Šta je novo?

Diablo 3

sta tacno ti fali u PC verziji sto konzole trenutno imaju ?
pitam najozbiljnije zato sto ne kapiram, nista specijalno ne vidim tamo
meni nista ne fali. pogotovo kad sam video onog lika kako igra na xboxu.
voleo bih i ja loot 2.0 sada, ali sacekacu toliko :)

ma briga me za konzole, ne bih sigurno mogao da igram na onom malom sr@njcu, nego me nervira sto trose resurse na te raspale konzole, a ne sredjuju pravu igru. isto tako me nervira sto oni da dobiju patch pre nas.

Nisu dobili patch pre nas, već je, u osnovi, Loot 2.0(1.5) originalno razvio D3 console tim (u to vreme ih je vodio Josh Masquera, koji je sada Game Director), a posle su sve to prebacili u PC verziju, i doradili... ;)

ma briga me za konzole, ne bih sigurno mogao da igram na onom malom sr@njcu, nego me nervira sto trose resurse na te raspale konzole, a ne sredjuju pravu igru. isto tako me nervira sto oni da dobiju patch pre nas.

Ne zaboravi da oni nemaju TL2 i PoE :d Strpi se, barem neces cekati koliko oni na igru.

tl2 i poe nisu od mene dobili paznju kvakvu zasluzuju... a za to je kriv d3, u stvari ne d3, nego zajednica koja se stvorila oko njega. ja u diablo najvise volim da udjem zbog ljudi sa kojima igram. a i sam gameplay diabla je stvarno najbolji.. e sad sto oni moraju da us*eru motku i da se tako ******ski ponasaju da ne daju ni JEDAN novi dung, a kamo li akt za godinu dana to je druga prica.... :(

tl2 i poe nisu od mene dobili paznju kvakvu zasluzuju... a za to je kriv d3, u stvari ne d3, nego zajednica koja se stvorila oko njega. ja u diablo najvise volim da udjem zbog ljudi sa kojima igram. a i sam gameplay diabla je stvarno najbolji.. e sad sto oni moraju da us*eru motku i da se tako ******ski ponasaju da ne daju ni JEDAN novi dung, a kamo li akt za godinu dana to je druga prica.... :(

Bili su stvarno pošteni što se tiče patcheva, Uberi, Paragon, Monster Power, Brawling, novi legendary itemi, novi craft itemi, tone sitnih stvari...

To što ti imaš neka nerealna očekivanja (novi Act :|) je druga stvar.

Bili su stvarno pošteni što se tiče patcheva, Uberi, Paragon, Monster Power, Brawling, novi legendary itemi, novi craft itemi, tone sitnih stvari...

Pa to je sve trebalo da dodje u osnovnoj verziji igre. Cak bi se ja pobunio i rekao da nisu dodali Mystica i PVP koji su obecali. Sada ce ljudi morati da plate za tog istog Mystica, a PVP izgleda da ni nece izaci nikada...

ja imam nerealna očekivanja za BAR JEDAN content patch za godinu dana, a momci što rade poe dodaše ceo akt besplatno i cela igra je besplatna i još nije izašla.... i tek će da dodaju aktove... besplatno... a nije igra izašla.... besplatno...

nerealna očekivanja...

Ajde ne mora odmah diskusija oko irelevantnih stvari. Ja sam se malo nasalio na ed-ov racun jer je prekukao o Diablu pre godinu dana, a sad ga hvata euforija :) I sad bih mogao da se nastavim na njegov post kako se bas oko Diabla stvorio community iz prostog razloga.. ali necu jer je nebitno.

I ne nastavljajte sa ovom temom jer nisam to imao na umu, nego sam mislio da ce se zavrsiti za mojim saljivim postom, tj. da nece ni pocinjati. Carry on...

ja i dalje mislim da su tl2 i poe odlične igre i ako bi mi se svi ljudi sa kojima igram preselili na neku od tih ja ne bih oklevao i ostao sam da igram d3.

poenta je: odlična igra, odvratni ljudi koji su je napravili, d*pe im je zinulo za pare:

ja imam nerealna očekivanja za BAR JEDAN content patch za godinu dana, a momci što rade poe dodaše ceo akt besplatno i cela igra je besplatna i još nije izašla.... i tek će da dodaju aktove... besplatno... a nije igra izašla.... besplatno...

nerealna očekivanja...
i sad ima citava 3 akta :) a diablo ima 4 i dobija se peti u exp. znaci imace 2 vise od poe :)

edit: Raso ako hoces onakve legendary kao sa onih screenshotova moras da koristis character editor :)

