Šta je novo?

Diablo 3

cestitke shomi!

2.2 Barbarian zver.

[YOUTUBE]81LOfz3NHDs[/YOUTUBE]

Nisam igrao cca 1,5 dana, vredi li nabaviti ROS i krenuti od samog pocetka?

da

Blago tebi ako sad tek kreces od pocetka, igra nije nikad bila bolja.

Nisam igrao cca 1,5 dana, vredi li nabaviti ROS i krenuti od samog pocetka?

ja sam se vratio posle ~2 godine pauze

ukidanjem ah su poprilicno popravili igru, a brojem novina ces biti sokiran, najbolje da te prvih par dana neko gura dok ne nabacis opremu sa kojom posle mozes i sam :)

+1

Nemoj niko da te gura, gubi se prirodan progres u igri i po meni 70% zbog čega igram igru, ako imaš vremena lepo sam za nekih 10 - 20 sati dođeš do T1 i posle ako te ne smori malo/MNOGO grindaš za veće težine i riftove ili kreneš novog lika.
Mnogo su dobru stvar uradili sa sezonama, svaki put feel kao novu igru da si kupio.

PS: više nije potrebno da se obrće svaka težina do najteže kao na D3 vanila i D2, nego ako ti je lako povećaš težinu kad hoćeš i obrnuto.

Potrebno objašnjenje... kum kupio kod nas na akciji diablo 3 standard edition (tako piše kod šifre), međutim posle instalacije , na battlenetu mu prijavljuje starter edition. Da nismo nešto zeznuli kod instalacije, i šta u tom slučaju?

Da li je redemovao kod na BN? Posto je starter edition dzabe, koliko ja znam.

Kad ubacim kod, prijavi da je već urađeno. A i jesmo ga negde upisali prilikom instalacije.

starter edition je free, pre su davali uz diablo 3 kutiju 3 ta koda. to je da probas do lvl 13 heroja i do prvog bossa Skeleton Kinga

koliko se secam da je igra i dalje starter edition bar 24h posle ucitavanja kljuca full igre (mada je to valjda samo ako uzmes direktno preko bn key ne znam kako ste vi uzeli kljuc)

Season 2 will be ending at the following dates and times for each region:
Europe: Sunday, April 5 @ 9:00 p.m. CEST

Season 3 will be starting shortly after at the following dates and times for each region:
Europe: Friday, April 10 @ 6:00 p.m. CEST

Ja sam ovu preskočio :d, zbog previše posla :type:.

Znas se da li će season specific reward-e (banere itd.) biti moguće na neki način dobiti kasnije ? (mrzi me da googlam :d)

Da li imate još uvek problema sa SBB? Ja sam probao sinoć, opet lag i DC posle 30 min. Iako sam kod njih već 7 godina, ovo će me naterati da raskinem ugovor i pređem na ADSL.

Ja sam digao ruke oko toga!Laga i dalje ima,dosta mi kasni veza sa serverom!Kada uradim nesto to se tek manifestuje kroz sekundu,dve!Za divno cudo DC nisam imao vec nekih nedelju dana sto je rekord za mene!:DNa neki nacin moze da prodje ovakvo igranje,ali daleko od toga da je sve uredu!

Poslednja izmena:
Da li imate još uvek problema sa SBB? Ja sam probao sinoć, opet lag i DC posle 30 min. Iako sam kod njih već 7 godina, ovo će me naterati da raskinem ugovor i pređem na ADSL.

I kod men ista sitiuacija i dalje. Sad ih cimam jednom nedeljno dok ne srede. Da imam alternativu odavno bih im okrenuo leđa.

Kod mene suprotna situacija, pobegoh od sve goreg i goreg telekoma. Sa SBB nema nikakvih problema. Ping je cak 71ms, nekad i manje dok sa telekomovim adsl-om imalo spikove non stop. Ja sam imao 8 godina telekomov adsl i bio je dobar ali godinama umesto da to poboljsavaju, adsl je nekako degradirao iz godine u godinu. Download je ok bio ali ping uzasan.

Mala pomoc:

Moj klinac je p******o - jer ne moze da udje ni u kakav oblik multiplayera (arena, PvP,...) postoje opcije, originalna igra, ali samo vrti i ne moze da ndje nikakav mec... ?!?

Na Youtube-u postoje neki multiplayer snimci... ko je ovde lud: Ima li DIII neki multiplayer i kako se pristupa ???

Zbog posla ne mogu da se puno bavim s tim, pa bi mi svako misljenje, iskustvo ili uputstvo bilo cenjeno...

Nema mnogo izbora, samo ovako kao na slici...izabere i join game

Screenshot181.jpg

samo mu je bolje da ne igra public games... bolje da nadje neko drustvo pa igra sa njima

yt video za arena pvp postoji iz neke 2008. godine

Taj SBB ili radi kako treba svo vreme, ili zeza od starta nesto.

Meni IKOM koji je malo skuplji od SBB uglavom je radio OK, bilo u par navrata sam imao neke request timeout-e na 1-2s i to je to.

Poslednja izmena:
^Slična stvar je svuda, i na ADSLu i na kablovskom netu, sve zavisi od instalacija\čvorišta\centrala...

Vrh Dno