Šta je novo?

Diablo II Resurrected

PS5 opet neće online. U pm.

btw moj progres update :) Došao sam do Act II na Nightmare i negde kod Craw Viper dungeon je igra počela da mi zadaje muke u smislu da je to krenulo jako traljavo da ide sa opremom koju imam i da se više mučim nego što igram. Sa druge strane farmanje Diabla na normalu postalo je frustrirajuće, XP bar je stajao zakucan, dok i kada Diablo dropuje nešto uglavnom bude duplikat ili nešto za drugu klasu. I uzeh da igram bez veze sewers u Act II Nightmare i pade mi Kuko Shakaku Cedar Bow, au koliko je ono dobar bow u ovom trenutku za mog heroja i kakav upgrade u odnosu na Ichhorsting koji sam nosio, Nightmare je bukvalno postao smejurija. :)

Zvuci kao pravo uzivanje u igri, svaka cast.

I ja planiram sledecu Amazonku da rolam. Mislim da bi mi takav gameplay najvise odgovarao nakon levelovanja main Sorc i Paladina koji ceka gearing.

A i za taj gearing nisam bas siguran iskreno. :D
Cini mi se pametnije da te sate i sate farmanja spucam u novu PoE ligu, a D2R zadrzim u casual varijanti. :)

Cini mi se pametnije da te sate i sate farmanja spucam u novu PoE ligu, a D2R zadrzim u casual varijanti. :)
+1
Ja se sigurno vraćam PoE ovu ligu. Deluje odlično. A D2R ostaje casual.

^ Pa dobio si "proširen" stash zbog izbacivanja tcp/ip. 😄

btw moj progres update :) Došao sam do Act II na Nightmare i negde kod Craw Viper dungeon je igra počela da mi zadaje muke u smislu da je to krenulo jako traljavo da ide sa opremom koju imam i da se više mučim nego što igram. Sa druge strane farmanje Diabla na normalu postalo je frustrirajuće, XP bar je stajao zakucan, dok i kada Diablo dropuje nešto uglavnom bude duplikat ili nešto za drugu klasu. I uzeh da igram bez veze sewers u Act II Nightmare i pade mi Kuko Shakaku Cedar Bow, au koliko je ono dobar bow u ovom trenutku za mog heroja i kakav upgrade u odnosu na Ichhorsting koji sam nosio, Nightmare je bukvalno postao smejurija. :)

Pogledajte prilog 320868
Cepao sam kao lud bowzon strafe

Position in Queue: 284 ... vec 15ak minuta

bas sam hteo da pitam da li je iko video herald of zakarum, ili je jos uvek rano? jel koristis to? meni je paladin main, to mi je best in slot shield za njega.

edit: jel bolji treachery ili smoke za merca? meni nekako deluje da je bolji smoke?
Paladin mi već na act3 nightmare :)

za merca nemam pojma ja koristim treachery.
Inače danas prvi put farmao Diabla i izbacio Shako i Pul runu.
Not bad. Great success. :D

shako.jpg

Krenuo i ja hell polako. Baala sam na nightmare pregazio bez i jednog potiona a sada iz sela ne mogu da izadjem wtf!?

tako to ide.... proci ce neko vreme dok nam hell bude na farmu laganica. ja trenutno secret cow lvl mogu da radim sa pola mozga, i do akta 5 recimo. tamo akt 5 vec i ne...

sinoc smo maksa i ja presli aktove 3,4 i 5. ide to fino, mada nije lako. ko hoce da se pridruzi dobrodosao je.

Kako da pristupim cow level da ne guglam? Čini mi se da sam negde pročitao da guram u cube neku kombinaciju ajtema? I ako se ne varam treba da sam u Tristram?

u rogue encampment treba da budes. u cube metnes wirts leg koju nadjes u tristramu kad oslobadjas cain-a, i tome of town portal. moras da ubijes baal-a na toj tezini pre nego sto mozes da otvoris portal. wirts leg mora da bude sa te tezine u kojoj hoces da otvoris portal.

moo moo

Evo jednog zvaničnog cheat-a

Jel su oni realni sa ovim cekanjem da bi usao u igru?!...das boga oca para da nebi mogao nesto da igram. Long live blizzard!

Btw Hell sam act dva sa svojim fus druidom.

ho ho ho :D

dobrodosao u red :D

edit: ovaj respec je samo za offline :/ pfff

jel probao neko wind druida? sta radis kad naidjes na imune na cold i physical? kukas u glas? -.-

Jel su oni realni sa ovim cekanjem da bi usao u igru?!...das boga oca para da nebi mogao nesto da igram. Long live blizzard!

Btw Hell sam act dva sa svojim fus druidom.
za offline ne treba da se ceka :)

jel probao neko wind druida? sta radis kad naidjes na imune na cold i physical? kukas u glas? -.-
Windy je dobar. Ok damage i bezbedan, može da farmuje skoro svuda jer nema mnogo imunih na physical...
Retko kad ćeš naići na phys + cold imune, phys imunitet na većini može da se "slomi" a ako ne može prosto preskoči...

Uzmi Act 5 Merca i napravi mu Lawbringer runeword u nekom dobrom maču (eth Legend Sword za dmg ili Phase Blade za brzinu i Decrep proc). On će sa Decrepify kletvom da skine phys imunitet sa većine mobova (i fin debuff), a dobijaš i besplatnu Sanctuary auru...

Lawbringer je odličan i na Kicksinu ili Frenzy Barbu...

