zero
Čuven
- Učlanjen(a)
- 10.07.2005
- Poena
- 660
zar nisu ove 3 stvari jedno te isto ?
Može i tako, ono drugo sam mislio četvoro na jednoj konzoli.
zar nisu ove 3 stvari jedno te isto ?
meni nista ne fali. pogotovo kad sam video onog lika kako igra na xboxu.sta tacno ti fali u PC verziji sto konzole trenutno imaju ?
pitam najozbiljnije zato sto ne kapiram, nista specijalno ne vidim tamo
ma briga me za konzole, ne bih sigurno mogao da igram na onom malom sr@njcu, nego me nervira sto trose resurse na te raspale konzole, a ne sredjuju pravu igru. isto tako me nervira sto oni da dobiju patch pre nas.
tl2 i poe nisu od mene dobili paznju kvakvu zasluzuju... a za to je kriv d3, u stvari ne d3, nego zajednica koja se stvorila oko njega. ja u diablo najvise volim da udjem zbog ljudi sa kojima igram. a i sam gameplay diabla je stvarno najbolji.. e sad sto oni moraju da us*eru motku i da se tako ******ski ponasaju da ne daju ni JEDAN novi dung, a kamo li akt za godinu dana to je druga prica....![]()
Bili su stvarno pošteni što se tiče patcheva, Uberi, Paragon, Monster Power, Brawling, novi legendary itemi, novi craft itemi, tone sitnih stvari...
To što ti imaš neka nerealna očekivanja (novi Act :|) je druga stvar.
ja imam nerealna očekivanja za BAR JEDAN content patch za godinu dana, a momci što rade poe dodaše ceo akt besplatno i cela igra je besplatna i još nije izašla.... i tek će da dodaju aktove... besplatno... a nije igra izašla.... besplatno...Bili su stvarno pošteni što se tiče patcheva, Uberi, Paragon, Monster Power, Brawling, novi legendary itemi, novi craft itemi, tone sitnih stvari...
To što ti imaš neka nerealna očekivanja (novi Act :|) je druga stvar.
i sad ima citava 3 aktaja imam nerealna očekivanja za BAR JEDAN content patch za godinu dana, a momci što rade poe dodaše ceo akt besplatno i cela igra je besplatna i još nije izašla.... i tek će da dodaju aktove... besplatno... a nije igra izašla.... besplatno...
nerealna očekivanja...
i bez da daš dinar stash ti je veći nego u d3. vala da može stash da se širi u d3 ja bih mesečno plaćao i širio ga u nedogled.ne igra on vise poe
pa dobili su normalnu velicinu stasha![]()
i sad ima citava 3 aktaa diablo ima 4 i dobija se peti u exp. znaci imace 2 vise od poe
edit: Raso ako hoces onakve legendary kao sa onih screenshotova moras da koristis character editor![]()
Joj ljudi ja jedva cekam ekspanziju.![]()
na pc-u ne moze da bude tako. svi online heroji se cuvaju na battle netu, svi ofline heroji se cuvaju na hard disku. sa offline herojem ne mozes da igras online. tako je bilo sa d2 igrao sam online godinama. sta su oni brljali sa konzolama iskreno me ne zanima, voleo bih da im sve to propadne. ako su dozvolili online igranje sa offline herojima onda su oni malo cuknuti uglavu: http://www.youtube.com/watch?v=xUSXV_Vc9eMNaravno da mozes da igras online. U tome i jeste poenta. I prati malo stvari pa onda bacaj komentare.
Po tome im brawling trenutno gubi poentu, udjes da odigras pvp, udje ti lik sa 10000helta i cao zdraoUpravo je moldran pricao o tome.
Konzola je cisto da igras kuci sprdas se i to je to. Nema uporedjivanja i drugih stvari. Prosto... Ne vredi to te pare.
Ne vidim logiku trkanja ovih po twichu paragon 100 bla bla... Sad na kraju neces ni znati ko je varao ko ne. Sve gubi poentu. Veliki fail.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari