Šta je novo?

Diablo 3

Loot 2.0 dobijaju i ljudi koji nemaju ekspanziju (to stiže u obliku patcha, pre same ekspanzije).

Nećeš moći da koristiš iteme koji su required lvl 61+ (niti će ti dropovati), dok ne kupiš RoS.

hocu dw katane :D

kako moze dva wkl??

nije nista novo tu, samo je stavio legacy wkl u drugu ruku :)

pff samo za showoff :p

Iskopani su RoS PVP achievement-i, što znači da ozbiljno rade na tome, možda nam predstave nešto na Blizzconu. :)

ros_pvp_achievement_0.jpg

ros_pvp_achievement_1.jpg

Hehe. Da nam predstave kao sto su na predhodnom Blizzconu, pa da od toga na kraju ne bude nista :)

Oko toga ne moraš da brineš, ako pokažu neki PVP, ovaj put ga sigurno neće kantirati. :)

Pa pokazivali su i arenu ranije, gameplay footage sa modovima i slicno.

Da, i stvarno misliš da bi ponovili istu grešku 2x?
Budimo realni, ako sada pokažu neki PVP, sigurno ćemo ga i dobiti...:)

bleh.. ne svidja mi se jer cu morati da gubim vreme na trejd forumima.
Nerfovali su inferno jer su nubovi kukali, uklonili su AH jer su nubovi kukali

Ali ok, bice bolji drop i mislim da ce napraviti takav sistem da ce onaj ko igra dosta biti u prednosti sto je pozitivna stvar.

Balance je pun 249,6e taman za sledece 4 Blizz igre :D

AH se definitivno ne sklanja zato sto nubovi se bune, nego zato sto je vise od 80% ljudi vec napustilo igru. Ako ista, ozbiljniji ljudi prethodne Diablo fransize su jos davno otisli.

"And with one final blow, the evil known as Jay Wilson was banished from Sanctuary"

sta je glavni problem AH ?
sto svaki nub moze da kupi godlike opremu i tako sebi ustedi 1000h farmanja ?

Isto ce moci i preko d2jsp, ebay-a i gomile 3rd party sajtova

ti koji su otisli su otisli jer u igri nema sta da se radi, fali joj end game sadrzaj, ili im je dosadilo sto je normalno.
AH ne predstavlja nikakav problem, vec modernu i sigurnu zamenu za spamovanje wtt i wts.

Poslednja izmena:
sta je glavni problem AH ?
sto svaki nub moze da kupi godlike opremu i tako sebi ustedi 1000h farmanja ?

Isto ce moci i preko d2jsp, ebay-a i gomile 3rd party sajtova

Ne, glavni problem AH je sto brise celu poentu igre. Cela poenta igre je ubijati kripove/monstere da bi nasao item. Ako kupujes item sa AH, igra nema poentu.

Pero ti ne citas sta ja pisem, onaj ko hoce da kupuje iteme moze i na ebay-u zaboga, tako su se prodavale hiljade itema u D2, ili na d2jsp.

Hoce naravno ce se kupovati, ali ni izbliza koliko se danas kupuju. Recimo danas je standard da se ima 200+k dps. Ako recimo hoces da igras self found, ti mozes da igras jedino sam jer te niko nece trpeti sa tvojim 20k dpsom.

jel zna neko sta ce biti sa battlenet balance i dal ce moci da se kupi exp sa taj balance sto imam >,>?

Ne znam sta da mislim povodom ukidanja AH-a.

Stvarno ne znam.. i dobro je.. i lose je.. mada vise dobro nego lose..

Vrh Dno