Šta je novo?

Diablo 3

Taman posla,upravo mislim suprotno!Pre 15 godina svaka igra je bila revolucija na svoj nacin!Danas se ulaze vise u vizuelni deo nego u gameplay i stancaju se kao na traci!Ima bisera i u novijim naslovima,ali to se retko dogadja da nemoze biti redje!

zamsli jos da je rollao 9as umesto gold fiind :)

pitaj iniga da li hoce da ga kupi :)

Poslednja izmena:
I tako ja hteo da lepo bidujem lep ring koji mi dize fin dps i desi se sledece.

Vidim 1d12h i odmah lupim 2m. Nije proslo bukvalno ni 5 sekundi, kaze outbided, ja stavim 2.1m i tada dobijam error i dalje mozete videti u prilozenom. Dakle po ko zna koji put support blizzarda je epski fail i mnogo hvala ovoj igri sto me uci da treba biti pokvaren do kraja i da se sredstva jednostavno ne biraju.

Nemam komenar.

item
item.png

razgovor sa support-om

prvi deo.png
drugi.png
treci.png

ps : sorry za lazy english iako nema razloga za sorry.. popizdeo sam koliko su neorganizovani ali sam siguran da su me razumeli :D

Poslednja izmena:
Da, to sam i ja vidjao. Ubaguje se i ne moze vise niko da biduje. To je problem do AH.

Najgore prodje onaj sto prodaje, zato sto na kraju proda item po najnizoj ceni. Ima na forumima ljudi koji su se zalili, i prodavci i kupci, ali blizzard nista ne moze.

Mozda je banovan lik, item(i) zamrznuti, tebi je pisalo "outbid" jer nema razloga da pise da je lik banovan ili nesto trece. A nemaju pravo ili nece da tebi pricaju informacije oko toga. Item iz nekog dobrog razloga vise ne postoji, a pare si dobio nazad nije kao da ti je zamrznuto/nestalo nesto. Mozda i nije ovo, nego samo kazem, verovatno je..

lepo zakljucas bid na svojih 5k golda kod itema koji vredi 2b, cekas da istekne aukcija i dobijes svoj 2b item za 5k :) lep "bug" :D

edit: Supreme item i dalje postoji na AH, otici ce onom ko ga je zakljucao na iznos koji je pre toga bidovao cim aukcija istekne

nalazio sam ja tako prelepe nat ringove i wiching hour beltove. biduje se, biduje se i op odjenom current bid 0 :)

Poslednja izmena:
Mozda je banovan lik, item(i) zamrznuti, tebi je pisalo "outbid" jer nema razloga da pise da je lik banovan ili nesto trece. A nemaju pravo ili nece da tebi pricaju informacije oko toga. Item iz nekog dobrog razloga vise ne postoji, a pare si dobio nazad nije kao da ti je zamrznuto/nestalo nesto. Mozda i nije ovo, nego samo kazem, verovatno je..

Pa nije poenta da sam ja dobio pare nazad, vec je poenta da ja taj item kupim kada se vec nudi na aukciji? Ja to sada ne mogu da uradim, a oni nece da mi kazu zbog cega? Ovaj bug postoji od kako je krenula igra jer postoje topic-i o ovome na zvanicnom forumu jos iz kako rekoh cak maja 2012... I naravno nisu mi odgovorili sta se desava ako bi se meni tako nesto desilo ? Tipa stavim ovaj moj sada ring na open bid sa malim bidom ili kojim god i da bude poslednji bid recimo 20m i da ti ga in game linkujem da ga nadjesh i da pise current bid 0 sta onda ???

I nikada se ni jedan blue post nije javio da barem pejstuje ovaj templejt kako znaju da postoji i da rade na resavanju. Ne rade oni na resavanju. Jako neozbiljno...

Ti dobijes onoliko koliko je bio poslednji bid kada se ubagovala aukcija. A onaj sto je poslednji ponudio dobije item za tu "sicu".

Mozemo samo da nagadjamo sta je posredi. Da li je AH internal bug, da li je neki expolit, da li je neki hack... ko ce ga znati.

Porazno je sto oni sami znaju da to postoji a nista povodom toga nisu uradili od kako je krenula igra.. Nema veze, teramo dalje..

Koji je trenutno najefikasniji način za farmanje paragona sa wizz oko 280k dps, Archon? Multiplayer nakon poslednjeg peča? Koji mp?

pa najbolje mp10 u party sa jos 3 200k+ dps

Porazno je sto oni sami znaju da to postoji a nista povodom toga nisu uradili od kako je krenula igra.. Nema veze, teramo dalje..