Poslednja izmena:
Top gear

Windy je dobar. Ok damage i bezbedan, može da farmuje skoro svuda jer nema mnogo imunih na physical...
Retko kad ćeš naići na phys + cold imune, phys imunitet na većini može da se "slomi" a ako ne može prosto preskoči...

Uzmi Act 5 Merca i napravi mu Lawbringer runeword u nekom dobrom maču (eth Legend Sword za dmg ili Phase Blade za brzinu i Decrep proc). On će sa Decrepify kletvom da skine phys imunitet sa većine mobova (i fin debuff), a dobijaš i besplatnu Sanctuary auru...

Lawbringer je odličan i na Kicksinu ili Frenzy Barbu...
hvala za ovo care, odlicna ideja. bas sam gledao sta sve daje decrepify, jer igra mi se frenzy barb. uopste mi nije palo napamet da ima sword runeword sa ovako velikom sansom, i to jos lvl 15! lvl 15 bi stvarno trebalo da skine immunity, jer sam citao negde da low lvl decrepify ne breakuje uvek immunity. takodje taj act 5 merc ne umire tako lako. lawbringer ima life steal, imam helm sa life steal, istrpece taj dosta batina.

jedino sto me odvraca od frenzy barba je to sto kapiram da ce biti squishy. moram da pridjem uz svakog i svakog pojedinacno da cvoknem u glavu, i dok ja to uradim oni ostali me ubise ko nista. a i misa cu da pokvarim definitivno :D takodje on ima i onaj berserk sa magic dmg za phys immune, tako da to definitivno nece biti problem!

sad si me nalozio da krenem da skupljam rune za dupli grief! u principu taj runeword nije uopste toliko skup kad se uzme u obzir to koliko je dobar. trebaju mi dve lo rune.

trenutno pikam cekicadina, dobro je ono, ubio sam baal-a, diablo mi je na ez farmu, bez rizika da umrem. igram malo bezbednije, fazon kad mi bace amp dmg, ocistim ga sa aurom pre nego sto krenem dalje i to, ali ide lepo s obzirom da imam samo wizardspike, spirit shield, stealth i lore. nosim wizardspike umesto spirit sworda zbog resist all, sa njim sam capovan. pokusavam danima da napravim smoke da bih vratio spirit sword, ali nikako da padne prokleti 2 socket mage plate.

edit: ni ne pomenih druida, a on je pokrenuo pricu. fora je sto mi se cekicadin ne igra vise jer se tesko nisane cekici. ovi tornado-i od druida se isto tesko nisane, tako da, smor... bolje frenzy barb. samo kako li ce ziv da ostane kad krenu da me rokaju, boga pitaj. na paladinu imam max block, na barbu imam dobru volju samo :D

ja farmam sa sorc a paldaina ću napraviti smajtera samo za ubere za torch, ali to ko zna kada fali mu dosta itema.

Lawbringer ima slab damage, svrha mu je Decrepify...
Ako ga koristiš za Frenzy, iskombinuješ ga sa nekim jakim oružjem.
Takođe, dual Grief nema mnogo svrhe, bolje je Grief + Death, po meni...

jeste bolje ali death je malo skuplji. i breath of the dying se preporucuje.

Oath je vrlo efektan i jeftin runeword.

bolje frenzy barb. samo kako li ce ziv da ostane kad krenu da me rokaju, boga pitaj

Gomila HP i defense i warcries. Barbarian ima jako dobre defanzivne skillove, samo ih ljudi preskaču jer ne znaju kako su dobri ili ih zanima samo damage...

Howl je AoE fear, isto kao i Grim Ward. Korisno kad si okružen gadnim mobovima i hoćeš da pobegneš. Ne radi na act bossovima i super unique bossovima.
Taunt prisiljava mobove da prekinu šta god rade i krenu ka tebi da te udare u melee dometu. Ne samo to, napašće te najobičnijim attackom koji je beskoristan. Vrlo korisno za strelce, one lightning duhove i ostale gadne ranged mobove. Takođe ne radi na svim neprijateljima.
Battle Cry je debuff koji drastično smanjuje defense i damage mobova, vrlo korisno. Otkazuje druge debuffove, doduše, kao što su kletve...

Sve su ovo korisni skillovi ako se upotrebe u pravom trenutku i na pravim mobovima...

apaolutno, sve je to tako. ali to zahteva previse efovanja, i previse akcija u minutu :D ok je to kad treba da pravis progres, ali kad stavis neku zonu na farm status, onda treba samo da idesbi gazis. ja sa paladinom koji ima apsolutno i kompletno bezvredan gear gazim chaos sanctuary i diabla, mislim da barb (i bilo koji drugi vrv) mora da ima solidno dobar (i skup) gear da bi mogao tako da radi.

u cemu ste napravili treachery rune word za merca? nasao sam ornate armor sa 450 def i tri soketa, to je jedan od najboljih koje moj merc trenutno moze da nosi (170str), ne znam da li da cekam dalje da mi padne neki kraken shell ili nesto jos bolje, mada i oni mogu da rolaju isto oko 450 def? ili da krafrujem u ovome? lem runa nije najjeftinija na svetu, ne baca mi se bezveze -.-

Poslednja izmena:
Izbacili su update za PS5. Sada se kobajagi čeka u redu za online ali se red ne mrda. Uspeli su pritom da pokvare i offline. Samo pocrni ekran u sred igre i mora da se ugasi igra. Sav experience pada na nulu i lik je mrtav u najbližem gradu. Dno dna.

Vrh Dno