Zašto misliš da je gold bezvredan
tako je ! sada svi itemi idu lepo na RMAH i gold da se proda i sve na hearthstone da se ulozi hahahahaha
pa ne ozbiljno mislim .. sta drugo da radis kada nemas na sta da potrosis te pareosim ako nemas akciju da prebacis na pp...
Ja ulazim u ekspanziju sa oko 500 miliona goldi.
Jos mi je ostao full gear DH da prodam, pa da vidim sto sa parama
Najljepsi mi je osjecaj bio na RMAH kad sam kupio bio 400 mil goldi od prodaje itema kad mi je najvise trebalo prije 2,3 mj![]()
Pitam ovo jer imam solidan mempo za prodati na mom barbu... Pa se razmisljam dali da prodam... I mozda jos koji item sa njega.
Pitam ovo jer imam solidan mempo za prodati na mom barbu... Pa se razmisljam dali da prodam... I mozda jos koji item sa njega.
Mislim da je vecina sa bencha-a i delila iteme izmedju sebe,ali @Ed je to najvise potencirao!Pa i ti si mi dao "Natalya's Bloody Footprints" kada sam igrao sa monk-om!Bas mi je fino podigao DPS onda!Sada ce to tek imati smisla!To je ono sto je Ed zeleo kada je D3 izasao, da iskuliramo AH i delimo medjusobno iteme
Tako ce i bit
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari