Kako beše, da li će Radiant gemovi moći da dropuju u RoS?
da, i marquize i jaci (imprial itd..)
evo i moja dh, mali paragon levelevo i moji statsi za 2 dana igranja od koga 1 dan mi trebalo od 0 do 70 :d
![]()
da, i marquize i jaci (imprial itd..)
jel se isplati prodati ceo komplet sa najaceg lika sada? iz fazona sam da uvaljam apsolutno sve i echoing fury i onu gg sekiru ? to kazem prosto jer vidim ta oruzja koja padaju su barem 3 puta bolja od ovoga dobrog sto sada imam...
A ja se obradovao,kada sam video da mogu da igram T3 sa 220k,kad ono 60 level mobovi!to je za lvl 70 tu su i mobivi u elite mnogo jaci
A ja se obradovao,kada sam video da mogu da igram T3 sa 220k,kad ono 60 level mobovi!To nisam imao u vidu!
Ako je to finalna verzija sto se tice dobijanja exp u RoS-u onda se cak i ne isplati igrati vanilu,posto kako sam citao brzo se leveluje!Nisam igrao,ali ako je verovati komentarima onda...Polako sada ces ti da napucas treceg lika na p100 a ja mog prvog pa cemo polako idlaje da igramo dok ne izadje RoS!
To ne treba dovoditi u sumnju!Jao kad Bench ekipa krene da hara...
Za tri nedelje T6 setnja
Ako je to finalna verzija sto se tice dobijanja exp u RoS-u onda se cak i ne isplati igrati vanilu,posto kako sam citao brzo se leveluje!Nisam igrao,ali ako je verovati komentarima onda...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari