Šta je novo?

Diablo 3

to sam i ja primetio danas, kao da su odvrnuli slavinu :)
Nisam brojao ali sigurno sam dobio preko 20-25 legenda, a nisam puno igrao... Od toga IK chest koji mi je bio upgrade za barba i jos par solidnih za prodaju.
Bukvalno padaju na svakih par minuta (mp10 ofc)

Danas se svima nesto posrecilo,pa i meni!Prodao 3 itema i bogatiji za 135 miliona!

@DBravez
i ne zna se koji je gori :) ,barem dobijas brimstone za to xD

Poslednja izmena:
Jel uspeo neko da kraftuje dobar legend?

jedino cain set za HC :)

@ed_hunter

Bolestina braceri, jos max CC. , ja na tvom mestu bi probao da predem na physical res. stack :D, mada i ovako su ti korisni.

haha ma i ja se razmišljam, ali to je mnogo posla... problem je što je enu bio cold, a ja sam nasledio dosta njegovog starog geara (HVALA ENU)
još jedan item me tera da idem na phys:
untitlefgd.jpg

nisu bolesno dobre, ali bolje mi nisu pale da je rolao as umesto int bile bi bombona

Ma opusteno, nisu trifekta, samo nastavi da kraftas. Ja moje int trifekta jos uvek ponovo pravim jer cekam trifekta sa int + vit ili all ress ili pick up ili health globe bonus.

Ja sinoc kraftao onaj mac 62 level. Napravio 200+ komada, potrosio 90 mil golda, i MOZDA uspem da prodam ove sto sam napravio da lice na nesto za 70+ mil. U 200 maceva imao sam 1, ali JEDAN, sa 1000+dmg i to bez soketa.

Poslednja izmena:
i ja sam craftao nekih pedesetak maceva, sve junk

ima manji as (e sad neki monkovi, kao npr Invis i Modz koriste Spear u main hand koji ima jos manji as, ali to su sick itemi)

jel imaš neki sa dex, vit, socket, critical dmg, life steal?

Imam ali nije neki visok dmg:

Na AH trenutno ima slican, skoro isti, samo 100 manje dex za 12 mil buyout, a ima sa 840+dmg skoro isti ali opet sa 100 manje dex za 50 mil byout.

Sinoc sam kukao za maceve, a jutros :

10 k dps upgrade za mene, a najbolje od svega sto je black dmg pa mi % uticu na dps.

wow gz! da je jos ls uh bio bi bombonica prava

Izgleda da ce konacno da dodaju "ladder" sistem u D3. Takodje izgleda da ladder nece imati AH.

Ako ovo naprave mislim da ce u igru udahnuti novi zivot.

Ako bude kao Diablo 2 ladder, verujem da makar 50% ljudi ce odmah preci. Ogromna vecina je igrala Ladder u prosloj igri, veoma mali broj je igrao standard.

ako ladder uopšte ne bude imao ah onda će biti čupavo :D imaće pravi d2 duh. sumnjam da će skroz da ukinu ah, možda ostave ovu za gold, a zabrane za novac. ali ako 50% ljudi pređe na ladder i ladder ne bude imao ah, onda direktno gube prihod od ah...

ako ladder uopšte ne bude imao ah onda će biti čupavo :D imaće pravi d2 duh. sumnjam da će skroz da ukinu ah, možda ostave ovu za gold, a zabrane za novac. ali ako 50% ljudi pređe na ladder i ladder ne bude imao ah, onda direktno gube prihod od ah...

Pa pazi i nece gubiti prihod od AH, na ladder ce ionako ici igraci kojima RMAH ne treba, i ne zele je. Tako da od njih nisu ni imali prihod. A ovi sto ostanu da snabdevaju RMAH trziste sa onim sto pronadju ili craftaju samo ce im povecati profit jer ce biti skuplji itemi na RMAH zbog redjeg snabdevanja. + ima da budu veliki priliv itema kad ljudi krenu da prodaju ovaj gir regularan i prebace se na ladder.

ko je raspoložen da krene od 0 ladder sad?

Ja.

Mislim da ce to biti puni pogodak. Prvo zato sto ce donekle vratiti D2 osecaj da ljudi koriste self-found iteme. Drugo, mislim da ce se MNOGO igraca vratiti sa ovakvom promenom. Ako jos ovo upare sa itemization patchom, sreci nikad kraja :)

zašto, ali zašto je bilo potrebno ravno godinu dana da ova igra krene da liči na nešto? i to sa budžetom koji je toliki da nam se zavrti u glavi kad samo pomislimo....

Bez AH i bind on pickup za rare i legend :)

Bez AH i bind on pickup za rare i legend :)

Ovo bi vec stetilo igri vise nego sto treba. Ako ljudi hoce da igraju self-found, mogu to i bez Blizzardovog menjanja. Bez bind on pickup, mozes da delis stvari sa ljudima sa kojima igras u grupi, to je i bila car igranja sa prijateljima.

de nadjoste tu informaciju, jel moze link ?

Meni bi bio zanimljiv ironborn sistem, nema ah i rmah i svaki item je account bound, znaci nema ni trejda i kupovine preko foruma.
Ladder i ostali sistemi koji traju par meseci mi bas nisu interesantni, mozda bi odigrao jednu sezonu i to je to. Vise volim da mogu uvek da se vratim heroju, makar i posle 2 godine.

I kako ladder da bude self found, uvek ce biti manijaka koji ce da daju stotine i hiljade evra za iteme i da dominiraju. Znaci i tu je resenje da sve bude acc bound.

Mnogo ljudi pored softcore i hardcore trazi i ironbound i mislim da je to prava stvar. Jeste da bi bilo potrebno 5000 sati sa jednim herojem da se napuca za mp 10, ali bi imalo smeka.

Nazad
Vrh Dno