Šta je novo?

Diablo 3

Kako beše, da li će Radiant gemovi moći da dropuju u RoS?

Bogami ljudi da nisam probao ovaj PTR ne bih ni znao sta me ocekuje!Ja sam bas prijatno iznenadjen kako je uradjen ovaj loot patch,sve mi se svidja!Jeste da nisam probao RoS,ali i ovo mi je ekstra!Iskreno govoreci gear koji sam imao na WD dovoljan mi je za T3 tezinu,solo naravno,ali vec T4 je napetije!

evo i moji statsi za 2 dana igranja od koga 1 dan mi trebalo od 0 do 70 :d

m346.png
evo i moja dh, mali paragon level :)

dh_ros.png

Dodjoh do jedne ure, i veli mi Thank you for playing RoS beta. God damn you :D

A jos ne ubodoh 70..moracu brzo :p

Ps glupo pitanje, ostaje li sve ovo kad iskoci RoS il jovo na novo? (blush)

Poslednja izmena:
Ovo je samo test server, znaci gubis sve.

Vazi, hvala.

Bas mi se svidja ovaj RoS, predobro je napravljen.

Palo mi je 5 legendarya - 5 ringova.

you are the one, Lord of the Rings :p

jel ima neko leorics signet na zajam ? treba mi da izlevelujem jos jednog wd ovih dana

Ja prodao sve gemove osim par radiant star ruby i emerald (za helm i oruzje),digao 250m i stavio flawless square :)

Šta je fazon sa ovim Topaz gemovima u RoS, pošto vidim da im drastično skočila cena (za razliku od Emerald kojim je extremno pala cena) ?

Nisam uspeo da nađem na netu šta daju Topaz gemovi u RoS.

Poslednja izmena:
jel se isplati prodati ceo komplet sa najaceg lika sada? iz fazona sam da uvaljam apsolutno sve i echoing fury i onu gg sekiru ? to kazem prosto jer vidim ta oruzja koja padaju su barem 3 puta bolja od ovoga dobrog sto sada imam...

jel se isplati prodati ceo komplet sa najaceg lika sada? iz fazona sam da uvaljam apsolutno sve i echoing fury i onu gg sekiru ? to kazem prosto jer vidim ta oruzja koja padaju su barem 3 puta bolja od ovoga dobrog sto sada imam...

1200+ 40% crit dmg 0.24 str echo upgrade pao posle 2/3h igranja...

Meni iskreno nista dropalo nije nako ovi ringovi.. Sve je to sreca :)

ali barb kad ukljuci wotb :)

Instalirao sam onu Battle.net aplikaciju i vrti se plavi krug na dnu i piše Downloading future patch ali meni tu ništa nije jasno šta se zapravo dešava. Da li je to ustvari RoS ili samo patch pre ekspanzije i gde se može videti progres?

imas u folderu updates

edit: one mil dps :)

Prilozi

• one_milion_dps.jpg
    one_milion_dps.jpg
    613.4 KB · Pregleda: 86
Poslednja izmena:
Nije valjda da ce se i toliki DPS moci imati u RoS-u?Ako nesto ne budu menjali!

to je za lvl 70 tu su i mobivi u elite mnogo jaci

loaded for bear 5-6 mil crit one shot celu grupu belih mobova :) elite su tvrd orah, a ovo je malko tvrdji glass canon :)
mali mi je toughness, da je oko 10 mil onda si na konju za tornment tezinu

to je za lvl 70 tu su i mobivi u elite mnogo jaci
A ja se obradovao,kada sam video da mogu da igram T3 sa 220k,kad ono 60 level mobovi!:DTo nisam imao u vidu!
To mi se cak i svidja!Nema botera,nema AH,nema mamin i tatinih sinova sa dubokim dzepom,sve je vezano za nalog!Samo cista igra,pa ce se onda videti,ko sta moze i koliko!
I naravno sreca!

Poslednja izmena:
Jao kad Bench ekipa krene da hara... :D

Za tri nedelje T6 setnja :p

Polako sada ces ti da napucas treceg lika na p100 a ja mog prvog pa cemo polako idlaje da igramo dok ne izadje RoS!
Ako je to finalna verzija sto se tice dobijanja exp u RoS-u onda se cak i ne isplati igrati vanilu,posto kako sam citao brzo se leveluje!Nisam igrao,ali ako je verovati komentarima onda...
Jao kad Bench ekipa krene da hara...

Za tri nedelje T6 setnja
To ne treba dovoditi u sumnju!:p

Ako je to finalna verzija sto se tice dobijanja exp u RoS-u onda se cak i ne isplati igrati vanilu,posto kako sam citao brzo se leveluje!Nisam igrao,ali ako je verovati komentarima onda...

Sto da nemam bar neki paragon kada krene RoS. Ako nista drugo bar cu malo da se setim kako je to izlgedalo pre par meseci kada sam igrao.

Pa ako bi barem mogao da izlevelujes jednog,to bi bilo i sasvim dovoljno!Verovatno ce ova ekspanzija da privuce nove igrace kojima se ne bi bas svidelo da neko koje proveo u igri 1000 ili par hiljada sati bude u nekoj prevelikoj prednosti u odnosu na njega(sto bi bilo i normalno da se nagradi taj trud)!Bice razlike,ali ne toliko ocigledne!Onda su povecali broj exp poena,a smanjili odnos paragon levela vanile i ekspanzije!U ovakvim igrama uvek postoji takmicarski duh!

Poslednja izmena:
EXP gain u ROS beti je neverovatan,Torment I, bez HF ringa, bez RS ruby-a u helmet-u, od p170 do p178 za par sati...

Vrh Dno