Šta je novo?

Diablo 3

loot 2.0 = ros

tacnije sa ros expanzijom dolazi i loot 2.0 koji je dostupan i na vanila d3

naravno

u bre al si tezak covece, pa rekose ti ljudi... patch je izasao pre 20ak dana nisu sigurno milijone kopija shtampali 2 dana pred riliz... na disku ko zna koja je verzija, a igra je bas kad je taj loot 2.0 radila sat vremena skidanje/rekonfiguraciju tako da ces svakako morati da skidas sa neta ko zna koliko.... a i igra je online tipa tako da ne znam sta ocekujes, nije predvidjena za 56k... nema ti mnogo pomoci sem da skidas, svi koji su do sada imali d3 su uptodate sto se tice klijenta.
@games popust, bio je i u kragujevcu 20% na igre povodom rodjendana trznog centra, ali obzirom da je bio pre-order u toku nisu mogli da mi daju taj popust...

u bre al si tezak covece, pa rekose ti ljudi... patch je izasao pre 20ak dana nisu sigurno milijone kopija shtampali 2 dana pred riliz... na disku ko zna koja je verzija, a igra je bas kad je taj loot 2.0 radila sat vremena skidanje/rekonfiguraciju tako da ces svakako morati da skidas sa neta ko zna koliko.... a i igra je online tipa tako da ne znam sta ocekujes, nije predvidjena za 56k... nema ti mnogo pomoci sem da skidas, svi koji su do sada imali d3 su uptodate sto se tice klijenta.
@games popust, bio je i u kragujevcu 20% na igre povodom rodjendana trznog centra, ali obzirom da je bio pre-order u toku nisu mogli da mi daju taj popust...

Sta reci a ne zaplakati? (da ne kazem nesto drugo) :)

Jesi li ti uopste citao sta sam ja pisao ili si pretrcao preko toga i pozurio da napises ovo ^^ ?

Kada je izasao loot 2.0, igra se meni updateovala preko 30 sati (dan i noc, non-stop). Nije to par stotina mb. Toliko mogu da sacekam. Nije to 1 sat da ona rekonfigurise sta treba. Toliko MOGU da sacekam.

NE MOGU da je cekam svaki put prilikom re-isntalacije da 30 sati ponovo skida 6 GB (ili koliko vec) loot 2.0. Razumem kada je obican originalni D3 u pitanju. (MORA da se skine). Ali ja razmisljam da kupim RoS (a posedujem i originalni D3), i pitao sam Da li cu morati da izmedju instalacije D3 i RoS, instaliram loot 2.0 update ili on dolazi sa RoS diskom koji ce igru patchovati (i ukljuciti loot 2.0 sistem).

Jel ti sada jasno sta sam pitao? :)

Poslednja izmena:

Jesi li ti uopste citao sta sam ja pisao ili si pretrcao preko toga i pozurio da napises ovo ^^ ?

Kada je izasao loot 2.0, igra se meni updateovala preko 30 sati (dan i noc, non-stop). Nije to par stotina mb. Toliko mogu da sacekam. Nije to 1 sat da ona rekonfigurise sta treba. Toliko MOGU da sacekam.

NE MOGU da je cekam svaki put prilikom re-isntalacije da 30 sati ponovo skida 6 GB (ili koliko vec) loot 2.0. Razumem kada je obican originalni D3 u pitanju. (MORA da se skine). Ali ja razmisljam da kupim RoS (a posedujem i originalni D3), i pitao sam Da li cu morati da izmedju instalacije D3 i RoS, instaliram loot 2.0 update ili on dolazi sa RoS diskom koji ce igru patchovati (i ukljuciti loot 2.0 sistem).

A može i kraća verzija svega ovoga, lepo kopiraš ceo folder D3 na drugo mesto i posle samo vratiš nazad?!
Ja sam nešto slično ovome odradio kada sam ubacio SSD, instalirao novi OS, i izvukao prečicu od exe fajla na desktop, on uradio verifikaciju fajlova prilikom prvog pokretanja i sve posle toga je radilo normalno. Možeš i da kopiraš ceo D3 folder na drugi PC i radiće jer je igra vezana za nalog.

