DBraveZ
Čuven
- Učlanjen(a)
- 30.04.2010
- Poena
- 685
@DBraveZ Šta ćeš sa tim planovima?
pa naucim blacksmitha 😀
trip mi je da skupim sve, isto kao sto ocu sve achievemente
@DBraveZ Šta ćeš sa tim planovima?
Jel se dobija achi za to?
Trenutno farmam act 1 FoM na mp8 bez nekih vecih problema,moze i mp9 ali moram paziti 🙂
Da li MF 600+% moze pomoci da brze nalazim legend i set iteme? da li je neko primetio razliku izmedju 400,500 i 600%?
Tesko moze bilo ko da ti odgovori na to pitanje jer ti MF povecava verovatnocu da imas priliku da ti padne legendary a ne povecavas broj legendarnih koji ce ti stvarno pasti.
Vrlo lako moze da se dogodi da ti igras sa 600% MF a neko sa 100% MF i da njemu padne za 100 sati 50 legendarija tebi 40, a onda u sledecih 100 sati da tebi padne 100 a njemu 10.
Igra nema nikaka sredinu pa da ti budes iznad proseka sa vise MF jer igra traje beskonacno. Moze to sto ti imas 600% MF da ti se isplati u prvih 500 sati a moze i za 50,000 sati kad odigras 50,500 sat.
Uh, sada mi je jasno zašto takav nik. 😀
Ja se ne slažem baš jer 90% igrača završi kampanju, dogura možda do levela 30 paragona i batali igru.
Kakav je za njih onda smisao MF...
Ovo sto je rekao,mozda i ima smisla,jer je znalo na mp7 farma da mi padne za jedan run 4-5 legend itema dok na mp9 za isti run je palo 0 komada sa bar 50-70% vecim MF otprilike.
vazi, evo sad cu... online sam, ali moram da radim nesto, pa sam afk...
i dalje sam u čudu... dva skoro identična amuleta za redom, mora da im se pokvario random generator 😛
Malo poradi i na odabiru skilova. Ne traba ti pasiv circle of life,koristi gruesome feast(odlican dps buff uz dobar pickup radius). Izbaci mass confussion i fetish army pa ubaci spirit walk i soul harvest ( isto dobar dps buff). Isto tako nema potrebe za emeraldom u free socket. Za wd-a je primary topaz(inteligence) pa to i koristi,eventualno amethyst ako ti bas skripi za life. Ruby u oruzje(sto jaci imas) je najbolji izbor do inferna. Ponudio sam se in game da ti pomognem sa savetima,ali nisi bio zainteresovan 😛. U potpisu : frusciante 🙂*noob*
Počeo doktor da mi posustaje 🙂
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Presretach-2657/hero/31774519
Obrnuo sam priču na normal i sad gledam da se dokopam 60lvl (on line) pa da krećem sa drugim iz početka.
Gde škripi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari