btw moj progres updateDošao sam do Act II na Nightmare i negde kod Craw Viper dungeon je igra počela da mi zadaje muke u smislu da je to krenulo jako traljavo da ide sa opremom koju imam i da se više mučim nego što igram. Sa druge strane farmanje Diabla na normalu postalo je frustrirajuće, XP bar je stajao zakucan, dok i kada Diablo dropuje nešto uglavnom bude duplikat ili nešto za drugu klasu. I uzeh da igram bez veze sewers u Act II Nightmare i pade mi Kuko Shakaku Cedar Bow, au koliko je ono dobar bow u ovom trenutku za mog heroja i kakav upgrade u odnosu na Ichhorsting koji sam nosio, Nightmare je bukvalno postao smejurija.
![]()
+1Cini mi se pametnije da te sate i sate farmanja spucam u novu PoE ligu, a D2R zadrzim u casual varijanti.![]()
Cepao sam kao lud bowzon strafe^ Pa dobio si "proširen" stash zbog izbacivanja tcp/ip. 😄
btw moj progres updateDošao sam do Act II na Nightmare i negde kod Craw Viper dungeon je igra počela da mi zadaje muke u smislu da je to krenulo jako traljavo da ide sa opremom koju imam i da se više mučim nego što igram. Sa druge strane farmanje Diabla na normalu postalo je frustrirajuće, XP bar je stajao zakucan, dok i kada Diablo dropuje nešto uglavnom bude duplikat ili nešto za drugu klasu. I uzeh da igram bez veze sewers u Act II Nightmare i pade mi Kuko Shakaku Cedar Bow, au koliko je ono dobar bow u ovom trenutku za mog heroja i kakav upgrade u odnosu na Ichhorsting koji sam nosio, Nightmare je bukvalno postao smejurija.
Pogledajte prilog 320868
Paladin mi već na act3 nightmarebas sam hteo da pitam da li je iko video herald of zakarum, ili je jos uvek rano? jel koristis to? meni je paladin main, to mi je best in slot shield za njega.
edit: jel bolji treachery ili smoke za merca? meni nekako deluje da je bolji smoke?
Evo jednog zvaničnog cheat-a
jel probao neko wind druida? sta radis kad naidjes na imune na cold i physical? kukas u glas? -.-
Ja sam trenutno na istom. Manje više dobro si objasnio. Tučeš masu okolo dok tvoj verni pratilac + meda mlate po istom
za offline ne treba da se cekaJel su oni realni sa ovim cekanjem da bi usao u igru?!...das boga oca para da nebi mogao nesto da igram. Long live blizzard!
Btw Hell sam act dva sa svojim fus druidom.
Windy je dobar. Ok damage i bezbedan, može da farmuje skoro svuda jer nema mnogo imunih na physical...jel probao neko wind druida? sta radis kad naidjes na imune na cold i physical? kukas u glas? -.-
hvala za ovo care, odlicna ideja. bas sam gledao sta sve daje decrepify, jer igra mi se frenzy barb. uopste mi nije palo napamet da ima sword runeword sa ovako velikom sansom, i to jos lvl 15! lvl 15 bi stvarno trebalo da skine immunity, jer sam citao negde da low lvl decrepify ne breakuje uvek immunity. takodje taj act 5 merc ne umire tako lako. lawbringer ima life steal, imam helm sa life steal, istrpece taj dosta batina.Windy je dobar. Ok damage i bezbedan, može da farmuje skoro svuda jer nema mnogo imunih na physical...
Retko kad ćeš naići na phys + cold imune, phys imunitet na većini može da se "slomi" a ako ne može prosto preskoči...
Uzmi Act 5 Merca i napravi mu Lawbringer runeword u nekom dobrom maču (eth Legend Sword za dmg ili Phase Blade za brzinu i Decrep proc). On će sa Decrepify kletvom da skine phys imunitet sa većine mobova (i fin debuff), a dobijaš i besplatnu Sanctuary auru...
Lawbringer je odličan i na Kicksinu ili Frenzy Barbu...
bolje frenzy barb. samo kako li ce ziv da ostane kad krenu da me rokaju, boga pitaj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari