Šta je novo?

Diablo 3

^
E tu si upravu!Sa ovom ekspanzijom cemo svi igrati ispocetka!

Standardni blizzardovi potezi od kojih se meni iz godine u godinu povraca.... Samo pogledaj DMG na tom oruziju sto je postovan, 3x je veci od sadasnjeg. Obican plavi item ce biti bolji od nasih uber rare 2b itema...

Cinematic trailer me uvek nalozi na igru a Blizz-u to uvek uspe.
Nadam se da ce novi ACT biti veci (bar po lokacijama) od do sada najveceg. Cim sam video novog heroja odmah sam pomislio neki copy/paste Paladin.

Onaj item sa slike je verovatno modifikovan tj. ima u nazivu neke 2 zvezdice a i oni statsi su drugacije obojeni pa zato je valjda account bind.

Sto se vise bude blizio izlazak exp. to ce cena padati itema.

Standardni blizzardovi potezi od kojih se meni iz godine u godinu povraca.... Samo pogledaj DMG na tom oruziju sto je postovan, 3x je veci od sadasnjeg. Obican plavi item ce biti bolji od nasih uber rare 2b itema...

Naravno. Moraju da obezvrede sadasnje iteme da bi svi koju su navikli da imaju opasne likove ako hoces da im i dalje budu opsani moraju da daju 100-200 evra ili da igraju sledecih godinu dana.

Dakle stvar je jasna, sve se vrti oko ekologije. U nemogućnosti razlaganja i rastapanja nuklearnog otpada (soulstone) naizgled savršena arijevska rasa (anđeli koji žive na nebu i gledaju na sve ostale s visine) nisu našli ništa pametnije nego da ga na kvarnjaka uskladište i uvale drugima koji žive pod zemljom. Ovima dole, podzemljašima, se to naravno nije dopalo i eto belaja. (I posle neki kažu da je ova igra ''prešarena'' i da nije dovoljno realistična...) :D

Novi Puzzle Ring lev70 i takođe account bound. (možda ima veze sa trenutnom verzijom igre, a u finalnoj neće biti)

Prilozi

• arreat_d3_ros_pk_16.jpg
    arreat_d3_ros_pk_16.jpg
    57.4 KB · Pregleda: 70
Wow, random pljuvači su već počeli da truju temu...

No, dosta infoa i sličica na Diablofans:
http://www.diablofans.com/news/1975-d3s-expansion-reaper-of-souls-was-just-confirmed/

New Feature - Loot Runs

15-20 minute completely random dungeons!
Random weather!
Random enemies!
Random boss!
Loot 2.0
A comparison was given between how items in Act III drop now and how they'll drop in the expansion:

Now: 256 white, 399 blue, 275 yellow and one legendary items.
Then: 73 white items, 266 blue items, 83 yellow items and 7 legendary items!

@kull
Već je neko rekao, acc bound su jer su enchantovani kod Mystica...:)

Poslednja izmena:

Prilozi

• c1.jpg
    c1.jpg
    148 KB · Pregleda: 57
  • c2.jpg
    c2.jpg
    149.8 KB · Pregleda: 53
  • c3.jpg
    c3.jpg
    152.9 KB · Pregleda: 55
  • c4.jpg
    c4.jpg
    138.2 KB · Pregleda: 52
  • c5.jpg
    c5.jpg
    104.1 KB · Pregleda: 51
Poslednja izmena:
Paragon Points can be spent on various status like STR/VIT/DEX/INT, movement speed, crit chance, etc.

Sve u movement speed :)

Bonuses are retroactive. I.E. If you have two p100 heroes right now, the current plan is that you'd have 200 points in ROS.

Pratim sta Lylirra pise, za sada ona jedina daje neke zvanicne informacije
https://twitter.com/Lylirra

Poslednja izmena:
@kull
To su verovatno samo place-holder ikonice... :)

@DBraveZ
Eh, kada bi podigli malo cap za MS... :D

Dobijemo 5 minuta cinematic trejlera, a minut i po gameplay trejlera. Prioriteti. :)

ajd ajd, vec postoji playable demo, cepaju ljudi na gamessconu :)

Mozda je i dobro sto nemamo bolje snimke demoa, posto verovatno 90% ljudi gleda sa nostalgijom na prve gameplay snimke/prezentacije/betu Diablo 3 naspram kako se zavrsilo. :D

Salu na stranu, jedna pozitivna stvar: atmosfera izgleda da je mracnija. Izgleda da vracaju neke stvari sto su ocigledno zeznuli, a sto je Blizzard North mnogo bolje odradio (atmosfera, alokacija statova, itd.)