To vec i nije toliko losa ideja. :) ...pod uslovom da razlog za re-isntalaciju kompletnog sistema ne bude hard disk koji je crko.

To vec i nije toliko losa ideja. :) ...pod uslovom da razlog za re-isntalaciju kompletnog sistema ne bude hard disk koji je crko.

Pa jedno rešenje je ZIP ili RAR celog foldera povremeno na externi HDD, ili na više DVD-a, nisam probao da zapakujem da vidim koliko mesta zauzima.

I obavezno neko olovno kuciste za te DVD-e.

Sto se tice RoSa, jedina boljka za sada je sto su pricu nekako zbrzali na kraju kao i samog Malthaela, iako je generalno mnogo bolje od vanile odradjeno. Cak mi je muzika na 100%, daleko glasnija od svih ostalih zvukova u igri, naspram ugasenog zvuka u vanili dve godine. Sve u svemu, prijatno me iznenadila ekspanzija. Kamo srece da je sa ovoliko paznje radjen original.

Nije ni bitno moja greska. Era Warcrafta3 je odavno prosla i patchovanje iz tog vremena je uznapredovalo.
Na ros disku pitaj boga sta se nalazi, ali loot 2.0 se ne nalazi to je sigurno... Sve u svemu odgovirili su ti ljudi, i obzirom da je net problem najbolja opcija je copy/paste, a ako ti bas crkne hdd onda *** :p

:)

Kazi mi, kakav je net u kanadi? 100 ili 200 mbit/s ? Ziiiiippp i igra sknuta? E ja nemam tu brzinu u ovoj vuko*ebini.

Jes' da je offtopic, ali moram da demantujem ovakvu zabludu :) Kanada vazi kao zemlja sa najgorim i najskupljim internetom medju "razvijenim" svetom. Ako hocete recimo konekciju 10 mbit/s sa neogranicenim downloadom (to se ovde nikako ne podrazumeva i standard je jos uvek ogranicenje od 15-20 GB mesecno), moracete da platite 120$...

... a mesecna plata je?

Ljudi, uzeo sam da skinem D3 Starter Edition. Zauzima 30 Gb, pa racunam do veceras skinuce se. Zanima me koliko mogu da ga igram pre nego sto moram da ga kupim. Nisam nikada ranije igrao Diablo, mada veliki sam fan WoW-a, HS-a, SC-a , pa racunam da ce da mi se svidi. Uglavnom hocu da znam, da l cu moci dovoljno dugo igram da bi doneo odluku da li da ga kupim ili ne?

Ali odradi 100runova do SK da vidis hoces li da kupis. Jer je igra na max levelu takav farm fest samo druga zona:p.

Adventure mode daleko od toga da je onakav farm fest kakav je bio u vanilli.

Korejanci su ludi nacisto :d , koji launch event...

[YOUTUBE]/tu4PJOWcIiE[/YOUTUBE]

A gde je barb?

pade mi ovo cudo, da mu re-rolujem vit u soket ?

Prilozi

• flail.jpg
    flail.jpg
    75.8 KB · Pregleda: 117
Da, u pravu si. Njega sam i zaboravio.

Poslednja izmena:
Kakav je ovo hotfix o kojem se priča da je od danas bafovan legendary drop?

EDIT: Pronašao sam link ako nekoga interesuje.
http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/10219251897

Evo i strategija farmanja torbica na Normal sa deljenjem igrača, ludilo koju količinu luta igrač dobije za kratko vreme. U torbicama bude svega, a tu su i Imperial gemovi i ako je Normal, i mnogo onog purple novca što je sada verovatno još značajnije kada su bafovali šansu za Legendary kod Kadala. Verovatno će srediti i to vrlo brzo.
http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/10189279190

Poslednja izmena:
Vrh Dno