Šta je novo?

Diablo 3

Tako je, nedavno sam i ja batalio igranje nakon 1000h, dosta. RoS sam kupio i čekam da krene.

Voleo bih samo da budem u toku kako ide AH i cene pred gašenje, ne znam da li da prodajem ili kupujem.

Prodavaj odma sad sve sem sa jednog heroja sa kojim ces igrati.

Jer ce se u RoSu za bloodshardove kupovati odlicni itemi za heroje sa kojih si prodao iteme. Ako je vjerovati Shinobiju.

Gemove sto prije pogotovo prodavaj.

A kupi npr Cain set za XP i ako imas para na pretek Leoric ring. Da se lakse levelujes kasnije :)

Bice nove verzije i Cain seta i Leoric Ringa u RoS, nema potrebe da se vija sada.

Pitanje je kolke je covjek srece da dropa to..
Sem ako ne bude craftable

Kad me danas nije strefila srcka - kod Usca, bilbord sa reklamom za "Reaper of Souls".

Dve novosti:

1. Legacy itemi (svi itemi dropovani pre 2.0.1 patcha) neće moći da se enchantuju
2. Dobijamo dodatni stash tab u RoSu

***, bas sam sacuvao 2 para inna pantalona, witching hour i gloves da ih enchantujem, da bi imao svuda 9% as.

Sad mi se cini i da je gold kompletno bezvredan, ima da prodam sve sto sam ostavio.

dakle kao sto sam i pretpostavio.. nova ekspanzija idemo malte ne od nule :d

kao titanik... novci vrednosti nemaju :d

stack je 50mil, znaci 1,74*2650/50=92,22e

fee je 15% : 92,22*0,85 = 78,38e ide na balance

tako je ! sada svi itemi idu lepo na RMAH i gold da se proda i sve na hearthstone da se ulozi hahahahaha

pa ne ozbiljno mislim .. sta drugo da radis kada nemas na sta da potrosis te pare :D osim ako nemas akciju da prebacis na pp...

Ja ulazim u ekspanziju sa oko 500 miliona goldi.
Jos mi je ostao full gear DH da prodam, pa da vidim sto sa parama :)

Najljepsi mi je osjecaj bio na RMAH kad sam kupio bio 400 mil goldi od prodaje itema kad mi je najvise trebalo prije 2,3 mj :D

tako je ! sada svi itemi idu lepo na RMAH i gold da se proda i sve na hearthstone da se ulozi hahahahaha

pa ne ozbiljno mislim .. sta drugo da radis kada nemas na sta da potrosis te pare :D osim ako nemas akciju da prebacis na pp...

razmisljao sam da uzimam ljudima eksapnziju povoljno, ja je platim 40e na Bnetu i naravno prodam za menje :)

Ja ulazim u ekspanziju sa oko 500 miliona goldi.
Jos mi je ostao full gear DH da prodam, pa da vidim sto sa parama :)

Najljepsi mi je osjecaj bio na RMAH kad sam kupio bio 400 mil goldi od prodaje itema kad mi je najvise trebalo prije 2,3 mj :D

i ja cu sigurno uci sa 100-200mil, cisto da se ima za neke osnovne potrebe itd..
Gledam cene za enchantovanje lvl70 itema, prvi put je 250k golda pa polako raste, posle 4-5 pokusaja dodje do 1mil, sto opet nije puno.
A na vecim torment tezinama se i dobija dosta golda za tako da opusteno :)

Bukvalno se krece iz pocetka, apsolutno ni gear ni iteme ne vredi cuvati.
Samo ce taj paragon znaciti nesto, kao prednost starijih igraca, mada i tu najavljuju da ce boostovati exp koji se dobija u RoSu

Znaci nije toliko potreba ogromna kolicina goldi?

Jer sam primjetio u zadnjem patchu za RoS da su smanjili cijene craftanja. Pa mi je i to dalo snage da goldi ne trebaju :)

da, smanjili su, mislim da ti je 100-200mil da ostavis puna kapa.
Ipak ce oni napraviti igru da i novi igraci zaradjuju dovoljno golda

najgore sto mozes da uradis je da ostavis ogromnu kolicinu i onda ne znas sta ces sa njom :) bolje uzeti neki evro i preorderovati ekspanziju sa tim parama, ili ostaviti za neku buducu igru. Cena golda je skroz okej, i prodaje se vrlo brzo.

