Šta je novo?

Diablo 3

Ja t1 bez problema da se gazim sa njima u partyu igram sa 420k dps i 3,2 tafnesa :)

Samo sto sam ja WD, pa opet imam spirit onaj, pa hit koji bi me ubio me baci u spirit..zbog toga sam prelagan i na t2

A rezistova? ili je tafnes bitniji?

Nisam na kompu trenutno, pa ne znam brojke rezistova..

Ali opet, velika je razlika izmedju WD i drugih..jer sad sa piranama + spirit walk, beskonacno mogu da bjezim, da ne bih umro.. :)

Ovaj lik sa 51k Toughness je garant na HC, al opet... sa tim dps se muci i na T1.

Ja nisam ni u jednom gildu, a inace i nema zvanicni Bench gild.

Ja t1 bez problema da se gazim sa njima u partyu igram sa 420k dps i 3,2 tafnesa :)

Samo sto sam ja WD, pa opet imam spirit onaj, pa hit koji bi me ubio me baci u spirit..zbog toga sam prelagan i na t2

Kako ti ide protiv Malthaela na T1? Wizardica mi ima sa svim pasivima i buffovima oko 400k DPS, 650k HP i 2000 All res minimum (oko 15M toughnes). Sa tim setupom relativno lako gazim T1, ali se pošteno preznojim protiv Malthaela. Nisam još ginuo, ali bilo je više "zamalo" situacija.

vise sam okacio zbog liste koji act baca koje legendary iteme.
Hteo sam ovaj shield koji prepolovi dmg kada blokiram, farmao sam act2 bountyje i pao mi je.
Sigurno da lista nije kompletna, mozda ima i gresaka, ali ako jurite neki specifican legendary mozda nekome pomogne.

Jesam li ja jedini koji trenutno ne moze da se poveze na BattleNet ili opet imaju nekih problema?

Neznam za povezivanje ja sam se diskonektovao jel me ubi lag zadnjih pola sata

Over the course of the weekend Diablo, World of Warcraft, StarCraft and Hearthstone players may have been impacted by high latency and disconnections during their gaming experience that are the result of a series of DDoS attacks on certain European online services. Although Blizzard’s infrastructure wasn’t targeted, the disruption effects rippled and have been felt by a portion of our players’ population.

While we are still closely monitoring the situation we wanted to thank you for your patience and apologise for any inconvenience this may have caused.

http://eu.battle.net/wow/en/forum/topic/10219252538

ovo je najmodernija vrsta anti-antiddos napada

Jedno pitanje nevezano za ove ddos napade. Da li je neko imao u skorije vreme disconnect error 3007?

^To je direktno vezano za DDOS napade, diskonekt se dešava zbog njih. :)

^To je direktno vezano za DDOS napade, diskonekt se dešava zbog njih. :)

Hmm. Imao sam ovaj problem i pre (petak, subota) pa zato i pitam. Može biti da su krenuli napadi i ranije ali u manjem obimu.

Ako se dobro sećam, od subote je krenulo zezanje (možda i petka).

Sve vam je jasno kad su DERP bacili sve servere svake igre Blizzarda, STEAM, Origin, PS Online, LoL servere..u roku od sat vremena

Koliko je tehnologija napredovala, i koliko je DDOS postao ozbiljna prica i tezak za zaustaviti..

Poslednja izmena:
Jedno pitanje ako je neko probao krenuo sam sa barbom da ga dovedem do 70lvl(više mi muka od ovih madjionicarskih klasa) i ako čuvam kovčegu koje dobijem na advance modu i otvorim ih tek kad budem 70lvl da li će i temi koji ispadaju biti 70lvl ili Lvl kad sam ih dobio

Jedno pitanje ako je neko probao krenuo sam sa barbom da ga dovedem do 70lvl(više mi muka od ovih madjionicarskih klasa) i ako čuvam kovčegu koje dobijem na advance modu i otvorim ih tek kad budem 70lvl da li će i temi koji ispadaju biti 70lvl ili Lvl kad sam ih dobio

bice lvl kad si ih dobio, bar bi tako trebalo

meni danas ispao Thunderfury, ne znam sta da rerolujem, lighning dmg ili ovih 8%..
kad bi bio neki kalkulator kao d3up ranije da vidim gde bi dobio vise dmg-a

bas cu da napravim barba sa ovim i onim mad monarchom od ranije, trebalo bi da bude op :D

Prilozi

• thunder.jpg
    thunder.jpg
    91.1 KB · Pregleda: 123
Nazad
Vrh Dno