Šta je novo?

Diablo II Resurrected

Griffon's Eye sigurno, sigurno sam imao nekih 5 komada. 😄 Kažem ti, obožavam Javazonku. Mislim da mi je 94 level bio sa njom. Ubica, Tarja se zvala. 😄
Ne sećam se ali mislim da nisam nikad dobio ni Death's Web.
To je onaj wand za summonermansera, znaš već. Svakako je igranje sa Nekromanserom lagano, cenim da je sa Death's Web šetnja kroz Hell. Volim i Nekromansera.
Beži bre, Tyrael's Might i Zod runu ne računamooo, veća je šansa da dobijemo bingo.

A, 'leba ti... 5X Griffon's Eye? Gde, bro', gde? :D Svašta sam grind-ovao, ponajviše Pindleskin-a, i nema pa nema. Jurim da kompletiram Javazon build, prihvatio bih i crappy rolls. :D

Inače, da li im je i dalje praksa da ladder-only runewords postanu dostupni u SP-u po završetku sezone?

Možda i više od 5 Griffon's Eye Diademe. Od Mefista, čini mi se skoro sve. Mada i kod Baala i njegove ekipe u WSC.
Enigma na Hammerdinu i začas posla ga roknem.
Na Javazonki Chains of Honor, Titan's Revenge/Thunderstroke, Griffon's Eye, Thundergods pojas.
Bio sam profi, nije da nisam.
Mnogo mi je lepo kad se prisećam svega toga. Posebno mesto Diablo 2 zauzima u mom srcu, apsolutno.

EDIT- ovde sam se na forum prijavio još 2013 sa "Diablo 2" nazivom... Deceniju i jače ne igram ozbiljno. Ahhh, klinci danas ne znaju za najbolju igru svih vremena...

Inače, da li im je i dalje praksa da ladder-only runewords postanu dostupni u SP-u po završetku sezone?
Jeste, tj. bila im je praksa dok su nešto dodavali.
Od kako izašao D4 zapostavili su D2:R, samo objave kad se završava i počinje novi ladder i to je to. Apsolutno ništa nisu dodali ili patchovali.

Poslednji dodati runewords i dalje im ispod piše Patch 2.6 LADDER ONLY (Can be created in Single Player).

Što znači da ne mogu da se naprave ako je lik non-ladder online. I tako je od 2023 god.

Pored slabijih runeworda, dodali su dva interesantna runeword za 2 klase
Mosaic za assassin - ako se nađu dobre claw baze build je baš OP ispada i jači AoE build od Javazonke. (bukvalno sam proveravao bele claws :ROFLMAO: )
Metamorphosis za druida - lep pokušaj da shapeshifting buildovi budu zanimljiviji, ipak svaki build koji ima AoE damage je i dalje bolji

Ja sam zakleti single player igrač.
U jednom danu sećam se pale su mi Jah i Ber rune sa mojom najdražom Javazonkom.
Dosta jakih i high end runa ali eto Lo nikada i od set itema nikad Imortal King oklop, ja mislim.
Takodje, Single Player mi je dosta bolja varijanta.
Trenutno igram eth Holy Grail cim uhvatim malo vremena.
Igram ponekad na bnet-u (ali sa par ljudi kada se dogovorimo), ne igram public igre.

Ovo je raspored terror zona u single player-u: https://www.d2emu.com/tz-sp
TZ su odredjene deterministicki (na osnovu vremenske zone).
Moze takodje da se manipulise lokalno vreme ukoliko ciljas odredjenu TZ (Andi, CS, Baal, Pindleskin, ...).

Nazad
Vrh Dno