Ja se ovog buga secam takodje, a igru nisam igrao 6 meseci. Mogu da se kladim da je ovo neki exploit, jer se jedino desavalo sa ultra dobrim itemima. Nikad nisam video da se ovako nesto desilo na nekom ok/dobrom itemu...

mogu samo da potvrdim da mi se isto to desilo bar 5 puta u poslednjih par dana.... nadjite samo neki ultra dobar item koji nema buyout cenu i lupite bid čisto da vidite....

Pocinje clanak sa "Svi smo se nadali da ce ekspanzija u 2013"
A ne znam nikoga ko se tome nada :)
Ocekuju ljudi da se exp najavi na ovogodisnjem Blizzconu a ako izadje do kraja 2014 bice super.

Mozda najave i sa nekim kracim klipom za novu klasu, ali iskreno beta ce biti pred kraj 2014 osim ako nesto ne zeznu (citaj izdavac/blizz-glavonje ih nateraju da izbace neke stvari i masovno pojednostave igru).
A onda nastavak tek 2015.

Inace evo zasto u D3 je max igraca po mapi 4, sve je to bila zavera tj. igra se od samog starta pravila za kutije, zato su jos recimo tolko dugu drzali ikone za buffove na 5 da je sto manji UI.

http://diablo.incgamers.com/blog/comments/diablo-3-console-shots-for-360-and-ps3#comments

Ovo meni izgleda smesno :smash:, sta sad na MP10 pun ekrana kako ce neko da pobegne ???

ne znam, ja nekako imam rezervu prema povecanju broja igraca, mislim da bi ekran bio prenatrpan. Mozda da stave 5 max.

I sa 4 igrača, kada krenu da pršte AOE skilovi, i kojekakvi efekti, često se ne zna (ne vidi) ko šta radi. :D
Tako da, možda bi mogli da povećaju na 5 igrača, ali preko toga, nikako...

Poslednja izmena:
Stize D3 i za konzole. i nece zahtevati non stop online za singleplayer
neverovatno, znaci da ce moci da se igra bilo kad i nece lagovati, plus ce kontrole biti bolje jer je ****ni diablo akciona igra, i bolje se kontrolise sa dzojstikom, ali za pc ne podrzava dzojstik
e sad sve to daju za konzole.

Hvala blizarde.....nizasta.

ne laguje ni sada, osim kada imam probleme sa provajderom, znaci nije do blizzarda. a kontrole ce biti bolje malo prekosutra. hocu da vidim da ubije nemodifikovanog gobilna na mp10 sa joypadom... dream on. ako ce kontrole biti bolje hocu da igramo zajedno pc i konzol igraci da vidimo kome je bolje. bas me interesuje taj rng koji ce da generise konzola umesto blizz servera

bolje se kontrolise dzojstikom ?
Ne bih se nikako slozio, mozda to na klipovima deluje lepo, ali oni to igraju verovatno na mp0 sa smesnim gearom. Stvari postaju drugacije na mp10.
Bas bih voleo da vidim cm wiza na kontroleru :)

nono nema šanse da se na gamepadu igra bolje... d3 premium iskustvo će i dalje biti na pc-u. mada je jako ružan potez to što izbacuju d3 za konzole, troše resurse na to umesto da poprave pc verziju....

Ne troše resurs :d, Azijata u WoW imaju na pretek za pozajmicu (no rasizam), već osiguravaju pare za sledeće projekte ... koji za sada su samo ekspanzije (SC2, D3, Wow), pošto kako sam čuo super-tajni projekat Titan su scrap-ovali.

Bilo kako bilo, Diablo na konzoli nije Diablo ... ta igra je napravljena prvo za PC i najpopularniji deo D2 je bio na PC, tako da ovo je samo glupi port, za casual zabavu.
Iskreno nije bas vredno trositi vremena na kutija verziju ove igre, posebno ne u PC Igre delu foruma.

slažem se... nego... jel ste vi znali da itemi nestaju? nešto igram sad solo i izbacio sam par itema u gradu na pod.... otišao da ubijem run, kad se vratim nema ništa, .I.

kako ružan "feature" :/

nemogu da nestanu, jedino ako si izasao iz igre, ili nisi bio sam u igri pa je taj neko drugi pokupio sa zemlje
ili je goblin dosao i odneo

Nazad
Vrh Dno