KovacTibor
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.11.2021
- Poena
- 285
Jel neko porucio?
Jews gonna jew. Da je 50, vrv bih je uzeo.stavili 70, da ti ona verzija sa battlepass i sve od 100 izgleda primamljivije….
ali mora da izadje tadaI već kruže glasine (ne proverene vesti) da već uveliko developeri crunchuju da završe i ispeglaju igru za jun 2023.
Ako je to istina mogu da se kladim u ULTIMATE EDITION da će sa 6.6. pomeriti na min. 9.9.2023.
Mislim da će ići sa MVP varijantom. Tako da dobićemo nešto što je nekad D2 vanilla bila kad izašla (bez runewords, bez sinergija između skilova i što šta) naravno u modernom dobu.Jews gonna jew. Da je 50, vrv bih je uzeo.
Da je D3:RoS bio D3 kada je izasao, vrv bi bio jedan od top 5 rpgova ikada, RoS je sam po sebi odlicno ispolirana igra, dizajnerski izbori igre na stranu. Samo prekasno doslo.
Bilo bi im pametno da ne ponove isto sa D4.
jednom se zivi, a Diablo nije tamo neka igrica@ixinho sta ti je interesantno u toj najskupljoj verziji ?
Nije u pitanju Season Pass nego tvz. Battle Pass to je periodično ne mora da bude i u okviru jedne sezone (laddera) gde imaš neke levele ako platiš svaki level dobiješ bolje nešto nego da ne platiš.Nisam nasao sta donosi taj Season Pass?
Ove kozmetikice u dve skuplje verzije su mi bas smesne, jedino taj Season Pass ako donosi nesto vredno?
Ako neko moze da objasni, da li ce se sa tim brze levelovati, ili se dobija prosireni stash, follower, mount itd..
E, zato je industrija ovakva kakva jeste...Mogu da urade šta hoće sa ovom igrom, morao sam da unfollowujem grupu na FB koliko ljudi postuju da se preorderovali igru. Nije realno koliko ljudi da lo pare a nije videlo ni kako skill tree izgleda a tek inventar.
jednom se zivi, a Diablo nije tamo neka igrica![]()
eto nas ponovo kao za d3 2012eOk, ubedio si me , uzeh i ja ultimate 😂
Nasao sam nekog lika na redditu koji valjda kupuje igre sa WoW zlatom i giftuje, pa me ultimate verzija izasla 80$ preko njega, tj. oko 75e.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari