Šta je novo?

Diablo II Resurrected

Ja jurim setove, za rune me mrzi da se cimam, pa ako prezivim hell, super :) Nekad me tako njake sa itemima da je to neverovatno...

Poslednja izmena:

200 sam u Queue :)
od tala za sada ispao 1 pojas i 3 puta maska.
ali ispao je vipermagi , bul katos ring, tragul i chance rukavice , titans revenge ali 179. i tako nešto.
od jačih runa samo Vex ostalo ništa, ali bar sam napravio heart of the oak.

evo 139 sad hehehe.

Meni samo neki trash unique ispada, nista od onoga sto mi treba.. uzas

meni stotine trash i desetak da valjaju a llv sam 88.
ispao je unique grand charm na mf i gold, mf imam na pojasu, rukavicama, kapi, prstenu i zamenio sam amu sa +1 na skill sa plavim sa 35mf.
ako me ne bude mrzelo staviću i mf u vipermagi ali nemam soket q i loš rez je.
jurim one boots sa mf ali mrka kapa.

grand charm od baala sa +1 skill i 40-45 life je prava stvar, ali rolanje afiksa sa perfekt gemovima je agonija kad te nece rng

to sam ja hteo da radim, da rerollujem skiller od baal-a (ili diabla)

wow brate benny ti si pokidao sa mf. znaci taj pristup stvarno radi. na kraju cu da trejdujem ova dva ista za retardirani shako, da me krene malo mf.

od tih silnih tal rasha helmova, jel imas jedan visak da stavim na merca? mada trenutno ima undead crown, isto nije los. na cemu igras btw?

ljudi ja imam milion gluposti koje mi ne trebaju, ajde da trejdujemo, sta smo mrtvi ovako?

edit: cestitam za hoto! meni fali jos vex!

edit2: lik za honest game trailers je pogodio bas sve. i ja i dalje igram, i igracu ko zna koliko... *** omiljena igra avih vremena, sada konacno ne izgleda onako odvratno :D

Poslednja izmena:
to sam ja hteo da radim, da rerollujem skiller od baal-a (ili diabla)

wow brate benny ti si pokidao sa mf. znaci taj pristup stvarno radi. na kraju cu da trejdujem ova dva ista za retardirani shako, da me krene malo mf.

od tih silnih tal rasha helmova, jel imas jedan visak da stavim na merca? mada trenutno ima undead crown, isto nije los. na cemu igras btw?

ljudi ja imam milion gluposti koje mi ne trebaju, ajde da trejdujemo, sta smo mrtvi ovako?

edit: cestitam za hoto! meni fali jos vex!

edit2: lik za honest game trailers je pogodio bas sve. i ja i dalje igram, i igracu ko zna koliko... *** omiljena igra avih vremena, sada konacno ne izgleda onako odvratno :D
Od duplih da valjaju imam samo tu tal masku i magefist rukavice, to mogu i da ti dam.
Imam i Tarnhelm kapu viška ima samo 1 all skill i 49mf .
A meni traba samo Tal amu i chest 😅 valjda će da dropa, farmam ancient tunnels danimma ništa što valja još nije ispalo.

Poslednja izmena:
ako si na pc-u, dobro bi mi doslo da mi das bar taj magefist, one su mi super, bukvalno jedna od dve best in slot opcije za cekicadina, a trenutno imam samo neki tres...

ako si na pc-u, dobro bi mi doslo da mi das bar taj magefist, one su mi super, bukvalno jedna od dve best in slot opcije za cekicadina, a trenutno imam samo neki tres...
pa ako ti neko udeli opremu, sta ti onda ostaje kao draz u igri u kojoj je jedina poenta radovanje kad ti rng baci drop bas onaj koji tebi treba?

ista ta draz kad ja dam nekom opremu :) padali su i meni ok itemi, pa dam nekom, sve je to deo igre....

pa ako ti neko udeli opremu, sta ti onda ostaje kao draz u igri u kojoj je jedina poenta radovanje kad ti rng baci drop bas onaj koji tebi treba?
Tako je, to je draž i smisao ali omogućen je i trade u igri sa razlogom.... nova dimenizja :)
i učlanio sam se pre par dana na taj forum koji mi je Skankhunta42 preporučio i prodao par itema koji mi nisu trebali (zauzimali mesto u stashu) za njihov forum gold
što mi je omogućilo da kupim nešto što meni nikako da ispadne.
Sada je radovanje ako ispadne bilo šta što vredi, daleko sam još od nekih high runa ali recimo nadam se da ću uskoro moći da kupim Tal armor.

ja za onu Lo runu uzeo paladin torch i to solidnu, 16/17, hoto isto solidan 35 all res, mara amulet ali los- 22 all res, skin of the vipermagi armor i ostalo mi jos za losiji shako 🤣 ovaj paladin sad gazi hell, mada je jos uvek malo squishy, stekam za call to arms, i onda ce da bude bombona.

Ja fino napredujem sa necromancer-om. Level 80, act IV počeo. Jedno pitanje. Da li za sumoning necromancera ima svrhe nositi charm-ove koji dodaju damage (lightning, poison...) tj. da li se taj damage dodaje kosturima ili samo necromanceru? Ako ide samo necromanceru onda nemaju svrhu jer ja fizički ne tučem nikog, samo kosturi, merc i golem.

summoning necro je super, ali je previse akcija tu za mene, meni treba nesto ides spamujes jedan skill i oko tebe sve pada.

Za charms sa damage ne znaš?

@Zarkusi samo MF se prenosi na minione (moguce i Gold Find, nisam sto posto siguran)

@Skankhunt42 kako si ti onda dosao iz wow-a, ako ti je necro u d2 previse akcija? Nema tu nesto previse akcija, vrlo je jednostavan necro za igranje posle pocetnih nekoliko sati, mozda u startu deluje kao komplikovan

drugaciji tip igre skroz, tamo imas rotacije, i kad ti udje pod prste nema puno razmisljanja, ali ja i za wow kukam kako zahteva previse akcija, mada niko ti ne brani da izaberes 3 skilla i vrtis ih u krug.

Da li je pao nekom SoJ ili nešto od elite?

Prešao i ja hell baal-a. Decrepify ga je skroz umrtvio, nije se ni pomakao. Samo sam čekao da ga merc i kosturi dokrajče. Drop je bio smešan. Neke žute gluposti.

pao je meni i maxi soj ja ga pokupio i identifikovao :D od diabla :) bas kul momenat. sad je kod njega, on ga koristi. ali mislim da je benny pobedio sa dropovima, ako se ne varam tri shako-a mu pala, prestao je da broji vise :D :D:D

edit tako to biva, nekad drop bude bas bzv.... meni jednom pala tri plava itema od baal-a :D

Ja na normal Shako napravio 2 socketa kod Larzuka i ubacio Lore runes

mislim da nema bolje osnove za lore od shako-a. dobro si uradio. ja nosim neki random zuti circlet sto mi daje 2 to combat. fali mi samo shako i herald of zakarum da build bude bas kompletan. dobro i call to arms, ali on je na swap. ah da, zaboravio sam enigmu, ali nisam lud za teleportom.

teško, za sada 0 soja, za soj kažu najbolje nightmare Andariel.

ali ispao četvrti šejko , andariel helm i još 1 herald of zakarum i još po nešto sitno.
od runa po neki mal i pul, od onog 1 vexa pre dve nedelje truba.

cetvrti!!! zomg! e taj je moj! trejdujem te za fg :D mada bolje da te trejdujem za zaka, taj mi treba vise. jesi raspolozen da pravimo akciju?

ljudi maxi i meni pao sacred targe 45 all res. ovo je jednako redak drop kao i bilo koji redak unique, to je najbolji paladin shiled u kome mozes da napravi spirit, sa najboljim all res rollom, ovo je necuveno ovako rano u igri da padne perfektan spirit (nije jos perfektan ali rolacu ga dok ne bude :D ). naravno maxa ga pokupio ja ne vidim nista samo preskacem :D

Najbolja paladin shield baza je normal baza, obican targe, rondache ili heraldic zbog najmanjeg strength requirementa.
Sacred Targe ima 86 str req, dakle 40ak strengtha vise nego sto je paladinu potrebno, i to zakidas od vitalitija koji mu je potrebniji.
45all res je super roll, ali za paladina ako hoces najvecu efikasnost uvek se koristi normal a ne exceptional baza, pa cak i sa malo manje izrolanim all res, cisto da bi mogao sto vise da srucis u vit

ne slazem se. za tih par poena koliko moram da stavim u str (trenutno mi je na 80) ustedecu gomilu poena u dex koliko mi je razlika u % block koji daje sacred targe u odnosu na normal shield, i onda to srucim u vitality. mislim da se dobija vise, ali treba izracunati. pao nam je i obican isti takav sa 45 all res, samo nije elite, nego akaran targe, ali on ima manji % block i moras vise da stavis u dex onda. ja sam se bas obradovao sto je taj sacred targe a ne neki ispod, bas zbog poena koje mogu da stavim u vitality, to sto ti pricas.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno