Šta je novo?

Diablo 3

Ne bi ja menjao pc verziju za konzolnu ni u snu :)

ma kakvi.... kako bre da igras na onom m*du?

nedostatak offline moda za d3 je jako los, ali opet, ja sam i d2 igrao stalno online... pa sad u d3, ako su im zabranili da igraju preko interneta sa svojim offline likovima onda je bezveze uopste igrati offline...

Poslednja izmena:
Ladno xbox (verovatno i ps3) verijza ima "ressurect at corpse" kad umres, i vrati te odmah tamo gde si vrso, i odmah nastavljas... lol :p

pa zamisli da treba onako da se vuces u keep of depths lvl 2 kad te oneshotuje fallen maniac... svi bi momentalno izasli iz igre

Prva prodaja golda

Item name 2,050,000,000 Gold
Time of transaction 30 Aug 2013 06:12 PM BST
Sale price EUR81.59
Transaction fee EUR12.24
Applicable taxes EUR0.00
Your proceeds EUR69.35

Pre par dana je 2b vredelo 50 bez taksi.. dakle jos "manje".. Koji pederluk od tih 15%... cak nije na paypal nalog islo nego na sam BTnet.. ccc

@ilidan
I zbog coop-a na istoj konzoli, moraju svi da ostanu na istom ekranu, tako da ne može da te spawnuje u gradu ili na checkpoint-u... :)

Oki hvala za post, i cestitam na prodaji! Ode i mojih 800m, 27 ajvara leglo na account. :)

pazi sad ovo: kako su kenj*li kad je izašao d3, kao allways on, kao protiv piraterije, nećete vi nas... a sad pogle, xbox razvaljen, ps3 razvaljen, mož da skineš pirata i da igraš offline do mile volje, plus može još 3 lika sa tobom da igra tog pirata. plus nemaju rmah da zarađuju dodatno na tome, znači tragedija koje su s*se lažljive:

pa jeli ima pirat za pc verziju :)

joj koja pesma, gde si bre ovo iskopao :sceptic: :bottle:

joj koja pesma, gde si bre ovo iskopao :sceptic: :bottle:
ahahaha koja pesma olololo :D

hihihihihi :D :D :D :D

ma ovde na benchu :D

a kad sam je prvi put pustio istovremeno sam i upalio d3 i to je izgledalo ovako:
ifixedit.jpg

Poslednja izmena:
fuuuu, upravo si spojlovao ko je glavni boss u sledecoj ekspanziji.
Lilith, glavom i vestackom sisom !

a probajte da napravite char i nazovite ga lilith :)

Poslednja izmena:
pazi sad ovo: kako su kenj*li kad je izašao d3, kao allways on, kao protiv piraterije, nećete vi nas... a sad pogle, xbox razvaljen, ps3 razvaljen, mož da skineš pirata i da igraš offline do mile volje, plus može još 3 lika sa tobom da igra tog pirata. plus nemaju rmah da zarađuju dodatno na tome, znači tragedija koje su s*se lažljive:

LOL:p

pozdrav :D

Prilozi

• Screenshot005.jpg
    Screenshot005.jpg
    474.1 KB · Pregleda: 87
ooooooooooooooooooooooooooo sto je to bilo vremeeeee! kad smo roknuli diabla :) ima jace od godinu dana :) covece koliko se igra promenila od tad i koliko ce tek da se menja....

edit: evo i rasa se seca :p

Poslednja izmena:
24.07.2012. :) datum slike

Vrh Dno