[[-ShoMi-]]
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.01.2013
- Poena
- 595
pustili predownload izgleda jer meni vec 40min skida nesto a ne znam jos koliko ce ,mrzelo ih da stave onu skalu -.-

Poslednja izmena:
Jel sam jedini koji misli da je Diablo II LoD bio nekako bolji i lepsi..?![]()
mislim da nije
mislim da nije
Mislim da su to u pitanju godine starosti,a ne da je D3 losiji od D2!Ja imam 31 godinu i jos se igram!Od 100 igara mene drzi mozda dve,kako je krenulo uskoro necu igrati nista vise!Normalno je da si vise voleo one starije igre i da ti je svaka bila mnogo bolja nego ove sad,valjda ostane u coveku onaj stari igracki osecaj!
Mislim da su to u pitanju godine starosti,a ne da je D3 losiji od D2!Ja imam 31 godinu i jos se igram!Od 100 igara mene drzi mozda dve,kako je krenulo uskoro necu igrati nista vise!Normalno je da si vise voleo one starije igre i da ti je svaka bila mnogo bolja nego ove sad,valjda ostane u coveku onaj stari igracki osecaj!
pa bice patch ranije, ali ne znam koliko.
A imas opciju da stopiras / pauziras preload, ne moras sada da skidas![]()
Novi loot je soulbound svejedno, nema nikakvog uticaja na AH.
meni jos nije nista palo na ptr da mi je upgrade
Neki a gde vam daje tu mogućnost da skinete ka sam je pazario na g2play i još nemam opciju da je skinem
Neki a gde vam daje tu mogućnost da skinete ka sam je pazario na g2play i još nemam opciju da je skinem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari