Šta je novo?

Diablo IV

Jel neko porucio?

Tek kad vidim Open Betu. Pokušaću da se domognem iste bez pre-ordera. Mada kolko ljudi zapomagali kad će pre-order mislim da neće biti mesta u open beti za one koji ne preorderu.

Idem ili all in sa fizičkom CE verzijom ili možda ali samo možda Standard, videću šta će se videti u betiu mada kontam da bitne i najviše broken stvari će sakriti u beti.
I kako kurvinski +20$ je da se igra ranije igra.

I već kruže glasine (ne proverene vesti) da već uveliko developeri crunchuju da završe i ispeglaju igru za jun 2023.
Ako je to istina mogu da se kladim u ULTIMATE EDITION da će sa 6.6. pomeriti na min. 9.9.2023.

Garant kad ih je MS preuzeo gledali su koliko igru mogu da saseku da izbacuju u mini DLC-ovima i kozmetike u battle passovima. Tako da možda za 3-4 god. ovo će biti full igra kao što je sad D2R i D3 RoS+Necro DLC.

stavili 70, da ti ona verzija sa battlepass i sve od 100 izgleda primamljivije….
Jews gonna jew. Da je 50, vrv bih je uzeo.
Da je D3:RoS bio D3 kada je izasao, vrv bi bio jedan od top 5 rpgova ikada, RoS je sam po sebi odlicno ispolirana igra, dizajnerski izbori igre na stranu. Samo prekasno doslo.
Bilo bi im pametno da ne ponove isto sa D4.

I već kruže glasine (ne proverene vesti) da već uveliko developeri crunchuju da završe i ispeglaju igru za jun 2023.
Ako je to istina mogu da se kladim u ULTIMATE EDITION da će sa 6.6. pomeriti na min. 9.9.2023.
ali mora da izadje tada

6.6.2x3 :)

Jews gonna jew. Da je 50, vrv bih je uzeo.
Da je D3:RoS bio D3 kada je izasao, vrv bi bio jedan od top 5 rpgova ikada, RoS je sam po sebi odlicno ispolirana igra, dizajnerski izbori igre na stranu. Samo prekasno doslo.
Bilo bi im pametno da ne ponove isto sa D4.
Mislim da će ići sa MVP varijantom. Tako da dobićemo nešto što je nekad D2 vanilla bila kad izašla (bez runewords, bez sinergija između skilova i što šta) naravno u modernom dobu.

Samo da ta baza bude dobra a ne već mrtvo na rođenju. Lakše mi da prežalim početnu cenu jednom nego posle da dam pare za neki ekspanzije sa nadom da će biti bolje, jer uglavnom se ispostavili ****** na početku ****** uglavnom i dalje.

Nisam nasao sta donosi taj Season Pass?
Ove kozmetikice u dve skuplje verzije su mi bas smesne, jedino taj Season Pass ako donosi nesto vredno?

Ako neko moze da objasni, da li ce se sa tim brze levelovati, ili se dobija prosireni stash, follower, mount itd..

@ixinho sta ti je interesantno u toj najskupljoj verziji ?

The Simpsons GIF by MOODMAN

Nisam nasao sta donosi taj Season Pass?
Ove kozmetikice u dve skuplje verzije su mi bas smesne, jedino taj Season Pass ako donosi nesto vredno?

Ako neko moze da objasni, da li ce se sa tim brze levelovati, ili se dobija prosireni stash, follower, mount itd..
Nije u pitanju Season Pass nego tvz. Battle Pass to je periodično ne mora da bude i u okviru jedne sezone (laddera) gde imaš neke levele ako platiš svaki level dobiješ bolje nešto nego da ne platiš.

Tako nešto ima Valorant, NARAKA i itd.

Mogu da urade šta hoće sa ovom igrom, morao sam da unfollowujem grupu na FB koliko ljudi postuju da je preorderovali igru. Nije realno koliko ljudi dalo pare a nije videlo ni kako skill tree izgleda a tek inventar.
Biće kao sa CP2077 sa preorderima pokrili celi razvoj, break even na release date sve posle čisti plus.

Interesantna obzervacija iz jednog YT komentara možda ćemo morati da biramo stranu :D, što mi ima smisla jer da je opet priča juri Lilith jer je zla (a nije) i ubijaj sve usput bi bilo totalno predvidljivo. VIdećemo.

Poslednja izmena:
Preorderovaću ali ovu najjeftiniju verziju, svakako bih je kupio, realno svejedno da li sada ili prvog dana kada izađe.

Ja cu poruciti tek kada budem probao betu... mozda ne odmah ali do izlaska cu je narucim, isto nameravam da uzmem standard verziju.

Previse je penala imao Blizzard prethodnih 3-4godine da bih cak i Diabla preorderovao.
Ne zuri mi se, niti je pitanje para - iskljucivo principa.

live

Sramota, osim ono malo novog gameplya gde su prikazali codex of power je smesno. Nista nisu rekli za open betu ili da su dali neki nov gameplay da prikazu malo vise iz igre. Bukvalno nas deli malo jace od pola godine od izlaska igre a oni toliko toga kriju, to mi se ne svidja ni malo.

evo ceo stream na yt, ako nekoga zanima

Pola streama prezentacija Collectors edition kutije. Mnogo transfera blama (tema Lilith, team Inarius). Možda sam ja ipak mator za ovo.

kao cita neka pitanja, a u chatu svi pitaju kada je beta :D

Pa jedan je u komentarima napisao da je to snimak a ne uzivo javljanje.

Kupljen, 🙂
po ovoj beti , na youtubu, deluje kao malo mračniji imortal o_O

Ne daj bože da je Immortal jer to izgleda kao downgrade grafike od D3 da radi na tabletima i telefonima.
D4 ima grafiku kao D2R samo malo vuče na takve modele kao u D3 ali nema te pastelno WoW-ske boje.

I po ovome što obećavaju oko itemizacije i jednokratnim prebacivanjem legendary aspecta (power) na druge legendary ili rare
izgleda obećavajuće i otvara mogućnosti za masu buildova melee sorceress neće biti samo neki niche build koji je teško ostvariv.
Jedino mi malo glupo što obični affixi imaju veći upper range na magic, manji na rare a najmanji na legendary jer može da ih bude više na legendary nego na magic i rare.
Broj affixa:
magic < rare < legendary
njihov upper range
magic > rare > legendary

jednom se zivi, a Diablo nije tamo neka igrica :)

Ok, ubedio si me , uzeh i ja ultimate 😂
Nasao sam nekog lika na redditu koji valjda kupuje igre sa WoW zlatom i giftuje, pa me ultimate verzija izasla 80$ preko njega, tj. oko 75e.

Prilozi

• Screenshot_2022-12-21-20-51-34-064_com.blizzard.messenger.jpg
    Screenshot_2022-12-21-20-51-34-064_com.blizzard.messenger.jpg
    67 KB · Pregleda: 25
11 years later, we are all older and “smarter” :D

Da, ali hocemo li uopste moci da igramo zajedno, vidim da si ti uzeo za Xbox.
Ne znam da je isti server za PS, PC i Xbox igrace?

Vrh Dno