Šta je novo?

Diablo II Resurrected

tgod + draculs su 30fg 😀 , jedino je herald of zakarum malo jače.

meni je smajter lvl 85 a hamer 90.
sa 85 imao sam dovoljno skill poena za sve, čak i za defensive auras resist ligtning na 20 i po neki za resist fire.
charms su mi na life i rez i po neka FHR za 48%.

Danas mi ispao Druid torch 15/15 i nisam ni jednom zabo. :)
Teže je skupiti ključeve nego ubiti ubere i to sa low budget opremom, ništa grief ništa chains of honor ili fortitude.
da ispadne još neki dobar torch pa da trejdujem za CTA.

hoces da ti ja farmujem kljuceve sa paladinom? ja sam ga kompletno zapostavio, jer levelujem sorserku... presao sam nightmare sa lvl 40 i nesto i sad mogu da se slikam u hellu :D ahahahah

inace, zasto ne prodas jedan neidentifikovani kljuc za 4x3 ili koliko vec x3 kljuceva? uradis jedan run, i zaradis za nekoliko narednih runova?

hehe pa lako ćemo sork na hell kravama na lvl70 javi samo.;)

3x3 ključa je jedan uber run tj jedan torch.
sa sorserkom "relativno" brzo nafarmam od countes i summonera, ali Key of Destruction od Nihlathaka je žešće smaranje to moram sa hamerdinom a i ispadne svaki 27 put.:mad:

nafarmaj 3x3 i ide ti torč sem ako je neki ekstra preko 1000fg, tu delimo profit.(y)

nilatak je smarac. kako me nervira....

kad budem imao vremena skupicu neke kljuceve, u medjuvremenu mogu da ti dam ovo sto imam, ali nemam od njega goveda sve mu njegovo. dok dotrcis do njega sa hammerom prodje moda... jos kad ti paladin bio low lvl kad si mi rekao da hoces smitera da pravis ja sam poceo da "farmujem" kljuceve i odustao kod tog smaraca nilataka.... moracu sad da se vratim projektu.

meni sad treba sorc torch, a taj je svaki skup :D za paladina vec imam, za asasinku mi dao maksa :D

iznenadjuje me ova sorcerka. kao lvl 60 sam se fino prosetao kroz mausoleum, ocistio bez ikakvih problema. interesantno. ne mogu mi nista jer imam energy shield sa max telekinesis :D haha fun :D

edit: vidi ispade ohm :D eto ga cta! :D interesantno...

Poslednja izmena:
Da ne prečitavam celu temu unazad (imao sam negde i sshot na starom telefonu), kako i kojeg najbolje nabudžiti merchanta (mislim da beše neki iz 5tog grada) da skida physical ress sa mobova?!

merchant :) lawbringer runeword daje 20% sansu na udarcu da baci level 15 decrepify koji daje: Damage, speed, and physical resistance are all reduced by 50%. prilicno mocan runeword za tako jeftine rune. pored toga mu stavis andariel helm ili tal rasha masku ili onaj crown za life leech, i treachery ili smoke armor i - nabudzen je.

Skupio sam rune za Treachery armor koji bi napravio za merca ali mi nisu baš najjasniji benefiti i kako funkcionišu?

iznenadjuje me ova sorcerka. kao lvl 60 sam se fino prosetao kroz mausoleum, ocistio bez ikakvih problema. interesantno. ne mogu mi nista jer imam energy shield sa max telekinesis :D haha fun :D

edit: vidi ispade ohm :D eto ga cta! :D interesantno...

Super za ohm, ja čekam JAH i to je to otprilike. Dokopao sam se i trećeg torcha paladin 16/15 i mogu sad malo da batalim ubere.

Skupio sam rune za Treachery armor koji bi napravio za merca ali mi nisu baš najjasniji benefiti i kako funkcionišu?
kada prokuje FADE poveća se all rez za +60 i armor ima 45% IAS pa sa life on hit na helmu ili negde vrlo teško zabada merc.

treachery je jak runeword za tako slabe rune. za merca odlican. kao prvo daje 45% ias, sto u kombinaciji sa brzim oruzjem (thresher) rezultuje u dosta brzom attack speed-u, i ako mu stavis life leech na helm, on se svako malo leci. ako je merc visoki nivo on onda ima i solidan hp, i to mu pomaze da ostane u zivotu. kao drugo, ima 5% sansu da procuje lvl15 fade kad ga klepe. znaci svakih 20 udaraca on procuje fade koji je jak defanzivan buff, 60% resist all i 15% physical resist. to ga cini bas dobrim tenkom ako je lvl 90, bude batica bas jak. mada ja mislim da je dovoljno da mu stavis smoke i glicujes ga svaki gejm, nema sanse da umre. ali treachery je definitivno bolji.

Super za ohm, ja čekam JAH i to je to otprilike. Dokopao sam se i trećeg torcha paladin 16/15 i mogu sad malo da batalim ubere.

kada prokuje FADE poveća se all rez za +60 i armor ima 45% IAS pa sa life on hit na helmu ili negde vrlo teško zabada merc.
uuuuu cestitam! tri pala torcha si zabo? pa to je lova do krova :D kupi anni charm za to :D

nisam imao cojones da pravim sam cta, sta ako mi rola 1 na battle orders mogu da ga bacim.... tako da sam prodao ohm za 850, a za 1025 kupio cta sa 6 na battle command i 4 na battle orders, sto mu dodje priiiilicno solidno. jel imas neku trashy sorc torch?

uuuuu cestitam! tri pala torcha si zabo? pa to je lova do krova :D kupi anni charm za to :D

nisam imao cojones da pravim sam cta, sta ako mi rola 1 na battle orders mogu da ga bacim.... tako da sam prodao ohm za 850, a za 1025 kupio cta sa 6 na battle command i 4 na battle orders, sto mu dodje priiiilicno solidno. jel imas neku trashy sorc torch?