Poslednja izmena:
ja se iskreno nadam da ce ovo kostati max 15e .... jer ocekivati od ljudi da daju vise od toga posle Diablo 3 izlaska i celog ****** koje je islo iza te bete je smesno .... ja realno ne dam blizardu ni dinara vise ....

ja se iskreno nadam da ce ovo kostati max 15e .... jer ocekivati od ljudi da daju vise od toga posle Diablo 3 izlaska i celog ****** koje je islo iza te bete je smesno .... ja realno ne dam blizardu ni dinara vise ....

bice 40evra kao i Starcraft 2 exp.
Uzimam preorder prvi dan kad puste, u poslednja 2 meseca sam dobro napunio bnet balance :-devil-:

bilo bi lepo da kao i za hots omoguce betu onima koji odrade preorder

Loot runs je odlicna novina, fully randomized 15-20min dungeons je ono sto sto je bas falilo.

Poslednja izmena:
Ne verujem da ce biti beta zbog ociglednih razloga. Mozda bude neka kratka closed/open beta sto bi se bazirala na demo-u sa Gamescoma, ali definitivno nista nalik na vanilu.

Poslednja izmena:
nece biti ispod 40e to je sigurno osim kasnije posle izlaska pa kad budu neki popusti i akcije.
a bnet balance je pun i ceka da se izprazni xD

Dobro a sta ce biti sada sa postojecim karakterima koje imamo u igri? Jel se oprema premnoci u sledeci deo ili kako? Ako ne da skidam opremu sa monka i wd-a i da stavim na rmah da se rasproda dok jos ima vremena jer ionako ne igram vec neko vreme!

sad je kasno da stavljas. mislim ja sad ne bih nista kupovao za pare, kad imam ove informacije (mada ni dosad nisam nista kupio za svoje pare)

ako ne igras rasprodaj sve... Kad izadje RoS bice itema lvl70
ako ne mozes da prodas za evre, prodaj za gold..
ja cu da ostavim na jednom heroju opremu jer mi se igra i narednih pola godine do ekspanzije.
A skoro sam krenuo da igram hardcore, stigao sam do p18 :
http://eu.battle.net/d3/en/profile/DBraveZ-1254/hero/23075138

ako je neko radio ubere na hc neka se javi :)

Poslednja izmena:
Imam problem. Reinstalirao sistem i sad ne mogu da instaliram Diabla. Skinuo nove drivere za graficku i nista. Stalno mi izbacuje da nemam minimum potreban za igri,a dobro znam da sam ga imao pre 2 dana :). Stalno mi izbacuje ovo = BLZBNTAGT000009CF. Ako neko ima ideju sta da radim...

A sta ce biti sa karakterima, jel oni ostaju tu gde su sada izlevelovani ili ce se sve morati ispocetka pocinjati da se leveluje? Posto ionako vec neko vreme ne igram D3 pa kontam da ono sto mogu od opreme da rasprodam a ono sto ne da ostavim pa prodam ceo nalog jer ne vidim svrhu vise da ga cuvam kada ga ne igram.

Poslednja izmena:
to ostaje sve, leveli, paragoni...

ostaju tu gde su, nista se ne menja. samo sto ce svi paragon leveli da se resetuju i moci ces da ih ponovo prebacis na iste heroje kao sto su imali, ili sve da prebacis na jednog, ili da sve raspodelis ravnopravno na sve heroje koje imas

Ne znam ja ko je ovde vise random ti ili ja. Ja sam ovde od pocetka. So calm down...

To što nisam preterano aktivan, ne znači da nisam tu od početka...;)

Iz zvanične najave:
And test your mettle in all-new game modes—including Loot Runs and Nephalem Trials—designed to provide players with a highly replayable (and highly rewarding) end-game experience.
Valjda će nam reći nešto više o Nephalem Trails, u toku Gamescoma.:)

Znaci kada se uzme expanzija tu ce biti svi ovi likovi koje sada imam ali onda ova opreme ce biti bezvredna sto sada imam. A ni gemovi ako dobro kontam nece moci da se prenesu ili ce moci?

nece biti bezvredna, moci ces cak i da je unapredis sa mystic artysan

Nazad
Vrh Dno