Šta je novo?

Diablo II Resurrected

max 75% blok sansu pravis kroz holy shield i malo ostale razlike na dex. nema potrebe za vise od 50 baznog strengtha na najefikasnijem paladinu, tako je oduvek bilo, slagao se neko ili ne :)

to nesto malo na dex je 142... -.- a holy shield mi je lvl 35 fazon... moj paladin i ima bazni str 50. za ovaj sacred targe ce mi trebati bazni 55, a ustedim 10 poena u dex, ili tako nesto. preracunacu se uglavnom imam oba.

rolao sam 35 fcr spirit u sacred rondache +45 all res. iz drugog puta. ala mi se posrecilo. resetovao sam poene, i tacno je ovako kako sam ti rekao. sa starim shieldom sam imao max block tek sa 180 dex, sa sacred rondache imam max block sa 150 dex. to je 30 poena razlike koji idu u vitality. base str mi je 54. ovo je odlicno sad, ne diram nista. 8k dmg blessed hammer, 125 fcr, samo ljusti.

Konačno. *** vučem onaj spirit od početka i razmišljam da li uopšte postoji nešto za necromansera što može da ga zameni jer mu ne priliči da vucara mač naokolo. Dostojna zamena.
IMG_20211031_152456.jpg

Ako si Bone/Poison Necro, napravi White runeword. Smešno lako jer se rune lako nađu, vrlo jako...samo je problem da nađeš pravi wand. Čeka te mnogo poseta Drognanu u A2 Normal...

Ako si Bone/Poison Necro, napravi White runeword. Smešno lako jer se rune lako nađu, vrlo jako...samo je problem da nađeš pravi wand. Čeka te mnogo poseta Drognanu u A2 Normal...
+1
@Zarkusi nema bolje kombinacije za bone/poison necra, beli bone ili grim wand da izrola +3 na bone spell pa onda na to white runeword.
jedno 50ak puta udjes izadjes na normalu kod drognana, bacice jednom takav stap

nakon 60ak sati na ps5 imam samo jedno da kazem: nikad vise mis + tastatura.
pristup 6 skilova u isto vreme, pun krug kretanja, kao i odmaranje i kezual farmanje sa kauca = neprocenjivo.

to je vazilo za d3. za d2? ui isti kao na pc, pa ti daju da vozis misa na desni analog? da li me zezas? :D

takodje ni vozenje desnog analoga koji glumi misa isto nije :)

veruj mi ja sam prvi bio nahajpovan za gamepad, odusevio sam se kad sam video. i onda kad sam zapravo probao smorio sam se za medalju. dzaba sam bacio 50 evra na xbox kontrolor eno ga cami u ormaru nov nekoriscen.

Koja je sad tacno poenta ovog tvog odgovora, kada potpuno masis poentu mog posta?
Evo i treci put da napisem, boldovano, ono sto ocigledno ne shvatas ili ignorises.
PC - 1 aktivan skill u isto vreme. Konzolna verzija - 6 aktivnih skilova u isto vreme - to nikako nije isti ui.
PC - kretanje u 8 osa misem. Konzolna verzija - kretanje pun krug
To su moji argumenti zasto mi 20 godina kasnije mnogo vise prija D2 na konzoli, a ti mi pominjes D3 koji je decija igra uproscena igra i za pc i za konzolu, nevezano za kontrole, i pominjes desni analog, koji ne "glumi" misa, vec ima drugacije kodiran sistem kretanja.

ko ti srusio sneska danas? pa si nekulturan prema ostalima?

Poslednja izmena:
pomislih reko' možda si ipak uspeo da daš neki konkretan i smislen odgovor/argument u ovoj temi od početka tvog učestvovanja u istoj, ali opet ništa.
nije ni čudo što si već bio banovan na forumu.

4 Key Of Terror from Countess od jutros, Summoner i Nihlathak ne daju. Takodje jurim Um za Bone body armor i Lem za Delirium helm ali nikako.

Na zombie head sa 2 socket sam napravio Splendor i Rhyme pa kombinujem po potrebi. Odlični jeftini runeworld.
IMG_20211101_155713.jpg
IMG_20211101_155725.jpg

Malo poboljšanje u odnosu na Lore pošto "onaj" Shako nikako da padne jer je Benny Blanco pokupio sve do sada verovatno 🙂
IMG_20211103_203202.jpg

Poslednja izmena:
taj ti kosta malo manje nego shako, bolje da si kupio shako.

Igram offline a i ne znam kako i gde funkcioniše zamena/kupovina

Presao sam na bone poison build. Nisam uspeo da dobijem dobru palicu od Drognana pa sam napravio White runeword u običnoj. Sada nemam zaštitu od kostura pa sam i ja izloženiji i merc mi često gine. Takodje mi je mana problem za poison nova iako merc ima Insight. Neka caka od znalaca?

zabaguj merca. onda nece da umire, ali idu direkt na tebe. farmuj zone u kojima 1 shotujes sve

Delirium je problematičan...
Kletve kad te udare ponište kletve koje ti sam koristiš, a ako popiješ taj 1% šanse da se transformišeš mrtav si...nije vredno tih +2. +1, ustvari, pošto ima više +1 helmova...

Presao sam na bone poison build. Nisam uspeo da dobijem dobru palicu od Drognana pa sam napravio White runeword u običnoj. Sada nemam zaštitu od kostura pa sam i ja izloženiji i merc mi često gine. Takodje mi je mana problem za poison nova iako merc ima Insight. Neka caka od znalaca?
Posecuj drognana dok ne baci +3, bacice kad tad

Delirium je problematičan...
Kletve kad te udare ponište kletve koje ti sam koristiš, a ako popiješ taj 1% šanse da se transformišeš mrtav si...nije vredno tih +2. +1, ustvari, pošto ima više +1 helmova...
Da, da, već sam skontao *****.

Posecuj drognana dok ne baci +3, bacice kad tad
Da ne bude zabune pošto sam već 80 puta od jutros posetio Drognana tražim 2 socket bone wand koji već ima +3 to poison and bone skills? Kada napravim White imaću izmedju ostalog +6 to poison and bone skills?

Nazad
Vrh Dno