Šta je novo?

Diablo 3

Izgleda je Diablo na benchu u fazi umiranja!:DDanas u par navrata sam imao 0 aktivnih prijatelja,sem jednom kada sam usao bio je DBravez!Malo je i mene smorio,igram sve u etapama od pola sata!

Naravno da je u fazi umiranja kada si se svi zivi smorili, na cega se igra svela samo na grind grind i jurenje paragona sa jednim ili vise likova. Drugo da u igri ima neke aktivnosti neke nagrade za ulozeno vreme, novi itemi, nove mape nova desavanja igra nebi bila mrtva nego bi bila puna.

Samo koliko mi se puta desi da odem na public games i udjem i vidim da su zavrsili izadjem i udjem u sledecu ali me igra vrati u onu prvu partiju gde je sve vec ocisceno na mapama i tako po par puta. Ne samo da su nasi ljudi poceli da posustaju sa igrom nego skoro pa svi je napustaju samo iz razloga jer te igra ne nagradjuje dovoljno za tvoj trud i ulozeno vreme a nema ni novog sdrzaja koji bi igru za trenutak ucinio interesantnijom.

Ovu igru sada moze samo da spasi expanzija i to pod uslovom da izadje do kraja godine sto svi znamo da nema sanse da se dogodi.

Poslednja izmena:
Ja i to sto sam online uglavnom sam na AH, uvecavam zalihu golda... zaista nema sta da se radi za nekoga ko je dosao do p100, a da ne pricam ko ima vise od jednog.
HC je zanimljiv al me nekako mrzi da krecem od nule tu

Kome se igra nesto da je slicno Diablu, toplo preporucujem ovo :
The Incredible Adventures of Van Helsing

Bice novih stvari u D3, u to ne sumnjam, ali ne bas uskoro.. Neke ozbiljnije najave cemo dobiti tek na Blizzconu, a to je u novembru

Ja deinstalirao igru pre neki dan... Nema vise uzivanja... Udjem u igru i vidim da mi se jednostavno ne igra, a i desava se sa publicom ono sto je Kornjaca napisao gore... Nemas sta vise... Sve je isprobano i predjeno, a upgrade je nemoguc od itema u samoj igri... Samo AH, i to da se uplate pare pa od njih da se kupi ili item, ili gold za item... I tako u krug. Posto sam procitao da ne planiraju nista pametno i novo da izbace ove godine, mislim na nema svrhe da mi 15GB bude zauzeto od igre koja mi vise ne pruza uzitak.

odlican intervju, sutra ce i part 2.
Flux je otprilike jedini novinar koga cenim, prava pitanja i ne uvlaci se u dup3 blizzardovcima. Volim da slusam njegove podcaste
Onaj intervju od pre neki dan na twizzcastu je jadan.

^ Apsolutno se slažem :)

Inače, zanimljivo je videti koliko oni zapravo stvari\ideja testiraju, i ako nisu zadovoljni, prosto ih odbace i rade novu "iteraciju"...
Iz ovog intervjua vidimo da su testirali klasičan Infinite Dungeon, iz DiabloFans intervjua smo videli da su probavali dosta raznih PvP modova, i ponovo sve odbacili jer nije dovoljno dobro...

Ja i to sto sam online uglavnom sam na AH, uvecavam zalihu golda... zaista nema sta da se radi za nekoga ko je dosao do p100, a da ne pricam ko ima vise od jednog.
HC je zanimljiv al me nekako mrzi da krecem od nule tu

Kome se igra nesto da je slicno Diablu, toplo preporucujem ovo :
The Incredible Adventures of Van Helsing

Bice novih stvari u D3, u to ne sumnjam, ali ne bas uskoro.. Neke ozbiljnije najave cemo dobiti tek na Blizzconu, a to je u novembru

Ma i ja sam tu non stop ali nesto u poslednje vreme nemam toliko volje da igram. A sto se tice AH tu stojim jako slabo niti mi se ovako nesto prodaje a sada da jurim neku opremu pa je preprodajem to jedino bas ako na trcim na nesto pa uzmem za male pare a sada da provodim vreme njuskajuci po AH za neki itemima mislim da bas nisam toliko sposoban u tome. Znam i ja da ce biti novih stvari u D3 ali nista u skorije vreme sto bi opet jedno vreme drzalo paznju, oni treba da imaju od peca do peca vec spremljene neke stari koje bi izbacivali periodicno da drze igracima paznu ovo je samo mazanje ociju praznim obecanjima.

