Šta je novo?

Diablo 3

Da li ima boljitka posle jucerasnjih "radova" ja ne stigoh da probam?

juce sto sam igrao bilo je lag free

I danas je bilo lag free. Inace moram da se pohvalim, po prvi put od kad sam kupio ovaj nalog pao mi je upgrade za lika.
E sad posto je ovaj moj lik S&B, zanima me kakve statse da jurim za ostale delove opreme kako bih sredio neki HotA build?
Link za lika i link za sekiru.
Znam da nije nesto, ali ovo je prvi 2 hand koji je bolji od mog one hand. Koji gem ide u sekiru(verovatno zeleni)?

P.S. Dropovao mi je i jedan Mighty Weapon sa 930 DPS i socketom. Vredi li to vise od mog maca ili?

kraftuj bracere i amulet

Da li da kupim recept za Hellfire Ring ili Achron armor of Strength?

hellfire ring

Evo i mog ubogog lika, napatio sam se dok ga nisam gearovao koliko toliko, a opet vrlo polako prolazim mp10, naravno mogu da zaboravim na boss fightove :(
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Georgie-2177/hero/168359

Neki predlog sta da promenim, bio bih zahvalan :)

tebi sine treba oruzje sa life steal bar jedno + pasive inace zaboravi mp10 :d

evo pogledaj mog barba pa skaliraj na tvoj budzet sta da ti kazem

http://eu.battle.net/d3/en/profile/ShoMi-6203/hero/31566090

takodje craftaj bracere sigurno ces dobiti neki upgrade u par crafta isto i gloves

isto i za amulet mada tu ce ti mozda trebati vise crafta zavisi kolko te usere

Poslednja izmena:
Ma meni nije problem survival na mp10, vec sto vrlo sporo umiru. DPS mi je od 270-310k buffed konstantno, a i build mi je drugaciji. Trenutno samo eksperimentisem malo, ali rend je zakon, nema da se zagine :) Bilo je i po 3 elite grupe da sam odjednom ocistio na MP10 da nisam zaginuo. More the marrier.

Ah da, potrosio sam ceo budzet na craftovanje jos ranije, pre nego sto sam prestao da igram pre par meseci. Hvala mnogo na savetima.

Poslednja izmena:
I danas je bilo lag free. Inace moram da se pohvalim, po prvi put od kad sam kupio ovaj nalog pao mi je upgrade za lika.
E sad posto je ovaj moj lik S&B, zanima me kakve statse da jurim za ostale delove opreme kako bih sredio neki HotA build?
Link za lika i link za sekiru.
Znam da nije nesto, ali ovo je prvi 2 hand koji je bolji od mog one hand. Koji gem ide u sekiru(verovatno zeleni)?

P.S. Dropovao mi je i jedan Mighty Weapon sa 930 DPS i socketom. Vredi li to vise od mog maca ili?

tebi je iskreno receno sve za menjanje nemas nigde ias/cc/cd o_O

Šta se dešava sa gemovima, demonic essence, tome of secrets i drugim materijalima za kraftanje u RoS, hoće li to biti vredno ili ne? Takođe, da li da prodajem golde za eur ili da čuvam? :D Ne znam koja će biti poenta golda...

Poslednja izmena:
Šta se dešava sa gemovima, demonic essence, tome of secrets i drugim materijalima za kraftanje u RoS, hoće li to biti vredno ili ne? Takođe, da li da prodajem golde za eur ili da čuvam? :D Ne znam koja će biti poenta golda...
ako pogledas one slike za mystic vidis da imaju neki novi materijali, e sad sta ce biti ne znamo ni mi :)

Sole moras skoro sve da menjas, gde god moze tu cc, as i cd.
belt stavi IK zbog life steala.
u offhand umesto stita isto neko oruzije.
ne igras hardcore pa da ti treba stit i toliko vitality :)
treba ti za pocetak jedno 150k dps a posle ces lako da se postepeno poboljsavas

@Ilidan gledao sam one slike, cene za enchantovanje nisu bas male, i povecavaju se sa sledecim pokusajem, tako da treba ostaviti neku zalihu golda

mozda ce povecati drop golda (vece gomilice)

to sigurno, ali opet treba neki stek za laksi start :)

Odlican si pocetnik!Samo treba neko da te boost-je do 60-ke!!Pogledas par profila,ko je kakve skillove stavio i za par sati ces skontati za cega koji skill sluzi!Imas 2-3 build-a koji svi koriste,tako da ces sebi ustedi dosta sati uzaludnog igranja!Trebao bi da odigras jedino zbog same price koja i nije neka ili ako ti je stalo do achievements-a!

