Šta je novo?

Diablo 3

^
Odlicno,bitno mi je samo da probam kako to funkcionise,pa ako mi se svidi da se "isprsim" za gear!Mada nema bas neke ni ponude na AH-a sto se tice Burize!Izgleda da bas retko pada!

Poslednja izmena:
pa on pada na nightmare, a ja nikad ne bih dao +100mil za low level item
bio mi pao onaj hamburger, prodao sam ga za 50mil lol

pa to je mali chance, jedino 14-15 valjaju

Sta mislite ako ekspanzija bude oko 4000 din, a zlato u igru se kupuje u bilionima za saku dolara da li ce uopste moci da se zaradi preko RMAH prodavajuci nove iteme iz ekspanzije da se vrati ulozenih 4000 i da se zaradi preko toga?

Ja koliko mogu da procenim zlato ce do ekspanzije postati toliko jeftino da bilo kakav item da se stavi na RMAH takav isti ce moci da se kupi za zlato u protiv vrednosti 2-3 puta manjoj ako se gleda u evrima.

Ja cu zbog ovakvog stanja u kakvom je trenutno diablo, dobro razmisliti dali cu uzeti ekspanziju.

ja cu uzei.... ipak je to, pa diablo... ako nesto ne valja cekas da isprave... inace, koliko dugo smo bez patch-a? prave verziju za konzolu i zapostavise pc verziju skroz?

yup

uzeh Mempo sa 4cc za 250mil... ***a mora barem za nesto da se proda :p

ma rekli su da nece da radi nikakve vece patcheve.. radi se na expanziji, trebalo bi da je najave na gamescomu, ako ne tu, onda na blizzconu

[youtube]trvN0rfqQX0[/youtube]

[youtube]Tb3QNOg13cM[/youtube]

Znaci ne verujem sta gledam, ovi ko mala deca se raduju i smeju svakom potezu.

Valda sada kada su zavrsili konzolnu veziju D3 da ce konacno da se pozabave igrom na PC-u jer ipak im je tu glavna lova i ako konacno nesto ne preduzmu ima da izgube i ovo malo igraca sto im je ostalo. A za expanziju ocekujem da urade mnogo vise jer ako imalo bude kao ovo sto smo do sada videli u D3 onda ne vredi ni jednog evra da se da za expanziju.

Koje pljuvanje po komentarima :d, tipa "prodane duše", "prodali nam betu", "PC igrači poslužili kao beta testeri"... iskreno ovakva zezancija meni izgleda bas primamljivo.

ovi ko mala deca se raduju i smeju svakom potezu
To sam ja prvo primetio!Nije mi jasno sta je tu smesno?Pokusavam da razumem,ali mi ne ide!Sto se tice PC verzije imam neki utisak da su zavrsili sa njom!Ekspanzija je jedino sto moze da unapredi sam gameplay,mada gotovo sam siguran da nece nista biti bolje i da ce sve biti isto,sem mozda novih mapa!Prica ovde nije ni bitna!

Pa to onda znaci da ps3, ps4, xbox360 i xbox one da mogu da kupe po jedan primerak igre i da njih cetvoro pikaju on line na jednoj istoj konzoli. *** to bas nije uredu jer igra ce ih kosta isto koliko je i nas kostala za racunar.

A sta onaj lik prvi sto igra sa barbom kaze, ne odgovara mu da su mu ruke na tastaturi rasirene ali zato je dzojstik pun pogodak. Pa di ce on sa onolikim cevapima da igra na dzojstiku, taj ima da stisne sva cetiri dugmeta istovremeno, a da ne govorim da im je sada interesantno kada su na pocetku a videcu ih da li ce se tako konzolasi raduju kada dodju na inferno i tada se postavlja pitaje kako ce oni moci da izadju na kraj sa mp10 i nekom elite.

Nemam nista protiv konzola jer ih sam imam da ne bude da imam nesto protiv konzolasa.

