Mozda misli na Cro, ali koliko ja znam on nije iz Hrvatskekako mu je nick ?
Probao sam Diablo 3 na Xbox-u, veoma kratko, mogu vam reći da to niije ista igra, totalno je mehanika igre drugačija u odnosu na PC, nema onog Diablo osećaja kad ubiješ nekih kripa, da ne poverujete kolika je razlika.
btw probao sam igru, jer me je zanimalo kako su odradili kontrole, tj kako je sve to prebačeno sa kompa na konzolu, i jednostavno igra se izgubila u prevodu
Kolega mi ima ps3 i nedavno sam skinuo D3 za konzolu da probam i mogu ti reci da uopste nisi upravu, ja koji sam ostavio 1400 sati u ovoj igri sam se privikao posle pola sata igranja. Kontrole jesu drugacije ali opet su morali tako da prilagode konzoli jer drugacije nije bilo moguce. Ali igra je za konzole sasvim nesto drugo, kao prvo na jednoj konzoli mogu njih cetvoro da igraju, mogu offline da igraju bez potrebe da imaju uopste net u kuci, loot sistem je mnogo bolji nego ovaj koji je trenutno na PC-u i koji tek treba da stigne na PC i to je pitanje hoce biti za mesec dana ili za 3 meseca?
Naravno igra nema onu car kao kada igrate na racunaru ali opet uz malo prilagodjavanje moze lepo da se uziva. Tako da je daleko od toga da se izgubila u prevodu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari