kako održavate archon na sorcerki? ja uđem u formu, pobijem i onda ništa.... prestane mi :/ pa opet čekaj...
plašim se, zato što kad koristim onu skriptu onda mi lepo svitkaju dole ikonice kao da stvarno lupam konstantno po tim tasterima, a kad sam sad bindovao na mišu ništa, ne svitkaju, a rade... ja samo držim jedan taster na mišu i klikćem levi klik da se krećem, toliko je prosto... ako me banuju, banovali me![]()
ma otkud znam... nešto sam čitao da su banovali ljude koji koriste logi tastature u wow-u, sad koliko je to tačno...
čekaj ti kad uđeš u archon tebi je savršeno svejedno šta imaš od skillova drugo. meni je problem što archon traje samo 15s i ne mogu da ga održavam, nemam šta da ubijem da produžim dužinu... trči triči, a nigde žive duše...
Zavisi koliko ti treba da ubijas tj. koji MP igras.
Ja posto igram MP1 i ubijam mobove za pola sekunde a elite za 2 nakupim arkona u aktu 1 da mi nekad traje i 15 minuta kusura.
Odradim prvo festering woods pa onaj deo groblja i onda fields posle toga imam u steku 10+ minuta.
kako gasis archon![]()
You’re going to get all the loot, you’re going to get all the new item types, you’re going to get all the new legendary affixes, you’re going to get our new gem type – which is the diamond – and you’re going to get all the changes to the rules, the smart drop system, the targeted drop system, probably you’ll get loot runs – we haven’t figured that one out yet – probably you’ll get paragon, etc, etc.
I da konzolna verzija ne zahteva ni online ni pravljenje naloga, moze igranje preko lan-a i moze multi na jednom ekranu. A meni seca na PC-u i laguje mi kad god koristim net za bilo sta drugo dok igram. A ja ni ne igram u multiju....
I kozoleve version su doradjene boje da izgledaju kao dark mod...eeeee kad se setim sa kavim smo se elitizmom busali (mislim nisam ja) sto igramo na PC-u, i sto to nece za konzole , a oni dobise bolju verziju igre. Normalnu, ako moze da se tako kaze.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari