Šta je novo?

Diablo 3

D3 za konzole je casual sprdačina, čisto da se namame konzolaši koji su čuli sa Diablo.

D3 na konzoli mi izgleda tako neozbiljno, mogli su da odrade Hello Kity ARPG ne bi video razliku.

da ali setite se onda kad se digla buka oko allvvays on d3.... kao ne može offline. a sad pogle na konzolama kako može... a može i 4 igrača istovremeno da igra na jednoj kopiji... more mamu im!

čekaj ti kad uđeš u archon tebi je savršeno svejedno šta imaš od skillova drugo. meni je problem što archon traje samo 15s i ne mogu da ga održavam, nemam šta da ubijem da produžim dužinu... trči triči, a nigde žive duše...

Poslednja izmena:
kako nigde zive duze kad su povecali monster density :D
koji act igras i kako ti izgleda run ?

probaj festering - leorics - fields - weeping

trenutno mi je simpatičniji cm build, nekako je žilaviji... hvala za tip :)

edt: evo jedne priče cm wizarda... daklem, ona skripta koja mi pritiska tri tastera kad ja stisnem jedan je počela da me nervira, pa rekoh aj da isprogramiram jedan g taster na tastaturi da mi radi to... i radi ok... međutim, mislim se ja, aj da ne koristim tastaturu nego da isprogramiram g taster miša da mi radi to... i radi ok... e sad.... UKOLIKO se blizzardu ćefne i banuju mi acc zbog toga što koristim logitech g opremu i softver za istu to će im biti poslednje. ionako u poslednje vreme trošim nerazumni gold u wotu na tenkove, pa ću barem da ih igram ako me banuju ovde.

inače, konzolaši što kažu: mi eto se zavalimo u fotelju i cepamo igre, dok vi štreberi na pc-u sedite za kompom i buljite u ekran. bitch please, ja bindujem sve kontrole na mišu i mogu zavaljen u krevet jednom rukom da igram dok drugom fatam žensku :p

Poslednja izmena:
nece te banovati zbog toga :)

plašim se, zato što kad koristim onu skriptu onda mi lepo svitkaju dole ikonice kao da stvarno lupam konstantno po tim tasterima, a kad sam sad bindovao na mišu ništa, ne svitkaju, a rade... ja samo držim jedan taster na mišu i klikćem levi klik da se krećem, toliko je prosto... ako me banuju, banovali me :D

plašim se, zato što kad koristim onu skriptu onda mi lepo svitkaju dole ikonice kao da stvarno lupam konstantno po tim tasterima, a kad sam sad bindovao na mišu ništa, ne svitkaju, a rade... ja samo držim jedan taster na mišu i klikćem levi klik da se krećem, toliko je prosto... ako me banuju, banovali me :D

ma moz ti se uvate za :d

mislis oni znaju dal licno pritiskas ili makro to radi za tebe

ma otkud znam... nešto sam čitao da su banovali ljude koji koriste logi tastature u wow-u, sad koliko je to tačno...

mozda je drugacije u wow ipak je wow mmorpg i ima antihack protekciju mnogo vecu nego d3

a mozda se likovi vadili da banovani zbog makro a ono nesto drugo ozbiljno

ko sto bilo slucajeva da likovi u d3 pricali da banovani zbog loot alert a ono ustvari bilo zbog botovanje

nemas razloga za brigu da banuju zbog makro onda bi bar 90% CM wizza popili ban vec

ko ce bre krsi prste na non stop drukanje 1/2/3

ja bas zato na wizza furam archona :p

lenj sam i makro da trazim :d

hehe istina :) hvala na odgovoru...

archon je full, samo mi je mnogo squishy ako nemas dobru opremu :/ moraju svi da legnu brzo jer ako ne legnu pridju ti i bam, a ako si slab, ne mozes da istrpis par udaraca, onda cao...

čekaj ti kad uđeš u archon tebi je savršeno svejedno šta imaš od skillova drugo. meni je problem što archon traje samo 15s i ne mogu da ga održavam, nemam šta da ubijem da produžim dužinu... trči triči, a nigde žive duše...

Zavisi koliko ti treba da ubijas tj. koji MP igras.

Ja posto igram MP1 i ubijam mobove za pola sekunde a elite za 2 nakupim arkona u aktu 1 da mi nekad traje i 15 minuta kusura.
Odradim prvo festering woods pa onaj deo groblja i onda fields posle toga imam u steku 10+ minuta.

Poslednja izmena:
Zna li neko zašto stoji maintenance info i dalje, a odnosi se za 28 avgust?

zato sto su se malo olenjili i zaboravili da ga sklone :)

Zavisi koliko ti treba da ubijas tj. koji MP igras.

Ja posto igram MP1 i ubijam mobove za pola sekunde a elite za 2 nakupim arkona u aktu 1 da mi nekad traje i 15 minuta kusura.
Odradim prvo festering woods pa onaj deo groblja i onda fields posle toga imam u steku 10+ minuta.

pa i ja ih pobijem za sekund, ali mi je problem dok dosetam do druge grupe on mi istekne...

onda ne igras dobro.
Bitno je da krenes run negde gde ima gomila kripova, probaj u dalgur oasis ili weeping hollow.
Tu ces da nabudzis archon na par minuta, i miran si ceo run.

Meni na mp9 kad igram solo se nikad ne ugasi archon, a na mp10 ako imam cm wizarda u ekipi jer korisrim cold blooded.
Ti si prvi od koga cujem da ima taj problem
Ja moram rucno da gasim archon na svakih par minuta kad mi isteknu buffovi :)

Bitno je da trash mobovi umiru u sekundi, a elite za 10 i manje, ako ne onda smanji mp.
I pozeljno je life steal oruzije, jer blood magic nije bas dovoljan. Moze i samo sa njim ali onda bar nadji nekog monka ili cm wiza, bice ti lakse.

ja sam uzeo da kvestujem, pa zato gubim archon, ne radim runove... sad vidim :D

ali ček ček ček... ja nub nisam kapirao jednu ključnu stvar. 1s po ubijenom mobu se stackuje do beskonačno, ne samo do 15s... u tom zecu leži grm.

sad sam nabavio opremu za cm, pa ću da probam to, mada mnogo sam slab, 100k dps. jel crituje onaj archon laser?

kako gasis archon :D

kakvi bre kvestovi Ede, nemoj da se salis :)
i da, ako igras solo ili nemas cm wiza u ekipi, stavi galvanazing ward umesto coold blooded, neces morati da gasis archona na svaka 2min vec na 5.

Lead content designer Kevin Martens za patch koji dobijamo pre ekspanzije:

You’re going to get all the loot, you’re going to get all the new item types, you’re going to get all the new legendary affixes, you’re going to get our new gem type – which is the diamond – and you’re going to get all the changes to the rules, the smart drop system, the targeted drop system, probably you’ll get loot runs – we haven’t figured that one out yet – probably you’ll get paragon, etc, etc.

Znaci jos uvek nisu odlucili sta tacno dobijamo.

Paragon 2.0 će sigurno biti u patchu, tako da ne shvatam ovo "probably", neće ostaviti 2 različita leveling sistema...

nece pre blizzcona, plus racunaj da ce biti na ptr serveru bar 3-4 nedelje.
Prilicno sam siguran da patch nema sanse da vidimo pre decembra najranije.

I da konzolna verzija ne zahteva ni online ni pravljenje naloga, moze igranje preko lan-a i moze multi na jednom ekranu. A meni seca na PC-u i laguje mi kad god koristim net za bilo sta drugo dok igram. A ja ni ne igram u multiju....

I kozoleve version su doradjene boje da izgledaju kao dark mod...eeeee kad se setim sa kavim smo se elitizmom busali (mislim nisam ja) sto igramo na PC-u, i sto to nece za konzole , a oni dobise bolju verziju igre. Normalnu, ako moze da se tako kaze.

I da konzolna verzija ne zahteva ni online ni pravljenje naloga, moze igranje preko lan-a i moze multi na jednom ekranu. A meni seca na PC-u i laguje mi kad god koristim net za bilo sta drugo dok igram. A ja ni ne igram u multiju....

I kozoleve version su doradjene boje da izgledaju kao dark mod...eeeee kad se setim sa kavim smo se elitizmom busali (mislim nisam ja) sto igramo na PC-u, i sto to nece za konzole , a oni dobise bolju verziju igre. Normalnu, ako moze da se tako kaze.

A sta su trebali? Za svoju prvu konzolnu igru posle 10 godina da im naprave nesto bezveze i da im se smeju iza ledja sto igraju na konzoli? Naravno da su im napucali igru i udovoljili na svaki nacin. Sad samo skidaju kajmak.

Nazad
Vrh Dno