Šta je novo?

Diablo 3

pantene :)

Naletih na ovaj screen. Bolje ne može :)

ltymmc8.png

roll je lep (mada ne igram wizarda, pa je moguce da im vise odgovara arcane umesto fire 20% )
ali pre bih nosio Vaxo ili Azkaranth umesto Julie, cak i sa slabijim statsima, ipak arcane beamovi nisu tolika pretnja :)

Svaka čast čoveku ali meni je lično malo pasivan ovakav način gampelay-a. Ideš okolo i uglavnom postavljaš zamke i turrete. Naravno pri tome svo vreme vodiš računa o pozicioniranju.

Jel igra neko RoS sa r9 280x il bilo kojom atijevom kartom novije serije na fullHD?

^
To sam bas juce pomislio dok sam igrao da ce produziti ovaj buff,ali iskreno nisam verovao da ce ostati trajno!U jednu ruku je I dobro tj.zanimljivije,a u drugu ruku ce smoriti ljudi za mesec dana!Jedino sto onda preostaje je samo levelovanje sto I nije bas tako zanimljivo!Morace da ubace neki novi sadrzaj ako misle da Im serveri ne budu ponovo praznjikavi!

Poslednja izmena:
Igrače je nemoguće zadovoljiti, kao što i sam kažeš, za mesec dana će krenuti kukanje kako ima dosta dropova, ali su svi leg itemi shit, its.

Videćemo kako će organizovati sezone (ladder), možda u tome bude rešenje. :)

I dalje smatram da bi bilo mnogo bolje da su ceo ovaj sistem drop legend itema drugacije odradili... A to je da legend pada jako jako retko ali kad padne znas da je palo nesto dobro... I da je roll minimalne razlike u smislu +-10 primarnog stata.

Mene ova vest svakako raduje.

Igam RoS od izlaska, gotovo samo jednu klasu i sakupio sam svega četiri ajtema novog seta, koliko treba grindati?

@kzs12 Možda bi takav koncept bio bolji ali pošto nije dajte češći drop.

Poslednja izmena:
ja na dh imam 400h gameplay u ros i jos nisam skupio sve marauder iteme da kompletiram set (barem 3 itema da dobijem 4 set bonus sa ringom). ne znam sta se zalite da padaju nonstop ultra dobri itemi. meni ne padaju.

ja na dh imam 400h gameplay u ros i jos nisam skupio sve marauder iteme da kompletiram set (barem 3 itema da dobijem 4 set bonus sa ringom). ne znam sta se zalite da padaju nonstop ultra dobri itemi. meni ne padaju.

Ma ajde, a kada padne SoH onda se ne bunis? :D

pao, eto posle 400h i to na dh sa str :) kao sto mi je pao i 1 calamity i 6 cindercoats. ali eto bis set za dh nece... do sada sam dobio samo 2 pants, 1 shoulders i 1 gloves (koje ne koristim zbog magefist a i bile su toliko ocajne da nisam mogao da ih gledam, cak ni mystic nije mogla da pomogne :D)

@illidan

Jel ti ovo gore statistika iz riftova ili generalno?

Ja dobio od Kadale helm, shoulders, pants (Marauder set).

generalno, mada vise se igra rift zbog vece drop sanse.
kadala mi je dala calamity i natalya boots (ne ove koje nosim, te su mi pale sutradan posle kadalinog poklona) sve ostalo je drop

@DBraveZ ... pade mi onaj sword sto si pomenuo ranije, jos da padne i drugi, pa da probamo AS boost :)

Screenshot2634.jpg

Poslednja izmena:
opa ! I to vrlo vrlo lep roll :)

Vitality naravno zbog veceg dmg u 10%dmg, ali ja bih licno rolao u 7%AS :D (dobro je sto mozes da prebacujes po potrebi taj roll vise puta)

I kad dobijes drugi (Little Rogue) javi da ti dam legacy gear sa AS pa da probas (stare inna pants sa 9%as, WH sa 9%as, verovatno ces naci od nekoga lacuni ja mislim da nisam sacuvao)

I onda Frenzy-Smite + WoTB iiii... ma zlo :D

Da, roll je extra ...moze vise puta :p

javljam kad padne i drugi

Slanderer je dusu dao za channeling skillove... bas me zanima kako bi radio uz whirlwind.

Triple drop.

Prilozi

• Screenshot021.jpg
    Screenshot021.jpg
    845.2 KB · Pregleda: 111
Nazad
Vrh Dno