Poslednja izmena:
igra je izasla onog momenta kada su ljudi poceli da daju prave pare za nju :)

to je podrska developerima da je uopste naprave :( i ti ljudi za taj novac sto su dali dobili su...... nista.... igru su mogli da igraju i da ne plate... ali su izabrali da podrze momke koji rade na igri... eno ga onaj kripparian cije ste klipove kacili ovde svaki drugi dan ne izbija iz poe.

ne igra on vise poe :)

pa dobili su normalnu velicinu stasha :)

@ed hunter
Taj Kripparian ne igra PoE zato sto je odusevljen igrom,vec zato sto ga ja licno dozivljavam kao onaj klip sto si postavi par postova ranije!Diablo 3 je za softcore igrace koji ne vole da puno razmisljaju,znaci levi i desni klik i to je to!Odmaras glavu dok igras i nekako mi je gejmplaj fluidan,dok je PoE susta suprotnost,barem u mojim ocima!Jedna i druga su ako ne odlicne onda vrlo dobre igre u svom zanru!Sto se tice finansija zaradjuju vrlo dobro i jedni i drugi,inace ne bi radili to sto rade!

Poslednja izmena:
Kripp se navukao na Hearthstone :)

PoE je bolji od Diabla 3. Diablu fali content i to debelo kao i nove klase. Nedostatak PvP je prica za sebe. Da ta igra ne nosi ime Diabla ne bi dostigla ni desetinu popularnosti i PoE bi tek napredovao.

ne igra on vise poe :)

pa dobili su normalnu velicinu stasha :)
i bez da daš dinar stash ti je veći nego u d3. vala da može stash da se širi u d3 ja bih mesečno plaćao i širio ga u nedogled.

sumanuto mali stash je nešto što najviše zameram ovoj igri. i nedostatak sadržaja. gameplay je odličan, najbolji u klasi. čak i to što nemaš skill tree nije strašno, kul je i ovako, ne mora d2 fazon. nedostatak pvp-a meni iskreno nije nedostatak u pvp ne bih ušao ni jednom, ovo je pve coop igra.

i sad ima citava 3 akta :) a diablo ima 4 i dobija se peti u exp. znaci imace 2 vise od poe :)

edit: Raso ako hoces onakve legendary kao sa onih screenshotova moras da koristis character editor :)

Pa nemam pojma dal treba,al za sad mi ispadaju solidni leg non stop sa nekim ludim statsima za 22 level i normal act 2:p
IMG_20130903_212721.jpgIMG_20130903_185902.jpg

i ja sam jako dugo igrao d2, keca nisam baš... imam jednog druga koji mislim još uvek ima keca na kompu :D

d3 je brz, dinamican, pun akcije na endgame nivoima, sve je to super, gameplay odlican, zvuk, muzika, sinematici sve na nivou, ali avaj kad predješ celu igru za 3 dana. nema sadržaj. stvarno mi nije jasno šta im je teško da naprave jednom mesečno content patch i samo napišu: od ovog patcha će se tu i tu, lupam weeping hollow, pojavljivati pećina sa 4 nivoa. naprave neku random pećinu i stave je. malo bar da promene nešto i dodaju, da ne bude baš toliko jednolično... ne tražim ja ceo akt.

Kazu vec su postigli na konzolama paragon 100 varanjem i likove sa milionima helta i brutalne iteme....

Zato me raduje sto ovde nemamo offline mod.

Joj ljudi ja jedva cekam ekspanziju. :)

Naravno da mozes da igras online. U tome i jeste poenta. I prati malo stvari pa onda bacaj komentare.

Po tome im brawling trenutno gubi poentu, udjes da odigras pvp, udje ti lik sa 10000helta i cao zdrao :) Upravo je moldran pricao o tome.
Konzola je cisto da igras kuci sprdas se i to je to. Nema uporedjivanja i drugih stvari. Prosto... Ne vredi to te pare.

Ne vidim logiku trkanja ovih po twichu paragon 100 bla bla... Sad na kraju neces ni znati ko je varao ko ne. Sve gubi poentu. Veliki fail.
na pc-u ne moze da bude tako. svi online heroji se cuvaju na battle netu, svi ofline heroji se cuvaju na hard disku. sa offline herojem ne mozes da igras online. tako je bilo sa d2 igrao sam online godinama. sta su oni brljali sa konzolama iskreno me ne zanima, voleo bih da im sve to propadne. ako su dozvolili online igranje sa offline herojima onda su oni malo cuknuti uglavu: http://www.youtube.com/watch?v=xUSXV_Vc9eM

Poslednja izmena:
Evo polako igram na xboxu i bas mi se svidja:p da li zbog dropa il sta znam, al ovoliko se nisam radovao kad padne leg odavno:p

PARAGON100-200CHART_zps80b2318f.jpg

taman za deset godina :D

Nazad
Vrh Dno