Šta je novo?

Diablo 3

[youtube]juT-1ew-ffc&hd=1[/youtube]

Hype :D

Jos samo malo, can't wait.

Au kakva paljevina!Ja kao malo dete brojim dane!

sutra dobijamo pileca krilca, ala ce biti sepurenja :D

ma *** zatvorili su mi ah a taman sam mislio da napravim milione :)

Ima li nekakve najave kako će izgledati transformacija u RoS? Tipa, da li će biti nekakvog preuzimanja za nas koji smo već svlačili ono unapred i uopšte hoće li trebati nešto dodatno skidati pošto je ovo koliko kapiram več RoS klijent? Možda ono Reconfiguring Game Files? I maintenance, ako za rutinske zakrpe blizu treba 12h, onda pred RoS bez 24h ništa. :)

Poslednja izmena:
Kad pocinje preload igre?

Sad sam preorderovao kljuc, jel se zna koliko ranije ce slati kljuceve?

kako mi je muka ovih na d3 forumu sto placu zbog BoA... sada bi svi da dele legenday iteme sa prijateljima... pa ***** vam materina jeste isto tako delili i kada nisu bili BoA... halapljivo... i treba tako... jebala ih AH

meni je sve jedno, samo volim da bude transparentno

Ili totalni trejd + AH, ili nista, tj. da sve bude account bound.

Najgora mi je opcija da kao ugase AH a ostave trejdovanje itema. Onda mora da se jure itemi na d2jsp i drugim forumima, da se flipuje, itd...

Eventualno su mogli da ostave AH samo za crafting mats, vec mi fale suze sa kraftovanje, nisam dovoljno kupio :D
*** za sage rukavice mi treba 60 suza, treba mi 2 sata da igram da bi kraftovao 1 gloves :(

Poslednja izmena:
Moglo je da bude nešto kao u wow, da najbolji ajtemi budu BoA, tipa ti ekskluzivni na torment, a rare i materijali za craft što kažeš na AH. Kod d3 je BoA zeznut iz razloga što se može praviti bezbroj bildova i onda treba veliki stash, mada ja ne kukam.

25 finalista fan art takmicenja, vredi pogledati :)

http://us.battle.net/d3/en/blog/13370214/

Evo jedan za Illidana :D

QRE3NQQ3E5LG1395160985130.jpg

kako mi je muka ovih na d3 forumu sto placu zbog BoA... sada bi svi da dele legenday iteme sa prijateljima... pa ***** vam materina jeste isto tako delili i kada nisu bili BoA... halapljivo... i treba tako... jebala ih AH
+100
Meni je toliko drago sto je ugasen AH,da ne mogu recima opisati!Valjda nece slusati tkz. "igrace" i dozvoliti trejdovanje legova!Mislim da ce sad i cuveni strimeri da malo olade!

jebala vas krila :D

a dobro, bre, odmori od cota nije ti dosta 460 paragon levela :p

ccccc :p

Thanks for link, zanimljivo za baciti oko. :)

Vidim ja da ce za sada jedini nacin za dobijanje krila biti: :D
red-bull-gives-you-wings2.jpg

Kad bi i ona mogla dye:

dCERu58.jpg

Vrh Dno