Znaci mogu da ostavim ogoljenog lika i tako cekam expanziju?

Ponovo cena golda raste i ja sada čekam, a onda počne da pada i smorim se. :)

Ostavite opremu za jednog lika da bi mogli da počnete igranje, posle pada za sve klase. :)

Poslednja izmena:
Pitam ovo jer imam solidan mempo za prodati na mom barbu... Pa se razmisljam dali da prodam... I mozda jos koji item sa njega.

Pitam ovo jer imam solidan mempo za prodati na mom barbu... Pa se razmisljam dali da prodam... I mozda jos koji item sa njega.

sve zavisi sta planiras da radis narednih mesec dana.
Ako ces dosta da igras, izlevelujes 2-3 barba do p100 , onda ostavi gear za njega. Ja sam ostavio svu opremu za mog WD-a, mozda me pukne pa budem igrao, ima jos dosta vremena.
Ako ne igras, prodaj sve. Dzaba da cuvas mempo ako mozes da ga uvaljas za 30 ili koliko vec vredi evra, kada ne mozes da ga enchantujes...

Ja planiram da izlevelujem Crusadera i igram sa njim, vremenom cu skupiti opremu i za moje ostale heroje.

Verujem da cemo i dosta trejdovati tj. poklanjati iteme, mi koji sa foruma igramo zajedno.
Itemi nece imati nikakvu vrednost jer ne mozes daih prodas, vec imas 2 sata da ih das nekome iz 0arty-ja kada ti je pao.

To je ono sto je Ed zeleo kada je D3 izasao, da iskuliramo AH i delimo medjusobno iteme :)
Tako ce i biti.

To je ono sto je Ed zeleo kada je D3 izasao, da iskuliramo AH i delimo medjusobno iteme
Tako ce i bit
Mislim da je vecina sa bencha-a i delila iteme izmedju sebe,ali @Ed je to najvise potencirao!Pa i ti si mi dao "Natalya's Bloody Footprints" kada sam igrao sa monk-om!Bas mi je fino podigao DPS onda!Sada ce to tek imati smisla!
Ne znam zasto,ali imam osecaj da ce se igraci vrlo brzo zasititi RoS-a,bas zbog gasenja AH!Neki su nasli zabavu u tome da samo prodaju iteme zbog krtozenja golda nego sto ih je samo igra privlacila!Vreme ce pokazati kako ce to sve izgledati!Ja sam valjda jedini slepac na forumu koji nikad nista nije prodao za Real money,ali ni za golde se nisam bas nesto naprodavao!

Poslednja izmena:
jesmo delili iteme, ali ne one najjace.
Uvek volim pocetniku da dam opremu da mu olaksam, i poneki milion.
Ali ako je item od 100-200mil i vise, ili moze da se proda za evre onda onda zavrsi na AH.

U Rosu ce biti suprotno, recimo imas vrhunski IK chest, dobijes posle nekog vremena jos jedan odlican, za nijansu slabiji.
Takav item je tebi apsolutno bezvredan, ne mozes da ga prodas, malo je losiji od onog kog imas. Ne ide na ostale klase jer je set za barba.
Ostaje ti samo da ga poklonis nekome, a da postoji AH verovatno bi ga prodao za 200 miliona :)

Super su sve ove promene, igracemo igru radi igre. :)

Kupio sam doduse 10tak itema za rerolovanje, ali vise mi se svidja ovako da bude.
Ko hoce samo da obrce gold na AH ima gomilu raznih simulatora, a ko hoce da zaradjuje real money od igre neka ode na Twitch. :D

Bas tako!Nego dali ima smisla levelovati sada pre nego sto izadje RoS?Imam 2 char-a na 100 i jedan na 50-tom lev.Mrzi me da igram,ali ako vredi moracu se naterati!

Poslednja izmena:
Pa nije lose sada nagruvati paragone koliko stignes, cisto za laksi start u RoS-u. Super je da recimo mozes da napucas odmah movement speed na max ako je potrebno, ili neki drugi stat koji zafali.

Dva, tri paragon 100 chara su sasvim ok, a mislim da ce prilagoditi paragon krivu da ljudi sa 10 p100 karaktera nemaju bas ogromnu prednost.

Hm...Odoh bas da obrnem jedan run!:D

Nazad
Vrh Dno