Šta je novo?

Diablo 3

32€

Poslednja izmena:
Danas bezveze skupljam lvle za wizom na kom je pola opreme od čika milisava i padne mi amulet. Naravno pojma nemam sta valja za wizarda i ostavim ga u stashu. Ka završim run ja na ah kad imam i sta da vidim prvi sličan njemu ali lošiji je 500m...jel imate vi neko mišljenje o njemu

Prilozi

• uploadfromtaptalk1388502219113.jpg
    uploadfromtaptalk1388502219113.jpg
    65.9 KB · Pregleda: 139
da vredan je toliko mozda i vise , najvise zbog avrg dmg / cc rola a i visoki int si dobio

Pošteno da ti kažem ja znam samo za barba šta se kako kreće koliko znam o wizu uma ga nisam slomio u toku igre i onako sam planirao da naguram ovog do 100 i da vratim čoveku njegovu opremu

lep amulet, gz :)

steta sto nije pao pre nekih 6 meseci :)

Nice, gz. Mislio sam da vise niko ne kupuje tako skupe iteme...

Ja sinoc bezveze stavio 500m-1bil. I danas da ga skinem danas malo da ga vozim vidim da je prodato

Kupuju se skupi ajtemi i dalje ludo, friend stranac prodao rasha amulet sa cc, cs i as za 80 eur pre 3 dana. Smara me samo strašno što pada cena golda ponovo i što nemogu da predvidim tok.

Nema sta da predvidjas pred izlazak Ros-a biće najskuplje jel imaćeš samo ono što pokupiš u toku farmanja

Ma nista, pitao sam se koliko vredi. Nisam igrao pola godine i vidim da mi to stoji u chestu. Ovaj cm wizard je odlican, uz misa sa makroima samo jedan klik na mp10

to je stari tal rasha amulet, iz prethodnog seta. Verovatno ti je pao pre vise od 8 meseci, davno je bio taj patch.

Novi amulet ima zagarantovan crit dmg, ovaj tvoj je skoro bezvredan

Fino izgleda, ako urade da dosta legendary imaju ovako neke skill buffove svaka klasa ce imate mnogo razlicitije varijacije.

Ovaj barb kako melje, samo led ostaje. Jos koji je to difficulty (70) :zgran:

pa to je jedino sto i mogu da urade... posto nema skill gemova jedino malo da prosire dosadan zbir mogucih build-ova... meni ovaj freeze barb dosadan nekako...

maksimalni :)

skeleton king 2 bil healtha :)

da, ovo je torment 6, najteze sto postoji.

Slazem sa se Okijem da je dosadan, ali solo.
U grupi je ovo toliko brutalno, jer ostali mogu svoju standardnu opremu da zamene sa onom koja im daje max dps, slicno kao sada kad se igra sa dobrim cm wizom, ne treba veliki defense.

Ja se samo pitam sto uopste i nerfuju bilo sta, nerfuju cm wiza a naprave ovakav build, koji radi isto a ne bole te prsti :)

Okacio sam ovo cisto kao primer, verujem da ce biti jos gomila raznih kombinacija.
Cuvacemo od svakog legendarija koji nadjemo po 1 primerak, nikad se ne zna koji ce da zatreba za odredjeni build.

ma moze lirija sada da bleji na forumu i da se "druzi" sa nama do prekosutra.. previse je to kasno sto se mene tice iskreno.. boli me qrac sta ce da urade sa igrom..uzeo sam ekspanziju jer sam prodao neke iteme za evre i peglacu malo a taj njihov feedback sada je vise zalostan nego smesan/tuzan, u stvari - licemerno..

poe je zaista pokopao d3 i to mogu da kazem nazalost ili na svu srecu... [ ni on nije "savrsen" takodje ima gomila gluposti tamo ali ako nista barem ima dovoljno slobode koju d3 nece imati nikada, ili ne barem u ovom nastavku]

Ma, PoE rulz :)
Jeste da je posle par meseci igranja 80% igrača batalilo igru (kukanje da niko ne igra, u PoE temi), ali, ok. Ne kažem da nije bila slična situacija i sa D3...

A ti si mi Oki uvek zanimljiv, dodješ, izneseš neko jako negativno mišljenje, i na kraju spržiš više sati u Diablu od većine ljudi.:d

Ja sam spucao i malo me sramota da kazem 2000 sati u Diablo 3 u 90% tog "uzaludnog vremena" je potroseno u zajednickim run-ovima gde sam bio br1 support kao CM wizard.

Toliko sam se razocarao pre svega u drop da mi ekspanzija nece doneti nikakve preterane radosti. Nastavio sam sa monkom tj sa 2 monka cak i isti djavo.. mleo sam kako god okrenes reward - kita.

Zasto jako negativno misljenje, pa pre svega zato sto ne kaze se za dzabe - manje znas sreciniji si. Upravo POE mi je dao tu slobodu da mogu da napravim build kakav god zelim, dakle mogu da igram sta god pozelim [istina zavisi od gear-a dosta ali ako se istripujes da igras sve moze a ne 2h nedeljno varijanta] dok u D3 nisam mogao da igram sta pozelim.

I u POE je drop kada sam ja u pitanju opet diskutabilan tj jako los jer sada ispada da moras imati mf ili iir toliko visok da ostatak opreme mora da ti bude mega nadrkan i opet ces dobijati meh iteme, ono sto nadomestuje to je craft i zaista mogu da se izrolaju stvari koje su zaista unikatne i dobre. U D3 nema ama bas nista od toga. Da nije izasao POE verovatno bi i dalje peglali D3 ali ne bih znao da je dosta toga u relativno slicnoj igri moguce i ne bih se ni tripovao ni razmisljao o tome [ tipa zasto ne bih kao monk mogao da budem mage monk i da gruvam holy magije i sl]

Nova liga u PoE startuje krajem februara, videcemo sta ce donositi, ova koju trenutno igram domination se stapa u "standard" tako da svejedno nista ne gubim, sto se D3-a tice tu sam izgubio aposlutno SVE jer ovi itemi na sebi koje imam ne vredi qrca kada izadje ekspanzija i sta cemo onda? Znas kao ovde sada imaju oruzja 2-3k dps-a u ekspanziji a ja jedva 1200 na krsh EF-u koji imam na monku?!?!?? I sva tri fecta ****** koja imam sta sada njima kada u ekspanziji ce biti loot 2.0 koji jede ovo sto imam sada..

Mozda bude "fresh start" ali opet, sta moze toliko da me zadovolji osim sto cu probati te riftove, novi act i to je to.. metar dana plafon.. nema menjanja itema sa drugarima, nema prodaje itema jer sve sto je dobro je vezano za account, nema PVP-a..

Neću da se upuštam u neku kilometarsku raspravu, jer me, iskreno, mrzi. :d
Prosto, odigrao si 2000h, naravno da ćeš se smoriti, sličnu situaciju ćeš imati i u PoE, kada spržiš toliko vremena.

Što se tiče bezvrednosti stare opreme u exp, to je jedini logičan pristup.
Šta je ogromnoj većini igrača zanimljivije, da jure upgrade od par hiljada DPS, ili (postepeni) upgrade od par desetina hiljada? Naravno, druga opcija, i to je sasvim ok prelaz, ipak je RoS ekspanzija, a ne patch.

Vrh Dno