Naravno da mu je post obrisan kada sam ga ja prijavio, doduse troll je mene prvi ali nema veze valda se sada nece vise vracati da smara a ako se kojim slucajem vrati da ga svi odreda prijavimo pa ce valda onda dobiti neku kaznu.
Naravno da mu je post obrisan kada sam ga ja prijavio, doduse troll je mene prvi ali nema veze valda se sada nece vise vracati da smara a ako se kojim slucajem vrati da ga svi odreda prijavimo pa ce valda onda dobiti neku kaznu.
@shobot
Svaka cast na dropu i prodaji, item je vise nego odlican. Verovatno da je mogo da ode za puno vise da si ga stavio samo na na BID ali dobro i ovo je lepa svota golda sto si dobio.
@shobot taj tvoj item sam prvo video za 1.2bil, pa je ubrzo zatim smanjen na 850mil
Lik me pola sata posle kupovine pita da da mi vrati item a ja njemu gold jer je nasao neki EF da uzme
pa ce navodno posle opet da kupi od mene, meni bilo sumljivo pa nisam hteo. Verovatno sad juri da
proda.
Naravno da mu je post obrisan kada sam ga ja prijavio, doduse troll je mene prvi ali nema veze valda se sada nece vise vracati da smara a ako se kojim slucajem vrati da ga svi odreda prijavimo pa ce valda onda dobiti neku kaznu..
Da li neko steka u euros balance od prodaje itema i planira da prebaci na paypal kanije?
Pa za sad PayPal iz srbije ne moze,ali moze preko neke druge zemlje.
Da..sad sam se raspitao to diretno u AH se odabere da li ce da ide na balance ili na PayPalNe mozes da prebacujes sa Battle.Net balance na Paypal, ako si na to mislio.Blizzard ne dopusta.
link u potpisu ti vodi do starog nalogDugo bio van teme i d3 i sad dodjem i ovog trola unknown_name odmah prepoznajem kao kornjacu iliti dragana![]()
inace obrnuh jedan boost run sa dbravez...oh boy, koliko je ovo fluidnije i igrivije od bilo koje h&s igre koja postoji, posle 10ak meseci pauze sam ponovo odusevljen igrom, sad mi zao starog barba, imao je dobre achievemente ;p
nije sve u grafickom stilu![]()
Je l' dozvoljen darkd3? Probao bih ga,ali ne bih da popijem ban@illidan: Tako je!
U zadnje vreme malo levelujem HC karaktere za neke achievemente, i prvih 30tak nivoa je uglavnom mucenje dok se ne otkljucaju skilovi. Tek onda D3 pokaze svoje pravo lice i fluidnost gameplaya.
Inace, posto se dosta prica o grafici - ko zeli moze da proba drugu paletu boja na http://darkd3.com/ , pa da skine preset koji mu se svidja.
Ja ga koristim od prvog dana, hardcore preset, sve preporuke.
Klikom na sajtu na samu sliku menja se screenshot, pa se mogu lepo videti sve varijante efekata...
Ko je rakao da je igra losa zbog grafike? Ona jeste bitna za Diablo serijal, ali to sto je redizajnirana i sto je blago stilizovana ne znaci da je zbog toga igra losa. Igra je losa prvenstveno jer je siromasna sto se sadrzaja tice. Zar nisu mogli da naprave makar malo veci svijet u odnosu na drugi dio?! Sta vise, meni djeluje kao da je dosta kraca.
Onda prica, neki ce reci da je to nebitno za Diablo serijal, ali prica u dvojci je sve samo ne losa i *****na. Sto je slucaj u ovom dijelu, gdje je prica toliko izlizana, providima i dosadna da je to strasno.
U igri postoji mozda desetak sporednih zadataka, nisam tacno siguran ali broj je veoma mali. Toliko o tome koliko igra ima sadrzaja.
Moram da spomenem atmosferu, koja je OK. ali je toliko neupecatljiva u poredjenju sa prva dva dijela. Ono po cemu je Diablo famozan je upravo atmosfera, a to trojci takodje nedostaje. Mozda je muzika jedan od krivaca zasto je to tako, jer ovdje je muzika jedva primijetna, skoro se i ne cuje.
Nemojte za'ebavat, pa samo poslusajte ovo:
Zasto neki ljudi zive u proslosti?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari