Šta je novo?

Diablo 3

Verovatno ce to da ostave za sledecu ekspanziju, posto je preveliki feature.

Pa ne mogu da verujem oko cega se bunite. :p Umesto nesto konkretno da se ubaci, paragon ikone na koje obratimo paznju jednom u dve nedelje. Jos samo da pocnu da ubacuju TF2 hats i sredjeno. :)

Lepo od njih!

to je DH u Heroes of the Storm igri :)

bolje da su napravili Malthael wings

Poslednja izmena:
kul, sad krece kukanje i zalbe na D3 kao nikada do sada.

patch je dobar za pocetnike, ili za lvl 70 u ekspanziji, tu ima smisla.
Ovako u vanila verziji, bez adventure moda, sa nerfovanim itemima i osakacenim monster density, bice show koliko ce ljudi da se zali :)

Nista, danas cu da probam da se nateram da odradim poslednji achievement, 100k demona sa DH

patch je dobar za pocetnike, ili za lvl 70 u ekspanziji, tu ima smisla.
Ovako u vanila verziji, bez adventure moda, sa nerfovanim itemima i osakacenim monster density, bice show koliko ce ljudi da se zali :)

Ne znam, ako bude isto kao u PTR-u, meni licno mnogo bolje nego 1.08

odakle taj info?

:p

Ma koliko negativno zvucao, polazem nadu u RoS. Za drugu ekspanziju vec ne znam, ako ovde budu failovali.

Poslednja izmena:
ma ok je RoS, bice super: :)

nego mi nije interesantno da mesec dana igram ovaj patch, ogroman je nerf, priprema terena za ekspanziju.
Jedino da izvuku situaciju i daju neki veliki exp bonus kako bi nadoknadili low density

Mozda kad bi uzeo novog heroja i od starta ga levelovao sa ovim 2.0 lutom, ali ovako...

Ni nov heroj nije zanimljiv zbog olaksanih tezina i manjka MP, posebno kad dobijas mnogo bolji loot pri levelovanju. Makar mi je tako bilo sa dva HC karaktera na PTR. Jedino bi Crusader tu pomogao.

Poslednja izmena:
exp ide jako lepo na T1 sa reflective pool bonusom, mada na lvl 60 cemo moci i T6 da igramo sa nasom opremom. jedino ne znam kolika je razlika u expu izmedju lvl60 T6 i lvl70 T1

exp ide jako lepo na T1 sa reflective pool bonusom, mada na lvl 60 cemo moci i T6 da igramo sa nasom opremom. jedino ne znam kolika je razlika u expu izmedju lvl60 T6 i lvl70 T1

velika :)
ide lepo exp kad ubijas lvl 70 kripove

a ne znam bas za t6, ako ne radi life steal nece biti bas lako

radi life steal na lvl60 mobovima

Zar nije...

"Life Steal is less effective when you are higher level.
At level 60, Life Steal gains a 0.10x multiplier.
At level 70, Life Steal no longer functions."

Sve mi se cini da ce opet jako popularan biti act3 sa obzirom da nece vise biti povecan mob density

Takva je situacija bila na PTR, ali ako se u RoS bude "farmalo" tako sto se rade Bounties i kasnije Rifts, onda Actovi kao Actovi vise nece postojati niti ce se raditi samo odredjen deo.

pa i sada je life steal na inferno manji u odnosu na onaj da koristis isto oruzje na recimo normal tezini

to nisam znao tj. nisam nigde procitao

Nazad
Vrh Dno