Šta je novo?

Diablo 3

Smesni su skroz, opet inflacija i sve sto ide uz nju. Bolje da srede malo igru samu, nego sto sredjuju RMAH i dalje imam cuveni rubberband issue :S:

Morali bi da podignu cap na GAH sa 2bil na jedno 2000bil, ovako ce svaki bolji item da zavrsi na forumu ili rmah.

Negde su rekli da imaju to u planu, ali da nije jednostavna promena, pa zato odlažu (u tom stilu).

Dobro, ne baš na 2000 bili, ali na jedno 100 bi bilo lepo :D

jedva sam se setio kako se zove sledeci broj, milion, bilion i na red u Diablu 3 dolazi TRILION :D

da vadimo novcanice iz stasha :D

Bolje da promene naziv iz Gold u Copper. Mada zlato im je trenutno toliko bezvredno da je to smesno.

Ni botovi tu nisi toliko krivi koliko expoiti u nekoliko navrata od pocetka igre. Jeb.... ti botove kad za 5 minuta expolita lik moze da napravi 100000000000000000000000 golda.

Dodje i meni da pocnem da botujem i ovako je samo igra postala smesna!Nisam igrao vec par dana i nemam ama bas nikakvu zelju da udjem u igru!Trebace tu dosta vremena da se iskristalisu stvari,a dok se to ne dogodi,oni "posteni" igraci ce verovatno i bataliti samu igru!

Bolje da promene naziv iz Gold u Copper. Mada zlato im je trenutno toliko bezvredno da je to smesno.

Ni botovi tu nisi toliko krivi koliko expoiti u nekoliko navrata od pocetka igre. Jeb.... ti botove kad za 5 minuta expolita lik moze da napravi 100000000000000000000000 golda.

Onaj gold dupe exploit je bio samo na NA serveru, a dupovano zlato su povukli iz sistema...

@bro82
Ako si se zasitio, lepo napravi pauzu... :)

Ne da je doslo do zasicenja nego do prezasicenja od igre. Udjem u igru kao da postavim neku opremu na AH da se kao prodaje jer se vise nista ne moze ni prodati osim ako nije bas neki ultra mega giga item.

Udjem u public kao da odigram koji run ali toliko ima malo igraca u public da to nije normalno na cega se ova igra svela. Ili je partija vec gotova u public to jest ocisceno je to sto se da igrati ili su *****i u partiji gde svaki hoce da bude lider i vuce na svoju stranu, a jos kada vidim barbove sa ww kako serkaju i samo trcakaraju po mapi a nijednog neprijatelja nisu ubili do kraj nego ga samo malo zakacili i vec trce dalje u takvim situacijama samo izadjem napolje.

A da ne govorim da RMAH ima neki problem ili je to mozda do mene pa izbacuje stalno gresku 32309 a pre toga sam dobijao 32105. Jel jos neko ima ovakav problem na RMAH, ajde probajte pa javite da znam da li je do mene ili je do njih.

^Ako su to tvoji utisci, lepo pauziraj do Loot 2.0 patcha, taman ćeš se i uželeti...:)

Ja, trenutno, igram par nedelja, pa ne igram par nedelja, i sve tako...ne može igra da bude sveža kao prvog dana, igram kada mi se igra, pauziram kad mi se ne igra, i tako u krug. :)

Jedini, ali bukvalno jedini razlog iz koga ja igram skoro svaki dan po sat-dva je sto slusam audio books dok igram. Jer je D3 jedina igra koji imam koju mogu da igram na autopilotu a da se skoncentrisem na knjigu.

Dobar rare item vise se ni ne nadam. A legendarije kupim sa zemlje i pratvaram u brimstones vec mahinalno.

Bilo mi je lako opremiti Wiz-a posle WD ali kako cu ovde Dex i Str likove da opremima, a necu da prodajem Int gear, nemam pojma.

Pero jel igras archon wiza ? Ajd okaci link da vidim koju opremu imas, pokusavam da napravim archona za mp10

nije problem reflect ako imas life steal oruzije + blood magic.
Problem je sto ti treba oko 400-450k unbuffed :)

odlican je archon sad kad su povecali monster density, ali mora da se igra sa dobrom ekipom za mp10.
Cm wiz, pa onda stavis coold blooded umesto unstable anomaly na tvom archonu, i monk sa cyclone + overwave.
Ubaci jos jednog firebat wd-a i mislim da trenutno ne postoji efikasniji farm.

ako nekome treba cm wiz... laganica chill na mp10 :)

Ovo nisam očekivao pre Blizzcon-a, stvarno smrdi na Exp cinematic... :D

Cinematic koji nagovestava gde je Adria otisla i koristi nju kao glavnog negativca, kladim se. :p

^ +1

Vrlo verovatno...

Buriza + puzzle ring + star of azkaranth na scoundrelu kao followeru mi je pun pogodak. Buriza ledi,puzzle malo-malo pa izbaci goblina, star radi stun kod mobova. Prakticno kao da je u party-ju osrednji cm wiz :)

da, i ja to koristim. bitno je da mu napucas attack speed sto vise. azkaranth sa AS je skoro ne moguce naci, a da je dobar freez.

mada, do 1.08 sam 90% igrao sam na manjim mp, pa mi je koristilo.
od 1.08 ne secam se da li sam odradio solo run

Poslednja izmena:
ja se ne secam kad sam zadnji put vodio followera sa sobom :)

Buriza + puzzle ring + star of azkaranth na scoundrelu kao followeru mi je pun pogodak. Buriza ledi,puzzle malo-malo pa izbaci goblina, star radi stun kod mobova. Prakticno kao da je u party-ju osrednji cm wiz :)

Svaka cast za ovo!Drago mi je da jos ima korisnih saveta!Odmah cu da isprobam!:wave:

ako ti se baca 100mil na burizu...

^
Pa nesto mi se bas i ne svidja taj "build" za scoundrela:D!Kada sam video koliko je buriza...dalje nisam ni gledao!

dacu ti ja celu opremu: burizu azkaranth token i prsten, pa isprobaj par dana, ionako mi skupljaju prasinu..

i stavi skilove kao na mom skundrelu :
http://eu.battle.net/d3/en/profile/DBraveZ-1254/hero/18428997
super je efekat, a i znaci ako igras veci mp.
samo me podseti kad budemo online u isto vreme

Poslednja izmena:
Vrh Dno