Poslednja izmena:
Ja moram da pohvalim DBraveZ-a. Video sam ga online i pitao ga da li je normalno da mi je nekako lakse isao Act3 Keep 2 MP2 farm od Act2 VotA MP2 i on me je pozvao u grupu, dao mi je pun set IK, Vile Ward shoulder koji je bolji od onoga sto sam vec imao i par rare-a ako se ne varam. U medjuvremenu kupio sam Lacuni bracer za MS i STR+LS Skorn jeftino na AH i sad imam osecaj kao da ne igram istu igru. Stvarno DBraveZ svaka ti cast. MP7 Keep 2 ide lagano, nisam probao vece tezine, jos nisam probao VotA. Ajde to sto radim dosta veci MP nego sa starim gearom, nego sto sve pada mnooooogo brze. Ima li neko savet sta drugo da farmam sem VotA+Oasis, Keep2 i Act1 farma(ne secam se tacno kako se zove, ali pocinje se u onoj sumi gde su oni duhovi, tu se uzima 5 NV-a pa se ide unazad jos 2 zone).

Ja moram da pohvalim DBraveZ-a. Video sam ga online i pitao ga da li je normalno da mi je nekako lakse isao Act3 Keep 2 MP2 farm od Act2 VotA MP2 i on me je pozvao u grupu, dao mi je pun set IK, Vile Ward shoulder koji je bolji od onoga sto sam vec imao i par rare-a ako se ne varam. U medjuvremenu kupio sam Lacuni bracer za MS i STR+LS Skorn jeftino na AH i sad imam osecaj kao da ne igram istu igru. Stvarno DBraveZ svaka ti cast. MP7 Keep 2 ide lagano, nisam probao vece tezine, jos nisam probao VotA. Ajde to sto radim dosta veci MP nego sa starim gearom, nego sto sve pada mnooooogo brze. Ima li neko savet sta drugo da farmam sem VotA+Oasis, Keep2 i Act1 farma(ne secam se tacno kako se zove, ali pocinje se u onoj sumi gde su oni duhovi, tu se uzima 5 NV-a pa se ide unazad jos 2 zone).
Sto se farmanja tice to je uglavnom to, mada se najcesce igra ta ruta u act1

Naleteh danas na ovu sliku. Koristi li ko ovaj metod pronalaženja Decaying Crypt?

Prilozi

• 5haNxjj.jpg
    5haNxjj.jpg
    545.4 KB · Pregleda: 76
Hehe, potpuna nauka oko te Crypte, ja krenem redom pa ako je ima ima je, svakako prolazim kompletan fields.

jeste kripta efikasna, ali ne treba bas preterivati.
moj savet je : ako vas ima nekoliko, neka svako napravi igru i trazi. Ko prvi nadje kriptu zove ostale.
ako igrate sami, ne isplati se traziti je, moze da se desi da je nema 3-4 puta za redom.

a slika.. mozda znaci pocetnicima :) verujem da mi ovde mozemo zmureci da crtamo mape koliko puta smo ih igrali :D

Pade mi Cain's Fate Set plan dok sam boostovao neke likove na nightmare. Žešće je skup na AH, da li to neko stvarno kupuje po tim cenama i zašto? Ima li nekog dobrog razloga da ga ne prodam?

jooooj sreckovicu !!! taj i born plan su jedini koji mi fale da kompletiram sve planove :)
prodaces ga sigurno bez problema, ima dosta ljudi koji prave kolekciju.

Vrh Dno