Hehehe nije tri pala torcha nego tri ukupno, za sada sam samo 3 puta rešio ubere. Ključevi su u deficitu... plus mi je jednom propao set kada je pukla veza.
ispali su mi sork , druid i pala. Jedino mi druid ne treba al on vredi 100fg pa neću ništa ni da prodajem.

jasno. ja u principu cekam da pocne ladder, onda ce svi da predju tamo i itemi na normalu ce da postanu potpuno bezvredni. ocekujem infinity i enigme za fazon 2000fg.

d2jsp forum, ili ingame, ali to je kompletna tragedija

evo da prijavim da sam imao prvi uspesan in game trade :D zamenio sam paladin torch 16/17 za soso torch 17/10. malo je nizak all res, ali sam od istog lika uzeo small charm 18 life / all res za 1 ist, tako da kompenzujem time. ti mali charmovi sa life i all res su bas kul, ali se dosta tesko nalaze.

inace, protrcao sam sa sorc kroz hell, za 3 sata :D tacnije prvi act mi je bio uradjen, a presao sam sve od pocetka drugog zakljucno sa ubijanjem baal-a. poceo sam sa lvl 68, zavrsio sa 74. i mogu vam reci da je bilo bas fun :D nije lako, jer sam ja cist cold blizzard build, pa je merc morao da ubija cold immune. ali nije islo sporo jer ima solidan dmg, a ja stanem da me udaraju dok ih on ubija, i islo je lako.

inace koliko je treachery dobar runeword govori cinjenica da je moj merc sam ubio ancientse na lvl 71. znaci ja sam napravio tacno 0 dmg jer su bili cold immune. sam ih je istenkovao i ubio kao zmaj.

Countess mi na hell (online) ne daje veću runu od shael a u 90% slučajeva mi baci tir i ral? Preko 20 ulaska imam kod nje na hell. Wtf? Ofline baca normalno i poneku high runu.

moguce da steluju dropove ako je proteklih dana dosta jakih runa palo ljudima na serveru, da ne devalviraju vrednost. meni je bacila ist jednom, ali davno

meni ni jedan kljuc od nilataka nije pao u zivotu, ovo je neverovatno.

Ni meni. Imam 7 od gospođe.

od gospodje :D

nego, jel probao neko diablo 3 resurrected betu? kakav je?

Da li vrede nešto ovi itemi i kako bih mogao da ih "unovčim" / zamenim za neku runu koja mi treba?

IMG_20211117_202258.jpg
IMG_20211117_202309.jpg
IMG_20211117_202254.jpg
IMG_20211117_202243.jpg
IMG_20211117_194337.jpg

Da li vrede nešto ovi itemi i kako bih mogao da ih "unovčim" / zamenim za neku runu koja mi treba?

Pogledajte prilog 324565
Pogledajte prilog 324566
Pogledajte prilog 324567
Pogledajte prilog 324568
Pogledajte prilog 324569
evo imaš ovde šta vredi a šta je trash.

https://d2.maxroll.gg/items/valuable-unique-set-items

video sam JAH za 2400fg ,oko 70$, da je otišla što je dosta bolje, ali daleko je to još od jeftinog.
a najviše sam imao 1390 fg kada sam prodao onaj SOJ što mi je ispao.

ispalo mi je 9 ključeva od sumonera, 4 od gospodje:) i 1 od budjavca Niahatlaka a farmao sam ih podjednako.

Poslednja izmena:
ja skupio 3200, to je jedan ber, jos jedan da nagrabuljam i eto ga infinity

inace bi rekao da je ono sto Zarkusi ima Charsi food.

trziste postaje prezasiceno, pao mi Shako, niko ga nece :ROFLMAO: dao sam na na kraju u ingame trejd za 1 ist i poklonio coveku assasin torch :D polako, za par meseci ce biti infinity za 1000, samo ne znam da li ima zvanicnih vesti o tome kad ce da krene ladder.

cim pocne ladder, ljudi ce da istresu sve sto imaju da bi presli u ladder, pa kad se i on zavrsi doci ce do jos jednog razvodnjavanja. kroz par laddera ce biti toliko high end itema da ce svako moci da napravi perfektan build

Meni se moj Ber ne prodaje, ide za oko 3000fg ne znam ni šta bih kupio i da ga prodam, čuvam ga za enigmu.
Uglavnom sve imam za opušteno igranje sem par high runa.
Malo mi dosadilo farmanje , možda krenem Barba ili Nekra od 0 al još dosadnije mi je da tri puta prelazim svih 5 aktova.

Evo moja sork prešao sam na ceo Tal set mnogo više DMG ali malo manje MF 345%.
sork.jpg

ma da, moze lepo da se igra. mene samo nerviraju imunosti, a to samo infinity resava. ja sa blizzardom imam samo 2.9k dmg, ali nemam neki problem da ubijam, padaju brzo. zato 40 poena sprco u energy shield, ne moze da umre. osim kad ne naidjem na mana burn naravno.

obecali su bindovanje spellova na tastere u sledecem patch-u.

Ima neka dobra duša da odradimo power leveling paladina ili sorcerera na PS? Dosadio mi je necro a smor je sve iz početka.

za sorc ti ne treba, ona sama sebe power lvluje :D

Vrh Dno