Sto se tice Van Helsinga stvarno odlicna igra ali nazalost sam je presao.

Jel neko ima ovakav problem???

Screenshot004.jpg Screenshot005.jpg

Malo pre sam hteo da odigram koji run i dobijam ove dve poruke a nije da je sifra pogresna nego ko zna u cemu je fora?

Nije mi jasno kako to tako odjedared? Jutros sam igrao i sve je bilo ok a sada odjedared problem sa slike!

Evo sada sam probo ponovo da se ulogujem i jos uvek mi izbacuje isto. Sacekacu jos malo ako ne bude nista bolje onda cu da saljem tiket.

Poslednja izmena:
Ovako kako sam preleteo ima jako dobrih predloga, jeste da je za primer uzet Barb, ali ovako nesto bi trebalo da bude u expanziji.
Mada sve se plasim da ce neki mali deo ovoga mozda uzeti za neki patch u exp. a da ce sama expanzija biti blagi prosek.

sve je lepo zamislio lik i napravio osim ovo oko mf i gf da makne od paragon kao da je tesko ovih dana doci do p100 brzo

ni meni se ne svidja skidanje mf sa paragona.
Obrazlozenje da "ljudi izbegavaju da igraju ostale klase kad jednom nabace p100 jer krecu sa mf 0" mi je bas lame... deluje kao da je to zelja nekog ko je bas bas lenj.
inace bas se brzo leveluje ovih dana.. Trenutno sam p98 sa monkom, imam 196h sa njim. Igrano bez 1-60 boosta, sve polako natenane :) i svo vreme od 1 do 98p bez crvenog gema u helmu, bez helfire ringa, leorica. Znaci nikakav exp boost.. samo mp10 4-party sa dobrim dps-om.
Znaci ko bi nabacio gem i hf ring, i recimo da ne gubi vreme na ubere i slicno, mislim da moze opusteno za 150h do p100.

Ali ostatak posta mu je prilicno dobar.
Ove ideje sa sestom runom na skilovima, koja bi se popunjavala sa runom sa itema mi je odlicna.

narode, jedno levo pitanje... gde kupiti ključ po najpovoljnijoj ceni? Ne kupuje mi se retail, ne kupuju mi se ključevi sa rasturenih retail kopija. Ne igram puno ali bih želeo da imam kopiju i na bratovljevom kompjuteru.

Hvala.

Trenutno imaš akciju u GameS-u i Computer Land-u, 3999din.

Jeftinije od toga nećeš naći, jedino da juriš korišćen b.net nalog, na oglasima...

imas opciju za izgubljeni autenticator i onda reset preko maila i ja jednom tako zaboravio da backup id broj

tacnije kad se probas logujes na bnet sajt i kad ti trazi code da uneses od autenticator idi na "I didn’t attach an authenticator to my account"

mislim da je ovo najjednostavniji nacin:
aktiviras sms protect, i onda preko njega uklonis autentifikator. Posle toga mozes ponovo da ga instaliras.
Tako sam ja odradio za 2min kad sam menjao telefon.

mislim da je ovo najjednostavniji nacin:
aktiviras sms protect, i onda preko njega uklonis autentifikator. Posle toga mozes ponovo da ga instaliras.
Tako sam ja odradio za 2min kad sam menjao telefon.

ako mu nije aktiviran vec ne moze ga aktivira jer se mora loguje na bnet a to on ne moze dok ne makne autenticator

Prilozi

• D-lore.jpg
    D-lore.jpg
    61.9 KB · Pregleda: 104
hvala puno za upload dbravez :)

inače, našao sam papir na kome mi piše restore code. napisao sam ga na konceptu najtežeg ispita na faksu koji sam položio :D

Vrh Dno