Šta je novo?

Diablo 3

Reaper Of Souls, sviđa mi se! :)

Da li to možemo da namirišemo Malathaela, koji se vraća kao Archangel of Death?

Poslednja izmena:
..And at the End of Days, Wisdom shall be lost (Malthael disappeared)
as Justice falls upon the world of men. (Tyrael, the "Falling Star")
Valor shall turn to Wrath-- (Corrupted Imperius)
and all Hope will be swallowed by Despair. (Auriel vs Rakanoth?)
Death, at last, shall spread its wings over all-- (Who is "Death"? Malthael?)
as Fate lies shattered forever. (Itherael killed?)

Izgleda da se Blizzard izlajao na nekom od concept artova Malthaela, imao je atribut "Malathael (Good)" ali su brze bolje uklonili.

Poslednja izmena:
jeli ti moze da se kupi sa parama sa balance?

knjiga ne, na zalost :(
samo igre mogu sa Bnet parama.

Knjiga uopste nije skupa, al shipping sa amazona je u najjeftinijoj varijanti 8$ al tu se ceka 20-30 dana.
Za brzu varijantu 8-16 dana je 12.5$
a za 2 dana je 30$

ako bi narucivao mozemo zajedno, pa uzmemo ovaj srednji shipping za 12$

Edit : mada ako nisi u Bg-u i ne isplati se, jer bi onda morao neko da salje postnetom :)

Poslednja izmena:
kakvih sve ludaka ima :D

Jel jos neko dobija gresku pri login: There was an error retriving licenses on this account ?
I onda posle te ide jos jedna THere was an error during game account logon.

Edit: Kontaktirao support, kazu da dosta accounta ima problem sa tim... Do njih je, popravice uskoro.

Poslednja izmena:
Paragon 2.0, zanimljivo, izgleda da će i taj deo igre dobiti major overhaul...:)

What's your opinion about character diversity in the game? Does skill system implemented in Diablo III serve its' purpose as a major customization feature for characters in game?

What I like about our Skill System is that it gives players a cool toolbox. There should be a role for every skill, a reason for every build and for the most part I think this is working out. We are seeing some common builds for sure, but in the age of wikis and reddit, it is natural for players to gravitate to "one build to rule them all!" but it is not the only way to play. We also hope Paragon 2.0 will shake things up.

http://diablo3.net.pl/d3/Nowosci/1202,Interview-with-Josh-Mosqueira.html

Hoce li ljudi koji nisu mogli (a kupili igru pre izlaska) da igraju igru onih prvih famoznih par nedelja dobiti neki popust na ekspanziju :) ?

da, i dobice besplatan novi Simcity :)

mislim da ne moze, jer je ta verzija bila nesto jeftinija

Crusader je nova klasa, evo par slicica dok ne izadju bolje:

xp1050795.jpg.pagespeed.ic.Ped0Tpv0IK.jpg

452ebd7b-729e-4064-ac28-f537fb580abf_400.jpg

621757_10152168511369478_1749185200_o.jpg

Poslednja izmena:
http://www.eurogamer.net/articles/2013-08-21-live-blizzard-gamescom-conference

xaz.png

http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/7961416762?page=1

Loot drops less, but the drops are better and more meaningful.

A new artisan in Reaper of Souls can transmogrify your items - so you don't have to sacrifice your look for more power.

New level cap of 70, so every class gets more skills, runes.

Loot Runs are 15-20 minutes dungeons that are completely randomised.

Paragon 2.0 - there are three big changes. It's now account wide, so all your characters will benefit. And there's no longer a cap.

i... One last surprise! It's the gameplay trailer - which isn't that exciting for you as there's no stream (sorry) :D

Poslednja izmena:
evo i za nas :)

[youtube]Cb7QJwQ58T0[/youtube]

Poslednja izmena:
samo jedan akt i jedan heroj. Nadao sam se da cemo dobiti bar 2 akta.

svidja mi se sto nema level cap za paragon, to plus sto se prenosi na sve heroje je super kombinacija. Da je bilo koja od te dve promene zasebna, bilo bi lose. Ovako je idealno.

pa ok je u neku ruku. dobijamo jos 10 base levela sa novim skillovima, videcemo sta ce tu svega biti

edit: jedna slika loot 2.0

dzop83qu.jpg

Poslednja izmena:
znao sam da treba da rasprodam monka pre gamescona godamnt !!:D

Uh, uh... Kakav CGI! Blizz je tu uvek prvoklasan, stvarno. Ajd' nadamo se da ce igra da pruzi u globalu malo vise nego pre... Znaci nisam je igrao ihahaaaa :D Vreme je da ponovo pocnem :D
A jel postoji neka informacija, tj da li je neko procitao, kad bi trebao da izadje exp?

zasto li je ovaj item account bound kad nema marquize gema u njemu

nema jos te informacije

ja bih sto pre, ali mislim da ce to tek u 2014.

Paragon nema cap.

Cist dokaz da je MF sarena laza u Diablo 3.

kako sarena laza, dobijas mnogo vise rare i legendary itema sa 600% mf nego sa 100

igrao sam dovoljno da vidim razliku

^
Nego sta je,nego sarena laza!Juce igrao na MP1 sa monk-om cisto iz sprdnje!Ispala mi 2 leg-a bez ijednog NV-a!Pre ce da ispadne neki uber item na nizem MP-u nego na MP10!Meni za 1000h igre svi vredniji itemi su padali dok sam igrao na MP6 ili 7!
Ova ekspanzija stvarno obecava!

Poslednja izmena:
Obecava da cu dosadasnju opremu moci da prodam vendoru!

Nazad
Vrh Dno