Šta je novo?

Diablo 3

moguce da nije odslusao Ayriel na kraju kad ubije Diabla, tj zavrsio kvest da zapocne cinematic.

Quad kill danas :D
stigose mi 4 mejla u roku od 5-6 sekundi

28ssufk.jpg

pa nema fore, neko se zezne pa kupi.
Kostaju 2000 golda na GAH a prodas ih za 0,85 evra na RMAH, sto je otprilike 32.000.000 golda

vratice se jako brzo na staro, pogledaj "average last days of trade"
ponekad se desi da skoce, ali posle dan-dva se vrate u normalu

Zanimljiv datamining, opisi "bonusa" koje nove težine donose:
DifficultySelector_Description_1:
*75% Extra gold/xp
DifficultySelector_Description_2:
*100% extra gold/xp
*Bounties award double currency
DifficultySelector_Description_3:
*200% extra gold/xp
*New legendary recipes can drop in this difficulty
DifficultySelector_Description_4:
*300% extra gold/XP
*New legendary recipes can drop in this difficulty
*New legendary items can drop in this difficulty
*250% bonus legendary drop rate
*Additional gold/XP/legendary drop rate per slider tick
DifficultySelector_Description_5:
*Legendary drop rates are doubled.
http://www.diablofans.com/news/2219...s-new-achievements-game-options-class-changes

Lepo, izgleda da baš temeljno menjaju d3.

Rekao bih da je bas obrnuto. Opet mazu oci kao sto su mazali sa Paragon levelom, tj. predstavljaju Adventure Mode kao da je novi dolazak Isusa a u stvari je ista igra samo sto sad teraju ljude da idu u Khazra Den i ostale stvari koje smo svi izbegavali za exp/gold. Jedino njihova kopija drugih igara u vidu Nephalem Rift je novo, ovo sve ostalo je nedostatak inovacije i mazanje ociju.

^Slažem se, sva sreća pa postoji PoE, tako da možeš da se maneš Diabla...:)

Nemam nameru da glorifikujem neku drugu igru, nego kritikujem D3 kao neko ko je proveo vise i igrao daleko ozbiljnije nego vecina populacije. Koja je trenutno nazalost daleko niza od 10% naspram inicijalne, ako nista drugo ne moze biti prikaz da su zeznuli naslov i da RoS definitivno nece biti LoD kao sto su mnogi ocekivali.

EDIT: Ako su ljudi vec gledali D3 panel na Blizzconu, onda bi trebali da budu svesni, ali ako nisu, pogledajte samo novi Demon Hunter skill gde sa jednim klikom pucas sve zive kombinacije skillova, pa ce vam biti jasno zasto je ovo lenj dizajn igre.

Poslednja izmena:
koji je to skill :) nisam gledao :)

Sačekajmo RoS, kritikovaćemo kada se pojavi ali mislim da lošije od ovoga što imamo ne može biti.

PoE sam probao, bolje od d3 u dobrom delu ali jednostavno me odbija atmosfera, animacije, generalno igra izgleda kao da je radjena pre 15 godina i odlučio sam da ne počinjem.

http://us.battle.net//d3/en/blog/11649795

Our Friends and Family Beta is just the first step of public testing, and by the end of the year we will be moving into Closed Beta. Since our Reaper of Souls Closed Beta test will also feature all content in the expansion (again, excluding the final boss fight), invitations will be extremely limited. However, we’ll continue handpicking community members to invite to the Closed Beta and bringing in additional players through opt-ins to ensure that all of our features like the Crusader, Mystic, and Adventure Mode get the testing they deserve.

DatModz ce da streama RoS uskoro:

http://www.twitch.tv/datmodz

Poslednja izmena:
prestigao si me :p

BZeoJsNCcAAYoiX.jpg:large

Ironija da Kripparianu naravno nisu poslali iako je bio jedan od najvaznijih streamera/vbloggera za D3 a Towelliee, Athene i Sodapoppin dobiju zato sto su "aktivni" D3 igraci.

raduje me sto ce ptr za patch uskoro. za ros ima vremena

Nemam nameru da glorifikujem neku drugu igru, nego kritikujem D3 kao neko ko je proveo vise i igrao daleko ozbiljnije nego vecina populacije. Koja je trenutno nazalost daleko niza od 10% naspram inicijalne, ako nista drugo ne moze biti prikaz da su zeznuli naslov i da RoS definitivno nece biti LoD kao sto su mnogi ocekivali.

EDIT: Ako su ljudi vec gledali D3 panel na Blizzconu, onda bi trebali da budu svesni, ali ako nisu, pogledajte samo novi Demon Hunter skill gde sa jednim klikom pucas sve zive kombinacije skillova, pa ce vam biti jasno zasto je ovo lenj dizajn igre.
Problem je što ti je gotovo svaki post "kritika", koliko god da je stvar koju komentarišeš pozitivna.:)
Tipa, novi Paragon sistem, Advanture mode, Bounties etc., je za tebe mazanje očiju, dok će većini igrača te stvari doneti ogromnu dozu svežine i vući će ih da igraju dosta više...

Jeste, zato jedva 5.5k ljudi gleda novu igru, dok im je drugi projekat aka Hearthstone imao 40k na samom pocetku. Ogromna svezina. :)

Vrh Dno