Šta je novo?

Diablo 3

a kontrole ce biti bolje malo prekosutra. hocu da vidim da ubije nemodifikovanog gobilna na mp10 sa joypadom... dream on. ako ce kontrole biti bolje hocu da igramo zajedno pc i konzol igraci da vidimo kome je bolje.

Zar se ne vidi auto-targetting tj. locking sistem u poslednjem gameplay videu sto su izbacili pre par sati? Tako da sumnjam da ce biti ista teze ili komplikovanije od PCa.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=725joku1eAo

Zadnji put kad sam gledao, pojavi se simbol za dugme X kad si iznad/blizu itema. Moguce da se promenilo od tada.

autotargeting na koga od 50 mobova koji idu na tebe :)

edit: odgledao yt video... nesto sporo leveluju, jos nema nikoga sa lvl60? a i prekinuse beliala, da vidimo kako se izbegava kad pocne da baca one poison lopte... ne znam ali meni ovo izgleda smesno

Poslednja izmena:
Pricao si o goblinu. A i 90% igre je svejedno koriscenje AOE skillova. Naravno uvek se moze cepidlaciti jos vise.

jel ima neki video kako igraju CM wizza na joy? :)

sa snimkom na sake igraca :)
Pricao si o goblinu. A i 90% igre je svejedno koriscenje AOE skillova. Naravno uvek se moze cepidlaciti jos vise.
za goblina to ne pomaze, njega treba pratiti, ne mozes stojati i gadjati ga i da svaka pogodi.

cestitam!

a dobio si i poklon od blizzarda, leg item :)

hvala, da znas bukvalno je ispao kad i paragon lvl ...bilo bas lepo :)

Cestitke i od mene.

Malo pre, pravim bracere za Wizarda, i 4ti kraft mi budu ove : :happy:

u *** !
E to je kad nekog s3r3 :D Svaka cast :-devil-:

Gz Alister !

Cestitke za P100 i od mene, nekako je lepse tako kad dodje dok ubijas elitu ili jos bolje mini bossa :)

Bracers su sick!

Nego je l' uspelo ovo do sada da se "izleci"?:trust::)

nisam siguran, mozda mozes da nadjes nesto skrpljeno cisto da predjes i vidis pricu i isprobas igru.
Ali nikad nece skroz izleciti jer je isto kao i WoW, njihovi serveri generisu ono sto je bitno za igru

Hah, ne brini ti za mene, igru sam uzeo day1 :type:
Nego me cisto zanima da li se ista postiglo oko toga (a pricalo se "bice to gotovo za par meseci" :p)

kad smo već kod bracera i sreće, evo šta meni padne na prvi prvcijati craft, ne samo bracera, već bilo čega.
untitled.jpg

Haha, zezas me. LOL

Poslednja izmena:
veceras, dva run-a (tj 1 ipo) 13 leg :D

Prilozi

• Screenshot013.jpg
    Screenshot013.jpg
    863.4 KB · Pregleda: 91
Vrh Dno