znaci samo tamo gde je onaj "mehur" po mapama?to je samo u open world delu, questovi i dunegons su solo
Mene više brine što je beta na verziji 0.8.1.xxx a šta sve imaju još do 1.0.0 da završe a igra izlazi za 2 meseca a 100% kompletna igra jer krajom prošle godine ljudi su igrali closed betu i to sam endgame.
Ja nista ne razumem ja samo tako i igram dva dana vec, ja i cerka u Co op... nikakvi drugi igraci. Pricam o Playstation da se razumemo.^ da dopunim pitanje malo, za moje potrebe: da li će biti moguć single player kad izađe punokrvna igra?
Onda je ovo je idealna igra za tebe.Jedno pitanje samo - Da li biste preporučili ovu igru nekome ko nikada nije igrao Diablo niti išta slično? U pitanju bi bio kežual plej, odrađivanje svih mogućih questova i zavirivanje u svaki ćošak mape kao u bilo kom drugom RPG-u (tipa Divinity Original Sin 2) uz povremeno farmovanje za bolju opremu koliko se stigne![]()
Darksiders Genesis u smislu izvodjenja mehanike borbe i kamere je po mom misljenju jedna od najboljih ako ne i najbolja arpg varijacija na temu.Darksiders Genesis je bolji Diablo od ovoga.
Bold izjava u topicu "Diablo 4".Darksiders Genesis je bolji Diablo od ovoga.
Pa igrao si D4 to što si video to je to...možda bude ispolirana malo bolje i biće jeftinija ali nešto se fundamentalno neće promeniti.Darksiders Genesis u smislu izvodjenja mehanike borbe i kamere je po mom misljenju jedna od najboljih ako ne i najbolja arpg varijacija na temu.
Kontao sam i ja da nece biti single player moda ali sam se nadao da postojati barem neki soft toggle da mozes da iskljucis druge ljude. Nisam siguran koliko mi se dopada ovaj wow-like gas.
Sacekacu full release igre pa cu videti da li kupovati ili ne.
Biće možda popust za Black Friday i to je to.Tesko da ce D4 da bude jeftiniji po izlasku nego sto je sada cena u pre-order.
Ne, rekao bih ti da ne čekaš D4 i uzmeš sve ranije diablo igre (remasterd) i dok se zasitiš sa D3, onda razmisli o D4.Jedno pitanje samo - Da li biste preporučili ovu igru nekome ko nikada nije igrao Diablo niti išta slično? U pitanju bi bio kežual plej, odrađivanje svih mogućih questova i zavirivanje u svaki ćošak mape kao u bilo kom drugom RPG-u (tipa Divinity Original Sin 2) uz povremeno farmovanje za bolju opremu koliko se stigne![]()
Ne, rekao bih ti da ne čekaš D4 i uzmeš sve ranije diablo igre (remasterd) i dok se zasitiš sa D3, onda razmisli o D4.
Zato će mikrotransakcije da rade savršeno, ne brini.Zato što nije optimizovana igra i ima dosta bagova
ja mislio kada ga ubijem dobijem neki uber loot, ono nista specStradao i Butcher 👹
Pogledajte prilog 383010
Od njega ispada samo The Butcher's Cleaver koji je generalno trash item. Tako da bolje bežatija mislio kada ga ubijem dobijem neki uber loot, ono nista spec![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari