Šta je novo?

Diablo 3

ajde i vreme je vise da srede to.

Poslednja izmena:
Taj prica o nekom iskoriscavanju a ljudi bi trebalo da se zapitaju odakle mu 282 biliona golda?

Poslednja izmena:
Samnom nema nista ali on je sada nasao da ispravlja krivu drinu a ko zna na koji je on nacin dosao do tolikog golda. Bilo kako bilo grindanjem leg itema ga sigurno nije zaradio i da je svo vreme provodio na AH i jurio male cene pa preprodavao po skupljim opet nije mogo toliko da ga skupi.

Da li stvarno treba da se cudimo sto neko ko postavlja exploite ima nebuloznu kolicinu zlata?

Uostalom, samo moze manje da uziva u igri. " It's the journey, not the destination."

Kolko je tek on para zaradio od goldi, kad ih je sacuvao " samo " 282 milijarde.

Interfejs lag neko ima, neko nema.
Nije bitno kakav ti je komp, pričali smo o tome več nekoliko puta u ovoj temi...:)

Dobio sam onaj prsten što umanjuje jedan set item za bonuse. Interesuje me da li deluje i na dva različita set kompleta?

Pozdrav svima
Interesuje me vaše mišljenje šta da promenima na Tf. Koristio bih ga za WD i po malo wizarda.

Thunderfury.png

Ja bih rekao da promenis reduced CD on skills za neki dodatni dmg, as ili sta vec moze. 2000 dmg nije max.

rolaj dmg.

recimo ako promenis reduced CD u 10%dmg dobices slican rezultat kao da izrolas dmg u neku vrednost pribliznu maksimumu, a zadrzaces CD affix.

plus sto jos uvek nisu popravili da %dmg utice i na elemental a ne samo black damage, pa ne bi dobio nista.

Znaci imas 2 opcije : attack speed ili da juris nesto priblizno maximumu (1199-1490), ja sam za ovu drugu.

Poslednja izmena:
Definitivno ovo sto je rekao DBraveZ, rolaj Lightning Damage. Vrlo lako ces skociti na recimo 2250dps, za vece vrednosti vec treba srece (a i soulsa) :)

OK, hvala. Verovatno cu menjati dmg.
Svideo mi se proc. rate za dodatni lightning pa reko da ga enchantujem. Bio bi odlican za Wizarda, dok cu za WD verovatno i dalje da furam EF.

Ima li svrhe juriti iteme za craftovanje legendary itema ili je bolje samo igrati na vecim tezinama i cekati drop legendary?
Koliko sam shvatio seme za craftovanje se dobijaju samo dropom, a itemi za to se farmaju na odredjenim mestima, dosta njih u adventure modu.
Sad da bi napravio 1 legendary item treba bas dosta stvari, pa nisam siguran da se isplati. Kao prvo mora se razbiti 1 legendary ili cak 2 za pravljenje novog.

BTW odigrao sam 1 RIFT challange i ono je brutalno, sve sami elite protivnici, totalna ludnica kad te napadne 2,3 grupe, prvi put da sam non stop bezao. :d

iscraftaj pa dok ne padne bis item

Covece koliko sam se mucio sa Belial-om na Torment I i posle 2h zezanja sa razlicitim buildovima dropuje mi neke totalno crapu iteme! :mad:
Mogu da mislim kakav je Azmodan na Torment VI?!?
Dal postoje tolika jaka orzuja da je taj nivo tezine uopste igriv?!

^
Naravno da postoji,ali ne u oruziju,nego u celokupnoj opremi I kakve olaksice dobijas sa njom!Stvarno postoji dosta kombinacija koje mogu da ti daju vetar u ledja I da igras vece tezine!Ja sam zaglavio na T4 I cekam da mi padne jedan ceremonial knife koji ce mi omugiciti da igram T5 ili cak T6 bez nekih vecih problema!Verovatnoca da mi padne je 1,6%!Mozda padne za 3 sata,a mozda za 700h igre!Imas ovde stvarno odlicnih kombinacija,ali ces malo cekati da ti padne odredjeni item!Samo igraj I brzo ces doci do opreme za T3!

I znaj da je u grupi mnogo lakše, tipa ako igraš t1 lagano, u grupi ćeš igrati lagano t2. Prevelika je prednost u svakom pogledu, mislim da bi blizz trebalo da uvede neke benificije i za solo farmanje.

sve zavisi u kakvoj grupi

Ljudovi, gde ima najjeftinije da se kupi CD key za D3 + RoS, a da je pri tom proverena kupovina? :) Vec sam gledao na G2play-u, i tamo ispada 40 evra sve zajedno + pay pal provizija. Da li ima nesto povoljnije, ili je ovo trenutni best buy? :)

Teško da od toga može povoljnije, eventualno ako nađeš nekoga da ti kupi sa balansa kome je zarobljen keš i da se dogovorite za niže, mada je na blizz duplo skuplje.

Kako vam se cini ovaj build za Barbarina za T1?
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#WhYdRP!hVYR!ccZccZ
Ja sam dosta zadovoljan kako funkcionise, jedino sto nemam dovoljno DMG za gobilne i one time limited killove za one kovcege sto nestanu.
Menjam eventulano na Hammer of ANcients i na Call of Ancients.
Sad hocu da prebacim i drugo oruzje na cold, jer ovaj prvi mac ima bonus za cold dmg. Drugo orzuje mi je trenutno Holy.

Kad idem na bossa naravno promenim po potrebi malo na defensive.

Nazad
Vrh Dno