To sam ja prvo primetio!Nije mi jasno sta je tu smesno?Pokusavam da razumem,ali mi ne ide!Sto se tice PC verzije imam neki utisak da su zavrsili sa njom!Ekspanzija je jedino sto moze da unapredi sam gameplay,mada gotovo sam siguran da nece nista biti bolje i da ce sve biti isto,sem mozda novih mapa!Prica ovde nije ni bitna!

I jos sada kada sam video na ovom drugom snimku da barb moze da se kotrlja da monk radi zvezdu, ma daj te molim vas sto pravite od ove igre jos vecu smejuriju nego sto ona to jeste!

Ma neka bude novih mapa ali neka ne bude kao sada 4 acta i cao zdravo, neka se sada potrude da to bude malo vise i da ubace taj loot 2 sistem za nove iteme jer ovo je sto smo do sada igrali bas beta.

Poslednja izmena:
stvarno, ne znam sta se cere ovako, ko de b ili. ne trebaju gameplay da menjaju, cak ni skillove, samo neka dodaju dovno nove aktove i milina...

I jos sada kada sam video na ovom drugom snimku da barb moze da se kotrlja da monk radi zvezdu, ma daj te molim vas sto pravite od ove igre jos vecu smejuriju nego sto ona to jeste

Objasnili su ranije zašto je to moralo biti ubačeno. (taster za ''aktivni'' dodge) U većim frkama na većim težinama, džojped nije dovoljno precizan i agilan za izmicanje (nema ni kursora, nije click 'n' point upravljanje nego smerovima na džojpedu) kao miš i tastatura pa su morali da smisle neku caku za beganje iz opasnih situacija.

Na Blizzardovoj stranici vezanoj za predstojeći gamescom nema nijedne jedine reči vezane za PC D3X. :trust:
http://eu.blizzard.com/en-gb/company/events/gamescom-2013-schedule.html
http://eu.blizzard.com/en-gb/company/events/gamescom-2013-article.html?id=7

Poslednja izmena:
Cinematic za exp će biti "iznenađenje" (ako ga uopšte bude bilo:d).

Nece biti cinematic pre Blizzcon-a, tako nesto cuvaju za svoj event, ako tamo ne bude neki cinematic i neka špika onda nema expanzije pre 2015.

Poslednja izmena:
http://www.wowwiki.com/Dark_Below

Mnogo vise vuce na WoW ekspanziju nego D3. Tj. ekspanzija sa Queen Azsharom. Jedan od primera, monster sa titulom the Fiend of Dark Below koju Nage tj. Azshara kontrolise:

Ozumat.jpg

Poslednja izmena:
cuti, pusti me da mastam :p

Prilozi

• scr.jpg
    scr.jpg
    442.2 KB · Pregleda: 74
Poslednja izmena:
Zar ne treba nas account da bude izvucen za Beta testiranje da bi to uopste radilo? Ne pomaze nam setup bez toga. :p

samo instaliraj i uloguj se, i pojavice ti se beta u accauntu :D (meni se pojavila samo na US bnet accauntu, na EU jos nije, ali to je zato sto za EU valjda nisu ni "zvanicno" pustili betu)

Sad videh na TeamLiquidu. Jesi pokusao:

DfbTr2n.png

EDIT: Nevermind, vidim da imaju posebno Region na loginu.

Poslednja izmena:
vec mi stoji UK.
ali totalno je nebitno sto nemam "betu" na akauntu, sve radi lepo.
To je neki problem sa njihove strane.

secam se kad sam uradio Hots preorder i onda dobio betu, prvo nije bila vidljiva uopste a mogao sam da se ulogujem i igram, pa je onda posle nekog vremena bila vidljiva na mom US akauntu a na EU nije...

Au, 85MB RAMa uzeo, sad ce poceti pljuvanje kako je gore od Steama :p Svidja mi se sto je povezano sa ingame chat, ne razumem zasto su telefoni dobili ove mogucnosti pre samih PCa. Nadam se da ce da nastave da dodaju features.

EDIT: Nema ingame chat, moja greska. Mislio sam da mogu kontaktirati ljude na online listi.

Poslednja izmena:
Trenutno nije moguć chat, ali će, ako sam dobro razumeo, i to dodati... :)

najs

Vrh Dno