Od duplih da valjaju imam samo tu tal masku i magefist rukavice, to mogu i da ti dam.to sam ja hteo da radim, da rerollujem skiller od baal-a (ili diabla)
wow brate benny ti si pokidao sa mf. znaci taj pristup stvarno radi. na kraju cu da trejdujem ova dva ista za retardirani shako, da me krene malo mf.
od tih silnih tal rasha helmova, jel imas jedan visak da stavim na merca? mada trenutno ima undead crown, isto nije los. na cemu igras btw?
ljudi ja imam milion gluposti koje mi ne trebaju, ajde da trejdujemo, sta smo mrtvi ovako?
edit: cestitam za hoto! meni fali jos vex!
edit2: lik za honest game trailers je pogodio bas sve. i ja i dalje igram, i igracu ko zna koliko... *** omiljena igra avih vremena, sada konacno ne izgleda onako odvratno![]()
pa ako ti neko udeli opremu, sta ti onda ostaje kao draz u igri u kojoj je jedina poenta radovanje kad ti rng baci drop bas onaj koji tebi treba?ako si na pc-u, dobro bi mi doslo da mi das bar taj magefist, one su mi super, bukvalno jedna od dve best in slot opcije za cekicadina, a trenutno imam samo neki tres...
Tako je, to je draž i smisao ali omogućen je i trade u igri sa razlogom.... nova dimenizjapa ako ti neko udeli opremu, sta ti onda ostaje kao draz u igri u kojoj je jedina poenta radovanje kad ti rng baci drop bas onaj koji tebi treba?
pao je meni i maxi soj ja ga pokupio i identifikovaoDa li je pao nekom SoJ ili nešto od elite?
teško, za sada 0 soja, za soj kažu najbolje nightmare Andariel.Da li je pao nekom SoJ ili nešto od elite?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari