Šta je novo?

Diablo 3

Naravno da mu je post obrisan kada sam ga ja prijavio, doduse troll je mene prvi ali nema veze valda se sada nece vise vracati da smara a ako se kojim slucajem vrati da ga svi odreda prijavimo pa ce valda onda dobiti neku kaznu.

@shobot

Svaka cast na dropu i prodaji, item je vise nego odlican. Verovatno da je mogo da ode za puno vise da si ga stavio samo na na BID ali dobro i ovo je lepa svota golda sto si dobio.

Naravno da mu je post obrisan kada sam ga ja prijavio, doduse troll je mene prvi ali nema veze valda se sada nece vise vracati da smara a ako se kojim slucajem vrati da ga svi odreda prijavimo pa ce valda onda dobiti neku kaznu.

Ti si ocigledno opsjednut sa mnom?! Cemu tolika mrznja?! Ne kapiram uopste... Jesam li te uvrijedio nesto licno?

Ako je tebi trolovanje kad sa covjekom raspravljam o grafickom stilu Diabla 3, onda ja ne znam cemu sluzi forum uopste ako ne mogu bilo sta vezano za igru da kometarisem i iznesem svoje misljenje?! Mozda je tebe, a i ostale uvrijedilo to sto sam napisao da je Torchlight 2 bolja igra od Diabla 3?! Ako je to u pitanje onda necu to vise pominjati.

@shobot

Svaka cast na dropu i prodaji, item je vise nego odlican. Verovatno da je mogo da ode za puno vise da si ga stavio samo na na BID ali dobro i ovo je lepa svota golda sto si dobio.

Otislo preko trade-a tako da sam uzeo cistih 650 mil

Pa nije r0nIn bacio flame, nisam mislio na njegovo talasanje :d

@shobot taj tvoj item sam prvo video za 1.2bil, pa je ubrzo zatim smanjen na 850mil

@shobot taj tvoj item sam prvo video za 1.2bil, pa je ubrzo zatim smanjen na 850mil

Lik me pola sata posle kupovine pita da da mi vrati item a ja njemu gold jer je nasao neki EF da uzme
pa ce navodno posle opet da kupi od mene, meni bilo sumljivo pa nisam hteo. Verovatno sad juri da
proda.

Lik me pola sata posle kupovine pita da da mi vrati item a ja njemu gold jer je nasao neki EF da uzme
pa ce navodno posle opet da kupi od mene, meni bilo sumljivo pa nisam hteo. Verovatno sad juri da
proda.

Ja bih pristao ali bi reko 30% od cene zadrzavam za sebe a ostalo mogu da ti vratim, pa ako mu se svidja neka pristane ako ne nema problema. Uostalom sta te briga ti si prodao item a on sto se kao saran zaleteo na kukuruz to je njegov problem.

Poslednja izmena:
Naravno da mu je post obrisan kada sam ga ja prijavio, doduse troll je mene prvi ali nema veze valda se sada nece vise vracati da smara a ako se kojim slucajem vrati da ga svi odreda prijavimo pa ce valda onda dobiti neku kaznu..

Cekaj, zar tebe nisu vec banovali? Posto sam ubedjen da si Dragan P.

Da li neko steka u euros balance od prodaje itema i planira da prebaci na paypal kanije?

Ne mozes da prebacujes sa Battle.Net balance na Paypal, ako si na to mislio.

Dugo bio van teme i d3 i sad dodjem i ovog trola unknown_name odmah prepoznajem kao kornjacu iliti dragana :D

inace obrnuh jedan boost run sa dbravez...oh boy, koliko je ovo fluidnije i igrivije od bilo koje h&s igre koja postoji, posle 10ak meseci pauze sam ponovo odusevljen igrom, sad mi zao starog barba, imao je dobre achievemente ;p

Ti kad stavis da se proda item biras da li ce da se prodaje na PP ili na balance.
Ako izaberes balance, on se proda, tebi evri stoje na accauntu i ne mozes da ih podignes.

Opet, to nije veliki problem, jer mozes da se dogovoris sa drugom. On stavi item da se prodaje, ti ga kupis, on izabere PP i da ti posle pare.
Tako ces izgubiti 1 evro.

Ali ne prodajem ja iteme da bih dizao pare, nije to neka velika kinta.
Moze 100-200e na nekih mesec-dva ako se bas trudis i flipujes AH i RMAH, ali ne bih tako uzivao u igri.

kad prodam nesto na RMAH, sa tim parama uzmem iteme, gold, uzeo sam SC2 ekspanziju... nista specijalno. Uglavnom gledam da imam bar 100e za crne dane :) cim se nakupi uzima se nesto.
Tretiram te 2 AH samo kao sredstvo da se dodje do vise golda, evra i boljih itema, kad bih razmisljao o podizanju novca brzo bi mi se smucila igra i batalio bih..

Dugo bio van teme i d3 i sad dodjem i ovog trola unknown_name odmah prepoznajem kao kornjacu iliti dragana :D

inace obrnuh jedan boost run sa dbravez...oh boy, koliko je ovo fluidnije i igrivije od bilo koje h&s igre koja postoji, posle 10ak meseci pauze sam ponovo odusevljen igrom, sad mi zao starog barba, imao je dobre achievemente ;p
link u potpisu ti vodi do starog nalog :p

btw upravo taj gameplay je ono sto cini d3 igrom vrednom igranja, upravo o tome govorimo Spirit i ja, nije sve u grafickom stilu :p

nije sve u grafickom stilu :p

Ko je rakao da je igra losa zbog grafike? Ona jeste bitna za Diablo serijal, ali to sto je redizajnirana i sto je blago stilizovana ne znaci da je zbog toga igra losa. Igra je losa prvenstveno jer je siromasna sto se sadrzaja tice. Zar nisu mogli da naprave makar malo veci svijet u odnosu na drugi dio?! Sta vise, meni djeluje kao da je dosta kraca.
Onda prica, neki ce reci da je to nebitno za Diablo serijal, ali prica u dvojci je sve samo ne losa i *****na. Sto je slucaj u ovom dijelu, gdje je prica toliko izlizana, providima i dosadna da je to strasno.

U igri postoji mozda desetak sporednih zadataka, nisam tacno siguran ali broj je veoma mali. Toliko o tome koliko igra ima sadrzaja.

Moram da spomenem atmosferu, koja je OK. ali je toliko neupecatljiva u poredjenju sa prva dva dijela. Ono po cemu je Diablo famozan je upravo atmosfera, a to trojci takodje nedostaje. Mozda je muzika jedan od krivaca zasto je to tako, jer ovdje je muzika jedva primijetna, skoro se i ne cuje.

Nemojte za'ebavat, pa samo poslusajte ovo:

@illidan: Tako je! :)
U zadnje vreme malo levelujem HC karaktere za neke achievemente, i prvih 30tak nivoa je uglavnom mucenje dok se ne otkljucaju skilovi. Tek onda D3 pokaze svoje pravo lice i fluidnost gameplaya.

Inace, posto se dosta prica o grafici - ko zeli moze da proba drugu paletu boja na http://darkd3.com/ , pa da skine preset koji mu se svidja.

Ja ga koristim od prvog dana, hardcore preset, sve preporuke.
Klikom na sajtu na samu sliku menja se screenshot, pa se mogu lepo videti sve varijante efekata...

eee kad bih kod nas bio brzi internet pa da neko radi stream moze da se zaradi ozbiljno, gledam nekog slepca iz amerike, covek za jedno vece (5h igranja ) zaradi oko 50-80e.
jeste da pola ne razumeme sta prica jer ne igram d3 ali cu pocnem uskoro :d

od reklama,subscribera i donacija

Jedan popularan je na strimu rekao da je prosli mesec uzeo oko 6000 $ donacija, a na to jos ide prihod od reklama i subscribera.

Pa onaj IndigoMontoya rekao je ovaj mesec da ima over 9000$ na paypal nalogu od streamovanja. Fina cifra mora se priznati.

Ako je rekao over $9000, to je verovatno bilo trolovanje. Ne racunajuci donacije, ako streamate 6-7 sati dnevno svaki dan i radite reklame svakih 20-30 minuta, a da pri tom imate makar 3000-4000 ljudi koji vas gledaju, MOZDA zaradite $2000-$3000 na mesecnom nivou (u najboljem slucaju). Na stranu da je ovo u Srbiji ne moguce posto ne mogu da vas isplacuju na Paypalu. Ove cifre su izvucene od Destinijevog streama, a Indigo naspram njega nema ni trecinu gledalaca. Donacije su jedino sto donose prave pare.

Poslednja izmena:
@illidan: Tako je! :)
U zadnje vreme malo levelujem HC karaktere za neke achievemente, i prvih 30tak nivoa je uglavnom mucenje dok se ne otkljucaju skilovi. Tek onda D3 pokaze svoje pravo lice i fluidnost gameplaya.

Inace, posto se dosta prica o grafici - ko zeli moze da proba drugu paletu boja na http://darkd3.com/ , pa da skine preset koji mu se svidja.

Ja ga koristim od prvog dana, hardcore preset, sve preporuke.
Klikom na sajtu na samu sliku menja se screenshot, pa se mogu lepo videti sve varijante efekata...
Je l' dozvoljen darkd3? Probao bih ga,ali ne bih da popijem ban

Nije dozvoljen ali neces dobiti ban..

U pravu je Ve®sus, to su velike pare za D3 strimera, koji nemaju toliku kolicinu gledalaca naspram Destiny-ja, jos nekih LoL i SC2 streamera. Ovi iz EGa u SCu uzimaju preko 15k dolara mesecno, oko 7k od strima i ostalo od sponzora, neracunajuci turnire i opremu.

Pa on strimuje 15 sati dnevno, i te pare koje sam spomenuo su od donacija. Svakih 10-15 minuta neko mu po 20-30$ uplati, chak i vishe. A mozda i trolluje, ko zna.

Nije zvanicno dozvoljen Dark3D, niti ce ikada biti, jer nikada Blizz nece odobriti nikakve dodatke. Isto tako se stalno postavljalo pitanje onog programa sto prijavi leg drop, ali to je po meni vec mnogo ozbiljnije.

Jednostavno, Blizz ignorise Dark3D cak i ako je u stanju da ga detektuje, a posto se ne pojavljuju nove verzije koje bi eventualno dodale neke problematicne opcije mislim da je prilicno safe koristiti ga. Ovo naravno na svoju odgovornost. :)

Ko je rakao da je igra losa zbog grafike? Ona jeste bitna za Diablo serijal, ali to sto je redizajnirana i sto je blago stilizovana ne znaci da je zbog toga igra losa. Igra je losa prvenstveno jer je siromasna sto se sadrzaja tice. Zar nisu mogli da naprave makar malo veci svijet u odnosu na drugi dio?! Sta vise, meni djeluje kao da je dosta kraca.
Onda prica, neki ce reci da je to nebitno za Diablo serijal, ali prica u dvojci je sve samo ne losa i *****na. Sto je slucaj u ovom dijelu, gdje je prica toliko izlizana, providima i dosadna da je to strasno.

U igri postoji mozda desetak sporednih zadataka, nisam tacno siguran ali broj je veoma mali. Toliko o tome koliko igra ima sadrzaja.

Moram da spomenem atmosferu, koja je OK. ali je toliko neupecatljiva u poredjenju sa prva dva dijela. Ono po cemu je Diablo famozan je upravo atmosfera, a to trojci takodje nedostaje. Mozda je muzika jedan od krivaca zasto je to tako, jer ovdje je muzika jedva primijetna, skoro se i ne cuje.

Nemojte za'ebavat, pa samo poslusajte ovo:

Grafika, muzika, atmosfera. To je Diablo.
U prijasnjim dijelovima se vidi koliko su developeri ulozili truda da stvore nesto jedinstveno, da pokazu nesto. Pravi entuzijazam.

A D3 kao nekakav serijski proizvod!?

Zasto neki ljudi zive u proslosti?Diablo 2 je bio i prosao,mada ga neki igraju i dan danas!U ono vreme je bio drugi razvojni tim,druga vremena i nacin razmisljanja!Danas je sve nekako kontra!Ovaj deo ili volis ili mrzis,nema sredine!

Vrh Dno