Šta je novo?

Diablo 3

pvp igre su zanimljivije za gledanje nego pve

Gledao sam i ja Modza malo, koliko mi je Crusader bio "mnjaah" u najavi, sada mi se svidja gameplay. :)

Gomila lepih novina, jedino sam izgleda bzvz stackovao brimstone i crafting mats. :D

trosi!

ja imam 1bee za trosenje u exp :)

Oduševilo me je ono Reset dugme kod paragon poena, još ako nema penala neće biti ni glavobolje!

za sada koliko sam video, ne postoji nikakva ekonomija.
Sve pada, dobri itemi, markiz i jaci gemovi dropuju, legendary itemi su account bound.
U sustini totalni self found mode.

Bas idu iz ekstrema u ekstrem, ili ah i rmah ili apsolutno nikakav trejd.

Gold je poprilicno koristan, enchantovanje ce se dosta koristiti i nije ni malo jeftino.. Prenecu najmanje 1bil u ekspanziju.

Oduševilo me je ono Reset dugme kod paragon poena, još ako nema penala neće biti ni glavobolje!

Penali bi trebalo da postoje jer je to jedini nacin da te igra zadrzi duze od par nedelja/meseci.

Znas kako je lep osecaj da popizdis kada izgines pri kraju lvl-a i onda opa od 10% dole... Nazalost to se ovde nece desiti..

pocela ros closed beta,imate strimove na twitch-u

closed beta pocinje krajem godine, ovo je access za friends & family

I kakvi su vam utisci ovo sto se do sada dalo videti sa strema?

Ovo sto sam do sada gledao je odlicno kako izgleda ali koliko ce nas ta euforija drzati kada krenemo da igramo i ponovimo jednu istu destinaciju vise puta?

Odlicno je, ali ne znam koliko ce me drzati arpg igra bez ekonomije i trejda.
Verovatno ce kao i na konzolama brze doci do smora i odustajanja

Tako ja razmisljam, nije da mi je zao para jer sam sa D3 zaradio vise nego sto sam hteo ali oduvek je trgovina u Diablu ta koja je podsticala da se igra igra.

Koliko je podsticala, toliko je i ubijala draž samog igranja.
Oba pristupa su mač sa dve oštrice...

Sada ćemo imati i sezone (ladder), pa će uvek moći da se uskoči u "svež svet"...:)

meni baš ta trgovina ubi sve.

ja da se pitam svaki leg bi bio soulbound, ne acc bound. samo ovi slabiji itemi, tipa žuti bi bili acc bound, a bele i plave bi ostavio trgovcima da trguju.

i onda kad se pravi prokleti ladder, kad se meri digitalna k*ta daj da vidimo ko je bolji, od onoga što je sam našao, a ne da mu neko da iteme.

da igra ne bi bila odvratna bez ekonomije morao bi drop da bude tits, a ne ova glupost koju sad imamo.

Pa ta ekonomija je toliko dugo bila u Dibalo 2 pa mu nije nista falilo tako da ne vidim razlog zasto ovde moraju da se prave pametni.

Nego gledao sam i danas malo par stremova u vezi RoS i mogu reci da sve je to lepo i sareno samo ja bas nesto ne videh da im padaju leg itemi, vidim da ih imaju na sebi ali to je tek po koji item. Jel to jos nije krenuo zvanicno loot2 ili koji je djavo upitanju?

To sto je Loot 2.0 ne znaci da treba da im pada legendary svakih 15 minuta.

To sto je Loot 2.0 ne znaci da treba da im pada legendary svakih 15 minuta.

Pa nisam ni ocekivao da ce na svakih 15 min da padne jedan ali ako za sat vremena i nesto gledanja dva uporedna stremera ni jednom ne padne ni jedan leg onda tu nesto ne stima. A generalno obojica su lvl 70 stim da je modz paragon 158 a kingkongor 258. Nije da nemaju leg itema kod sebe ali ko zna kada su im ispali.

Gledao sam sinoc Moldrana jedno sat vremena, i pala su mu dva odlicna chesta.
Meni je to precesti drop legendary itema, jer ne bih voleo da za dva dana igre vec imam full upgrade set.

Loot 2.0 zamisljam nesto kao laganica upgrade-i sa dobrim zutima prvo, upgrade po upgrade, pa onda za par dana padne neki bruka leg i to je prava stvar na duze staze :)

Bilo bi dobro da naprave neku varijantu kao u POE...

Gledao sam malo king kongora... Jel se meni cini ili je igra opet pre laka? Lik trci kroz mape i ubija sve zivo?

I ja sam se danas isto pito ništa mi nije jasno... Moldran juče jedva preživi elite A ovaj uključi ono kljuse i trči...

Nisam gledao moldrana. Ali danas vidim ovo i uopste me ne privlaci. Ako im ostane igra na ovom 'nivou' necu je pazariti.

Verovatno ne igraju na maksimalnom nivou težine, ne znam kako je to rešeno sada. Vidim neke druge nazive, a Monster Power nisam primetio...

Upravo se i ja zagledam da vidim koji je mp... Ali ne vidim.

Evo sada gledam nekog rusa koji igra sa monkom malo malo pa gine a ako sam dobro skontao igra na torment 1 dok kongor igra na 2, e sada jel to oznaka za tezinu ili sta to vec nemam pojma.

Vrh Dno