek, ne mogu im zameriti.

Slazem se potpuno, samo kazem da nisu svi primeri tako crni :)

Evo još datamineovanih Unique itema.
Ima dosta poznatih naziva :)

Verujem da nisi ovo svi, a i da jesu neće biti dovoljno vremena da se nađu svi potrebni za neki meta build u prvoj sezoni, jer drop rate će biti baš mali. A navodno u svakoj će da dodaju po malo novih.

I savetujem da ne gledate Quest sekciju na sajtu jer sadrži ozbiljne story spoilere.

Poslednja izmena:
Konačno se malo vidi Paragon board. Iskreno korak napred u odnosu na onaj sistem u D3.
Nisam ni očekivao neku perverziju kao u PoE, ali i bolje ovako manje prostora da zaseru.

Kayleigh aka "jabba the hutt" je glavna ovoj Ash, mora da je sluša inače bi joj majka mogla biti.
Ash me na 2 ipo reči već iznervirala kako priča, a mogla je Diablo 1 verovatno samo da vidi kad je imala 12 godina dok je ćale/starije brat igrao.

A priču ovog game direcotr Joe mislim su snimili pre 6 meseci, jer manje više jedan isti text kaže. A samo menjali svetla u studiju da ljudi ne pomsle da je sve istog trenutka snimljeno :ROFLMAO:

Iskreno jedva sam odgledao do kraja...otprilike se svelo na rekosmo izbegosmo...a muka mi bilo i da gledam....pa mislim da bi ljudi sa bencha bolji video uradili, a ne multi kulti ulti kompanija...

Nije ovaj promo za nas. Ovo je za novajlije kojima je prvi susret sa Diablom bio poster u KFC-u.

Kayleigh aka "jabba the hutt" je glavna ovoj Ash, mora da je sluša inače bi joj majka mogla biti.
Ash me na 2 ipo reči već iznervirala kako priča, a mogla je Diablo 1 verovatno samo da vidi kad je imala 12 godina dok je ćale/starije brat igrao.

A priču ovog game direcotr Joe mislim su snimili pre 6 meseci, jer manje više jedan isti text kaže. A samo menjali svetla u studiju da ljudi ne pomsle da je sve istog trenutka snimljeno :ROFLMAO:
Pre će biti dve nego 12...

ako je bila rodjena tada uopste….

da je imala dve godine, znaci rodjena 1994. znaci da ima 29 godina… tesko :)

Zar je dotle došlo da nam treba 3080 za igru kao što je Diablo? :oops: Kada su objavljeni oficijalni zahtevi znam da su svi hvalili kako su mali.
Ja sam igrao solidno na medium na i5 760 iz 2010te i GTX 1070 na 2k
Toliko o zahtevnosti igre.
Na Xbox series x radila igra savršeno isto.
Nije ovaj promo za nas. Ovo je za novajlije kojima je prvi susret sa Diablom bio poster u KFC-u.
Žene pričaju o ultra geek igri Diablo 😂
Hahahaha šou upravo zbog mlade publike

Ja ovo nisam ranije igrao, do ove bete, ali nikako da se otmem utisku da je ovo jedna WoW wanna be igra.

Pu pu pu, kakva crna WoW wannabe igra, nije mi jasno kako ta igra nije propala. Izdaće jednog dana i remaster WoW Classica da neizlapele WoW-aše u staračkom domu još navuku da im ponovo izvuku pare iz džepa.
Fale nam onda 50 player raidovi od po 8 sati da bude WoW igra i jedno 15 ekspanzija. I da gde su rase, hoću da igram sa budem Fallen Necro.

Ovo i Wow kao nebo i zemlja, tamo kamera iz 3 lica, nema kolizije sa neprijateljima i grafika iz 2003 sa onim plastičnim modelima.
To za nepostojanje kolizija mi je bili smešno jer u to vreme kad je WoW krenuo Guild Wars 1 ih je imao a u WoWu prolaziš kroz krdo svinja kao da su trava.

@ixinho evo ovde imaš brojač još 51 ipo dana, brzo će to. https://diablo4.cc/us/
Mislim da ti brže vreme prođe radi nešto, nađi neki novi hobi, nađi devojku/dečka ako već nemaš ili samo kreni malo da putuješ 😁, ima da dođe 2. jun dok trepneš. Meni je čudno da uopšte nastavak Diabla izlazi ove godine a ne da smo još 2-3 godine daleko.

Poslednja izmena:
@ixinho evo ovde imaš brojač još 51 ipo dana, brzo će to. https://diablo4.cc/us/
Mislim da ti brže vreme prođe radi nešto, nađi neki novi hobi, nađi devojku/dečka ako već nemaš ili samo kreni malo da putuješ 😁, ima da dođe 2. jun dok trepneš. Meni je čudno da uopšte nastavak Diabla izlazi ove godine a ne da smo još 2-3 godine daleko.

prijatelju ja ne znam gde ću pre od svih životnih obaveza, gejming dodje na red jednom u dve nedelje, o čemu ti pričaš :ROFLMAO:

Pa iskreno mora malo da liči na WoW jer od iste firme su obe igre.
Jedno od prednosti D4 je što manje liči na WoW nego D3 koji je vizuelno vrištao koliko su prekopirali kolorit i stil modela.

Nazad
Vrh Dno