Evo i mog ubogog lika, napatio sam se dok ga nisam gearovao koliko toliko, a opet vrlo polako prolazim mp10, naravno mogu da zaboravim na boss fightove
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Georgie-2177/hero/168359
Neki predlog sta da promenim, bio bih zahvalan![]()
I danas je bilo lag free. Inace moram da se pohvalim, po prvi put od kad sam kupio ovaj nalog pao mi je upgrade za lika.
E sad posto je ovaj moj lik S&B, zanima me kakve statse da jurim za ostale delove opreme kako bih sredio neki HotA build?
Link za lika i link za sekiru.
Znam da nije nesto, ali ovo je prvi 2 hand koji je bolji od mog one hand. Koji gem ide u sekiru(verovatno zeleni)?
P.S. Dropovao mi je i jedan Mighty Weapon sa 930 DPS i socketom. Vredi li to vise od mog maca ili?
tebi je iskreno receno sve za menjanje nemas nigde ias/cc/cd![]()
ako pogledas one slike za mystic vidis da imaju neki novi materijali, e sad sta ce biti ne znamo ni miŠta se dešava sa gemovima, demonic essence, tome of secrets i drugim materijalima za kraftanje u RoS, hoće li to biti vredno ili ne? Takođe, da li da prodajem golde za eur ili da čuvam?Ne znam koja će biti poenta golda...
Sto se farmanja tice to je uglavnom to, mada se najcesce igra ta ruta u act1Ja moram da pohvalim DBraveZ-a. Video sam ga online i pitao ga da li je normalno da mi je nekako lakse isao Act3 Keep 2 MP2 farm od Act2 VotA MP2 i on me je pozvao u grupu, dao mi je pun set IK, Vile Ward shoulder koji je bolji od onoga sto sam vec imao i par rare-a ako se ne varam. U medjuvremenu kupio sam Lacuni bracer za MS i STR+LS Skorn jeftino na AH i sad imam osecaj kao da ne igram istu igru. Stvarno DBraveZ svaka ti cast. MP7 Keep 2 ide lagano, nisam probao vece tezine, jos nisam probao VotA. Ajde to sto radim dosta veci MP nego sa starim gearom, nego sto sve pada mnooooogo brze. Ima li neko savet sta drugo da farmam sem VotA+Oasis, Keep2 i Act1 farma(ne secam se tacno kako se zove, ali pocinje se u onoj sumi gde su oni duhovi, tu se uzima 5 NV-a pa se ide unazad jos 2 zone).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari