Šta je novo?

Diablo 3

ovo meni prvi leg pao jutros nekad

ru4g.png

a ovo nekom palo ss sa chata xD

5qgz.png

Poslednja izmena:
Prvi hotfixevi su već izašli:

General:
Hellfire plans no longer cost Blood Shards and should now cost gold.
Monster density in Act I has been adjusted.
An issue where crafting certain items caused the server to crashed has been resolved.
Resolved an issue where the proc from Odyn Son could proc from itself.
Items above level 60 will no longer drop for players on the PTR.
Players can now gain Paragon levels on the PTR
Please note: Experience gained for paragon levels will not be reflected in the XP bar. When you gain a Paragon experience level, you will see a toast notification and the level-up explosion. In addition, the Paragon experience UI button appears, allowing players to spend their Paragon points. This is currently the only way to access the Paragon points UI. We are aware of this issue, and it will require a patch to fully resolve.
Monk:
Serenity - Tranquility: An error will no longer occur when a player takes damage while Serenity - Tranquility is active.

Znači, već vrše podešavanja monster desity-ja.;)

uso sam posle tog fixa na fields nigde ni k od kripca :d

tu i tamo neki kripac i elita ko pre sto bilo odavno

Daleko od toga da je samo Act 1 problem, cela igra ima 1.0 mob density.

Vracam se i ja igri da izlevelujem onog mucenog barba sto stoji na paragon 50 vec pola godine, tek sad uzeh veci ssd, nisam mesecima imao prostora za diabla : D

[YOUTUBE]iqpCrH_fT2w[/YOUTUBE]

igrao sam 5 minuta PTR i izasao :( sta uopste da radim u igri sa onako bednim monster density-jem

plus sto elite ne daju vise NV, totalno retardirano.
OK, oce da izbace magic find, nema problema, ali onda neka elite daju drugi bonus, exp%. Ovako nema poente ubijati ih

i da, master tezina je presmesna, tako da se ne vracam u PTR do daljnjeg :)

NV je i trebao davno da se izbaci, ovaj MF sistem je daleko bolji plus sto anulira dosadu od vijanja elite packova za 5 buffova pa da se radi sve ostalo, pri cemu nisi smeo ni da izlazis iz igre. Jos uvek elite daju zagarantovan rare, makar mi tako izgleda, pa je jos uvek preporucljivo ubijati. Osim toga, 2.0.1 je poprilicno dosadan u ovakvom stanju.

NV koliko sam primetio, nije ni u zatvorenoj beti RoS-a, sto naravno podrzavam.

igrao sam 5 minuta PTR i izasao :( sta uopste da radim u igri sa onako bednim monster density-jem

plus sto elite ne daju vise NV, totalno retardirano.
OK, oce da izbace magic find, nema problema, ali onda neka elite daju drugi bonus, exp%. Ovako nema poente ubijati ih

i da, master tezina je presmesna, tako da se ne vracam u PTR do daljnjeg :)

Pa jel to toliko lose? Nije vredno skidanja?

posle mnogo meseci upalim D3 i kao dobro jutro me doceka:

"there was an error retrieving licenses on this account 3006"

***, nedelja je, ljudi bi da se igraju, a ne radi im login.. Nadam se da ce popraviti ekspresno

@kzs12 :
da, meni je ptr katastrofa, prelako na najvecoj tezini i smanjen monster density, mape su prazne prakticno...
Ali opet bih skinuo, jer to mogu lako da srede malim patchom, pa bar neki run da se odigra.
Zanimljivo mi je bilo da rasporedim paragon poene, area damage bas lepo lezi uz CoB WD-a :)

Najcrnje je sto hocu da pocnem novog lika, tako da necu online da izlazim.

^Pre sat vremena:
Blizzard CS EU ‏@BlizzardCSEU_EN
Hey guys, we're looking into some Diablo 3 login issues at the moment, will update again as soon as we have any more information

Neverovatno, vidim da većina ne može da se loguje, a meni radi bez problema. A imao sam veoma sličan problem pre nekoliko dana kada je svima bilo u redu. :trust:

Ok, nakon logout i ovde error 3006... Izgleda da sam bio srećan pre par sati...

Poslednja izmena:
Bas se i meni zaigralo , a ono djoka 3006 error.

Izgleda da imaju neki ozbiljniji problem sa serverima:

Blizzard CS EU ‏@BlizzardCSEU_EN
Hey guys, it seems now that all our games are experiencing the same login issues, we should hopefully have an update for you soon.

So, It looks like the log in issues are resolved but we'll be keeping a close eye on them!

Da verifikujem, ulogovao sam se.

PTR radi

proradilo, al ode vec pola dana. :D

Nazad
Vrh Dno