Šta je novo?

Diablo 3

Morali bi da vrate gubitak experience-a kad se pogine u Diablo 3, da bi uopste ladder imao smisla. Inace ce opet biti smor igrati softcore gde svi budze samo dps, rushaju i to je to.

otkud ti to da svi furaju dps? meni je ehp mnogo bitniji

Takodje, nikad nisam jurio dps na stetu EHP. Mada voleo bih da postoji death penalty, ovako smrt ne nosi ama bas nikakve posledice u SC...

Prosecni DPS i EHP su daleko daleko visi, odnosno nizi, na Softcore nego na Hardcore. Da vrate penal na experience, koliko toliko bi bilo priblizno.

EDIT: Da ne glumimo ludilo, 90% ljudi na softcore stavlja primary stat gems u iteme, dok 90% ljudi na hardcore-u stavlja vitality osim samog vrha. :)

Poslednja izmena:
Pa dobro, ne moze se porediti SC i HC, kao ni u jednoj igri sto gear nije isti u ova dva slucaja. Na stranu sto mnogi HC igraci gruvaju EHP i life regen zbog eventualnog DC-ja.

Znam samo da ekipa sa kojom igram mp10 uglavnom zagine kada ne pazi, ili kada je ekstremno teska elita/situacija u pitanju... Pa mi je to recimo neko merilo dobrog odnosa DPS/EHP.

Ali da postoje igraci, pogotovo u publicu, koji imaju napucan dps a ginu svakih 15sec, to da.

na 2:03 pocinje najbolji deo :-devil-:

veri najs :)

Jel ko zapazio onog hrvatskog streamera za d3?

kako mu je nick ?

Poslednja izmena:
Probao sam Diablo 3 na Xbox-u, veoma kratko, mogu vam reći da to niije ista igra, totalno je mehanika igre drugačija u odnosu na PC, nema onog Diablo osećaja kad ubiješ nekih kripa, da ne poverujete kolika je razlika.
btw probao sam igru, jer me je zanimalo kako su odradili kontrole, tj kako je sve to prebačeno sa kompa na konzolu, i jednostavno igra se izgubila u prevodu

Probao sam Diablo 3 na Xbox-u, veoma kratko, mogu vam reći da to niije ista igra, totalno je mehanika igre drugačija u odnosu na PC, nema onog Diablo osećaja kad ubiješ nekih kripa, da ne poverujete kolika je razlika.
btw probao sam igru, jer me je zanimalo kako su odradili kontrole, tj kako je sve to prebačeno sa kompa na konzolu, i jednostavno igra se izgubila u prevodu

Kolega mi ima ps3 i nedavno sam skinuo D3 za konzolu da probam i mogu ti reci da uopste nisi upravu, ja koji sam ostavio 1400 sati u ovoj igri sam se privikao posle pola sata igranja. Kontrole jesu drugacije ali opet su morali tako da prilagode konzoli jer drugacije nije bilo moguce. Ali igra je za konzole sasvim nesto drugo, kao prvo na jednoj konzoli mogu njih cetvoro da igraju, mogu offline da igraju bez potrebe da imaju uopste net u kuci, loot sistem je mnogo bolji nego ovaj koji je trenutno na PC-u i koji tek treba da stigne na PC i to je pitanje hoce biti za mesec dana ili za 3 meseca?

Naravno igra nema onu car kao kada igrate na racunaru ali opet uz malo prilagodjavanje moze lepo da se uziva. Tako da je daleko od toga da se izgubila u prevodu.

Pročitaj ono što sam napisao, i pročitaj ono što si napisao i videćeš da pričamo isto, to više nije ista igra, ja nisam rekao da je ona dobra ili loša, samo sam rekao da to nije Diablo.

Inače probao sam i Xbox i PS3, igra je teška 4Gb bez dodatnih jezika i izgleda užasno

Kolega mi ima ps3 i nedavno sam skinuo D3 za konzolu da probam i mogu ti reci da uopste nisi upravu, ja koji sam ostavio 1400 sati u ovoj igri sam se privikao posle pola sata igranja. Kontrole jesu drugacije ali opet su morali tako da prilagode konzoli jer drugacije nije bilo moguce. Ali igra je za konzole sasvim nesto drugo, kao prvo na jednoj konzoli mogu njih cetvoro da igraju, mogu offline da igraju bez potrebe da imaju uopste net u kuci, loot sistem je mnogo bolji nego ovaj koji je trenutno na PC-u i koji tek treba da stigne na PC i to je pitanje hoce biti za mesec dana ili za 3 meseca?

Naravno igra nema onu car kao kada igrate na racunaru ali opet uz malo prilagodjavanje moze lepo da se uziva. Tako da je daleko od toga da se izgubila u prevodu.
xQRQPwG.jpg

beat that on console! :d

Screenshot027.jpg

Evo šta mi danas stiže, neka opasna krađa naloga...

svidja mi se odgovor :D
Nazalost, neko ce da nasedne.. Ne znam kako su im poruke ljubicaste boje ?

pa namestis boju koju zelis :)

Bolji loot, 2.0 sistem koji tek treba da dodje sledecim patchom na pc.

Da treba da dodje samo je pitanje kada???

Enu naravno da ne moze da se meri ali ako mogu bez puno nerviranja i opterecivanja da dodjem do dobre opreme a pritome da uzivam u istoj meni dovoljno. Mada nema tih para kojih bi mi dali da se vrnem u D3. I ovo sto budu sada ubacili i kada dodje expanzija jednostavno je premalo sadrzaja za ovakvu igru, da bi vratili vecinu igraca morali bi na svakih mesec dana da izbacuju po neki deo nove mape ili neku novu tamnicu na nekim mapama, da ubacuju nove izazove jer ovo sto sada ima jednostavno je dosadilo da ne moze biti dosadnije.

dodje se i sada do dobre opreme, a i uziva se u d3, samo sa pravim drustvom :)

baš ovo što kaže ilke.

inače, nije mi jasno zašto se konzole ovoliko muče sa d3. ovo su bedni fps-ovi.

inače liku je poruka ljubičaste boje jer je poslao pm. svi pm su ljubičasti. i meni su slali pm. neverovatni su, reportujte to!

Vrh Dno