kad je monk bio slab?
Odradio foru sa -launch, taman se ponadao, cca. 45min gametime-a sam izvukao bez štucanja, kad massiv lag i disconect. Izgleda da je do SBB. Ima li šanse da reše ovo?
Tacno, dugo je bio samo kao cetvrti follower. Ja sam od izlaska RoS igrao jedno vreme iskljucivo sa monkom i sa milion sheet dps nisam mogao nista. Dobro, mogao sam T3 max. Tuga najobicnija. Sad na sez 2 ide lepo sa gungdo, mada se opet svodi na besomucno stiskanje 2 dugmetaTipa, od izlaska RoSa, do patcha 2.1, ili tako nešto? Već zaboravljam...
https://scontent-b-gru.xx.fbcdn.net...447_694453060616129_5123386079348552074_o.jpg
A tek je sa buffovanjem SWK seta postao ultra jak (+ sad Gundo Gear).
*Da, pre nerfa EPa, jeste bio uslovno jak, ali je takvo igranje bilo težak smor.
^
Kako to mislis prsti se raspadaju?Moje misljenje je bas suprotno!Sunwoko set i Incense Torch of the Grand Temple-odmaranje svega!Kod grupe obicnih mobova 2-3 leva klika i jednom desni klik i kraj,a kod elita drzis samo desni klik!Po mom misljenu trenutno je monk najlaksi za igranje,mada mislim da ce slediti neki nerf!Nije normalno da ovoliko bude razlika izmedju klasa!Tacno se vidi kada igram u publicu,sve sami monkovi i DH-a!Nadje se poneki WD,ali taj verovatno ne zna kako je igrati sa njim i kakve su njegove demidz mogucnosti!Crusadera skoro da i ne vidim!
Trenutno je samo Wiz bas slab, ostali su ok.^
Kako to mislis prsti se raspadaju?Moje misljenje je bas suprotno!Sunwoko set i Incense Torch of the Grand Temple-odmaranje svega!Kod grupe obicnih mobova 2-3 leva klika i jednom desni klik i kraj,a kod elita drzis samo desni klik!Po mom misljenu trenutno je monk najlaksi za igranje,mada mislim da ce slediti neki nerf!Nije normalno da ovoliko bude razlika izmedju klasa!Tacno se vidi kada igram u publicu,sve sami monkovi i DH-a!Nadje se poneki WD,ali taj verovatno ne zna kako je igrati sa njim i kakve su njegove demidz mogucnosti!Crusadera skoro da i ne vidim!
Evo ja konacno nagurah seasonal HC Witch Doctora do 70. Sinoc sam odigrao par riftova na expertu, nije islo bas brzo, ali sam zato bio siguran gotovo uvek. Da li se isplati igrati na tezinama manjim od T1 ili da probam T1? Gear mi je totalni crap. Imam oko 7 mil toughness i samo oko 160k dps. I da, igram pet build jer mi se on ipak cini kao najsigurnijiSvaki savet je dobrodosao
![]()
Jes' vala, ja već nedeljama nikako ne mogu da pronađem kršteni Frydehr's Wrath.![]()
Ne mozes T1 na HC sa 160k dps. Bolje radi manje tezine dok ne dobijes neki ancient weapon i rollaj shards dok ne dobijes helm/gloves za pets. Mana HCa je sto moras da istrpis te manje tezine dok ne dobijes oruzje/item koje ce te prevagnuti. Situacija je jos gora sa DH na HC, gde je nenormalno dosadno i nemoguce igrati iole ozbiljnije dok ne dobijes Marauder set.
EDIT: Kao primer, ja sam jos uvek na T1-T2 sa WD od 800k dps. Imam samo 10 miliona toughnessa (najveci problem), pa zato ni ne prelazim na vece jos uvek.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari